FOREO представи още едно революционно устройство от своята емблематична гама LUNA™. FOREO LUNA™ 4 body е първата високотехнологична четка на бранда за почистване, ексфолиране и масажиране на тялото, която ще издигне грижата за себе си на следващо ниво.

FOREO LUNA™ 4 body

Четката съчетава идеалната комбинация от иновации, характерни за LUNA 4™. Тя е оборудвана с T-Sonic пулсации и кадифено меки силиконови допирни точки за премахване на замърсяванията дълбоко в порите. Клинично доказано е, че устройството премахва 99% от мръсотията и омазняването и е 35 пъти по-хигиенична от найлоновите четки.

FOREO LUNA™ 4 body

FOREO LUNA™ 4 body е подходящо решение не само за гладка кожа, но и за мускулите, микроциркулацията и лимфния дренаж, като предлага едновременно деликатно и дълбоко ексфолиране и стимулиращ и ревитализиращ масаж.

Устройството на мечтите ви

FOREO LUNA™ 4 body

Налична в 3 луксозни цвята – перфектно прасковено, вечнозелено и лавандулово, и оборудвана с въженце, тази 100% водоустойчива четка за тяло ще бъде вашата идеална компания в банята за постигане на ексфолирана и гладка кожа без врастнали косми и тонизирано тяло.

Благодарение на T-Sonic™ пулсациите с 8 регулируеми интензитета, FOREO LUNA™ 4 body ексфолира и премахва мъртвите клетки и замърсяванията, намалява появата на целулит и подобрява усвояването на кремове и лосиони. Тя спомага и за стимулиране на микроциркулацията и лимфния дренаж, отпуска точките на мускулно напрежение и елиминира токсините от тъканите.

Мека като гъба, тази четка за тяло се адаптира перфектно към формата на тялото, за да достигне до лактите, коленете и други части на тялото, които са по-труднодостъпни.

Намалява обривите

Запушените пори и пъпките ще останат в миналото. 100% водоустойчивият, бързосъхнещ и непорест ултра-хигиеничен силикон предотвратява натрупването на бактерии, така че да не разпространявате същите бактерии по кожата си всеки ден.

Подобрява целулита

Масажът с T-Sonic пулсации подобрява външния вид на целулита, като таргетира течността, която се натрупва в колагеновите джобове и помага за разпределянето на мастните натрупвания. Той също така подобрява микроциркулацията, за да стимулира производството на колаген – това води до по-здрава и еластична кожа, която е по-малко вероятно да се набръчква.

Предотвратява ягодовата кожа

Keratosis pilaris (ягодова кожа) възниква, когато порите или космените фоликули улавят мъртви кожни клетки, омазняване и бактерии и съответно се запушват или ако някой страда от суха кожа. LUNA™ 4 body се справя с това, като премахва мъртвите кожни клетки и отпушва порите – без да е абразивен за кожата.

Клинично одобрено, ултра-хигиенично СПА изживяване за цяло тяло

Кожата ви натрупва над 4 килограма мръсотия и мъртви кожни клетки за една година. И почистването само с ръце не е толкова ефективно.

FOREO LUNA 4 body е създадена и тествана да работи безупречно дълги години и не изисква никакви допълнителни части. Животът на батерията е супер дълъг – до 300 използвания с едно USB зареждане.

FOREO LUNA™ 4 body и цялата продуктова гама LUNA™ 4 на FOREO се предлагат  ексклузивно в notino.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара