Ерос Рамацоти и съпругата му Марика Пелегринели са избрали природосъобразен начин, по който да бъде роден първия им син. Марика ще ражда във вода, както е модерно напоследък, твърдят италианските медии. Красавицата, която влиза в осмия месец, се посъветвала с приятелки, които били доволни от авангардния метод, но след това финалното решение било направено от Ерос.

Marica Pellegrinelli

Клюкарските издания на Ботуша твърдят, че за целта вече е наета частна клиника в Милано, но датата, на която ще се случи щастливото събитие, се пази в тайна от мерки за сигурност. Медиите предполагат, че най-вероятно първият син на Ерос Рамацоти ще се роди в края на март и ще бъде зодия овен. Двамата с Марика вече имат една дъщеря, Рафаела Мария, родена на 3 август 2011 г. Рамацоти има и още една дъщеря от брака си с модела Мишел Хунцикер – Аурора Софи, родена на 5 декември 1996 г.

Eros Ramazzotti_studio

Италианските таблоиди вече правят залагания как ще бъде кръстено първото мъжко отроче на най-успешния им певец и композитор на всички времена. Повечето предполагат, че Ерос ще отдаде почит на баща си Родолфо, тъй като второто му дете е кръстено на майка му.

Веднага след щастливото събитие, Рамацоти ще издаде нов албум, а през есента ще стартира световното му турне. Обиколката ще премине и през София на 26 септември в “Арена Армеец“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара