В годината на Маймуната, на Скорпионите, често им се е налагало да използват жилото си, за да се справят с неприятелите, но с настъпването на годината на Червения Огнен Петел, те могат да забравят напълно за това. Стопанинът на 2017 година ще ви отърве от неприятности от всякакъв характер. На много Скорпиони ще им бъде толкова скучно от идеалният живот, че сами ще започнат да си търсят проблеми.

Ако в началото на годината на Петела, Скорпионите ще се чувстват леко смутени от грижата на Огнената птичка, то през пролетта те ще свикнат с опеката и ще започнат да се ползват от благоразположението на съдбата в пълна степен.

scorpion

През март приятно ще ви учудят изненадите във финансовата сфера. Петелът вече брои парите и ги подрежда в зелени пачки, превързани с разноцветни копринени лентички. Отношението към парите няма да се промени и в средата на пролетта, вие, както и по-рано, можете да харчите и да не си отказвате нищо. Единствено с развлечението ще се наложи да се разделите за малко, защото близките ви хора адски са се уморили да бъдат с вас в нощни клубове и скъпи ресторанти.

Време е да помислите за семейството

и по-често да си бъдете у дома.

Май ще подари възможност за отлична почивка на подопечните на Плутон. Петелът вече е позвънил в няколко отлични хотели и са ви подготвили страхотни апартаменти. Побързайте да уведомите началството, но тук очаквайте дребни препятствия. Шефът ви не си представя работата, ако вие оставите офиса за цяла седмица. Затова подгответе сами свой заместник – потърсете достойна кандидатура сред колегите си.

Скорпионите, през лятото, могат да помислят за смяна на дейността, ако решите да започнете самостоятелен бизнес, то може да считате, че успехът е с вас. Няма значение в какъв отрасъл ще вложите талантите си, вие може да започнете каквото си искате, според личния си интерес.

С парите проблеми не се очакват, така че дори и да банкрутирате, което като цяло не е възможно, това няма да се отрази на бюджета, абсолютно бъдете уверени, че няма да останете на „хляб и вода“.

Есента на 2017 година е подходяща за рискови начинания.

Петелът вече е подготвил почвата, договорил се е с всички важни и солидни партньори в случай на нужда да ви помогнат. Така, че можете да извършвате сделки, да подавате заявки за участие в различни конкурси и ежедневно да си купувате лотарийни билети, вие вероятно ще станете победители.

Линда Гудман за зодия Скорпион

Октомври ще бъде богат на интересни срещи, вашите обожатели неочаквано ще се активират и ще ви досаждат с вниманието си до началото на зимата. Бъдете готови и за сантиментални съобщения в социалните мрежи, и за букети, сложени на дръжката на вратата… Ако сте свободни, то може да се наслаждавате на срещите и романите, нищо не ви заплашва, защото Петелът ще „наклюца“ всеки, който се опита да обиди милите Скорпиони. Но, ако вие отдавна сте семейни, то се постарайте да се въздържате от флиртове, а още повече от любовни отношения с ухажори, работата може да вземе сериозен обрат и гневът на половинката ви да се окаже огромен.

През ноември могат да се появят стари конкуренти,

но Скорпионите винаги са готови за борба за власт, така че тази ситуация по-скоро ще ви бъде забавна. Червеният Огнен Петел винаги ще бъде до вас и ще разгони всички наоколо, ако почувствате опасност. Някои от конкурентите и сами ще предадат бизнеса си на вас, и спестяванията си, само ако видят, че на преговорите са дошли хора в делови костюми, а Петелът се е изтупал в червено.

Скорпионите ще запомнят декември 2017 година с приятни събития. Старата длъжност вече ще им е омръзнала, вече е време да мислят за повишение. Жилищните условия също не пречи да бъдат подобрени, Петелът вече е поканил модни дизайнери, които ще ви учудят с творчески идеи и страхотна фантазия.

Скъпи Скорпиони, подгответе се да изпратихте Червения Огнен Петел с размах. Обновения дом и доволните лица на всички домашни ще бъде потвърждение на това, че годината, която вече изминава, не е пропиляна, вие сте постигнали невероятни успехи в живота.

Любовен хороскоп

Опитайте да анализирате по-малко чувствата, ще ви хареса да се отдавате на любовта напълно и без остатък. Още повече, че Петелът ще ви запознае с човек, който може да покори сърцето ви.

Родените през октомври Скорпиони, в годината на Петела, ще бъдат пленителни и това ще се отрази на отношенията с противоположния пол. Постарайте се да не си навредите, като започвате ненужни романи, просто „за спорта“. Ако ви се иска да си поиграете, то очаровайте най-непристъпния/та красавец/а от обкръжението си, но бъдете внимателни и не се влюбвайте.

През 2017 година, обаянието на Скорпионите, родени между 3 и 12 ноември, ще бъде толкова голямо, че много ще поискат да ви поставят на пиедестал и час по час да ви се кланят. Но помнете, че отблъснатите поклонници могат да ви навредят, затова се вземете в ръце и не си играйте с чуждите чувства. Петелът ще иска да ви зарадва – ще ви срещне дългоочакваната половинка!

Скорпионите, появили се на бял свят между 13 и 22 ноември, ще преуспеят в любовните отношения, а ако се касае за флирт, то равни на Скорпионите няма да се намерят. В годината на Петела в сърцето ви може да попадне стрелата на Купидон, постарайте се веднага да покорите партньора/ката си с искреност и не се страхувайте, че ще избяга, заради вашата темпераментност и страстност.

Бизнес хороскоп

В годината на Огнения Петел вашите способности на предприемачи ще нараснат неколкократно. Парите ще пълнят джобовете ви, затова се погрижете да си откриете сметка, дори от 1% лихва ще можете да живеете добре.
При Скорпионите, родени през октомври, могат да се появят допълнителни задължения, но е нужно да преживявате, просто се активизирайте и покорете началството със своята трудоспособност. Вашите таланти бързо ще бъдат оценени и след известно време от вас ще изискват само лично присъствие в службата, а всички останали ще бъдат служители под ваше наблюдение, разбира се.

В годината на Петела, Скорпионите, родени между 3 и 12 ноември, няма да бъде лошо да привлекат на своя страна някои от конкурентите, те отдавна са мечтали да бъдат във вашия екип, просто са се притеснявали да го кажат. С парите е желателно да бъдете благоразумни, защо да харчите напразно, ако може да помислите за бъдещето и да инвестирате изгодно капиталите.

Годината на Петела за родените между 13 и 22 ноември ще бъде изпълнена с чести пътувания и делови командировки. Вашите дипломатически таланти ще „уловят“ нужните ви хора, очаквайте изгодни предложения за сътрудничество. Само не се съмнявайте с своите сили, дори и да ви предстои работа в нов отрасъл, просто изучете съответната литература и упражнете малко практика, ще схванете всичко само за лятото, така че няма да има проблеми.

Здравен хороскоп

Петелът ще се погрижи за доброто самочувствие на Скорпионите, но и вие няма да подведете стопанина на 2017 година. Посещавайте доктора, не забравяйте да пиете витамини и всички ще бъдат доволни.

В годината на Червения Петел, Скорпионите, родени през октомври, трябва да се постараят да бъдат внимателни при храненето си. Звездите не ви призовават да се храните разделно или да се придържате към строги диети и да пресмятате калориите, но от чипс и газирани напитки е по-добре да се откажете. Може да правите шедьоври в кухнята от зеленчуци и плодове, различни ядки и други полезни продукти, още повече, че вашите творения ще се харесат на домашните ви.

На Скорпионите, които са родени между 3 и 12 ноември, ще бъде полезна активната почивка сред природата. Спомнете си детските игри, по-често се забавлявайте с подрастващите в своето семейство. След такива забави вие не само, че ще се отървете от своята умърлушеност и депресия, но и винаги ще бъдете в отлична физическа форма. А вас и съседските деца ви обичат, така че ще си осигурите позитивизъм за цялата година.

Скорпионите, родени между 13 и 22 ноември, в годината на Петела, е желателно да глезят организма си. Старайте се да избягвате студа и влажността, защото простудите ще стигат лесно до вас, бъдете запасени с всичко за борба с тях. В дома на всеки Скорпион трябва да има запас от витамини. Мед и билков чай, плодове… всичко това няма да ощети бюджета ви, няма да навреди и на идеалната ви фигура.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова на личния й САЙТ 

Хороскоп за 2017 – годината на Огнения Петел

Facebook Twitter Google+

0 Коментара