Samsung Electronics представи редица нови продукти в рамките на изложението Samsung European Forum 2015, проведено в началото на февруари в Монако. Събитието се проведе под мотото „100% интернет на нещата”. Би Кей Юн – президент и гл. изпълнителен директор на Samsung – сподели желанието на компанията да свърже всички електродомакински уреди чрез единна система. Целта е да улесни живота на потребителите и да освободи повече време за по-приятни дейности.

samsung

Сред новите продукти беше специалната Chef Collection, създадена в сътрудничество със Samsung Club des Chefs. Това е първата по рода си глобална кулинарна инициатива, която обединява готвачи, носители на звезди Michelin като Michel Troisgros, Elena Arzak и Davide Oldani, за да даде тласък на иновациите в следващото поколение кухненски уреди на Samsung. В колекцията са включени:

• Професионален хладилник Kitchen Fit, предоставящ уникална свежест благодарение на Precise Chef Cooling™ и с дизайн, който с лекота пасва на всеки домашен интериор.

• Gourmet Vapour Technology™ с интуитивен цветен LCD тъч дисплей и Wi-Fi контрол

• Индукционен плот със стилни пламъци благодарение на технологията Virtual Flame Technology™, който визуализира топлината и помага на потребителите да настройват точната температура за прецизно приготвяне на храната.

• Истинска иновация в съдомиялните – Samsung WaterWall™, която осигурява най-доброто в своя клас измиване чрез мощна водна стена, която за разлика от традиционните съдомиялни достига до всяко кътче.

2015 Smart TV powered by Tizen

Представена беше и широка гама от SUHD телевизори. Samsung запазва идентификацията „S” за своите флагман продукти от най-висок клас, което обозначава истински скок напред в технологията. SUHD телевизорите Samsung демонстрират революционни подобрения в контраста, яркостта, детайла и възпроизвеждането на цветовете, за да предоставят превъзходно качество на картината. Те използват патентованата екосъобразна нанокристална технология и интелигентен SUHD re-mastering процесор. Тази технология произвежда широк диапазон от по-прецизни цветове, предоставяйки на зрителите 64 пъти по-изразителен цвят в сравнение със конвенционалните телевизори. SUHD re-mastering процесорът оптимизира цялото съдържание, за да отговаря на възпроизвеждането на цвета и яркостта на SUHD телевизора. Той автоматично анализира яркостта на образите, за да сведе до минимум допълнителната консумация на енергия, като в същото време достига зашеметяващи нива на контраст – изображения с много по-тъмно черно и повишена яркост, два пъти и половина по-ярка, отколкото при конвенционалните телевизори. Samsung ще предложи три нови серии SUHD телевизори – JS9500, JS9000 и JS8500 – от 48 до 88 инча, така че потребителите да имат възможност да закупят перфектния телевизор, който пасва най-добре на техния стил и вкус.
От тази година всички смарт телевизори на Samsung, включително новият SUHD ТВ, ще работят с Tizen, open-source платформа, която поддържа уеб стандарти за разработване на телевизионни приложения. С Tizen новата смарт ТВ платформа на Samsung има не само множество нови функции, но също така и по-интуитивен потребителски интерфейс, по-интегрирано развлечение, и повече начини за достъп до съдържание от всякога.
audio_products
Samsung представи и широката си линия от аудио продукти, сред които беше и Omni-Directional 360 Audio. Говорителите WAM7500/6500 предоставят богат и плътен звук, като за разлика от обикновените колони, които възпроизвеждат звука в една посока, тези изпълват цялото помещение с равномерен и балансиран звук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара