bTV ще заложи на новия български сериал „Съни бийч“ за откриването на пролетния си сезон. Премиерата на оригиналната продукция ще бъде на 21 февруари от 20 часа.

Романтичната комедия, копродукция на bTV и „Междинна станция“, е създадена според световните кино стандарти, с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

„Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал – завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция.

След премиерния си епизод, „Съни бийч“ ще продължи да се излъчва всеки петък от 21,00 часа.

Всеки епизод на „Съни бийч“ пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг. Сериалът разказва историята на  четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес (Бойко Кръстанов), пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон (Евелин Костова), задръстената ѝ сестрата Дарина (Лидия Инджова), назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен (Иво Аръков).

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела – арогантният и несигурен Никола (Явор Бахаров) – разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара