С настъпването на годината на Червения Огнен Петел, а именно 28 януари 2017 г., Стрелците могат да свалят колчана със стрели и да го приберат, няма да се сражават с никого. Червеният Петел ще ви вземе под крилото си за цялата година. Но не забравяйте да се сбогувате с Маймуната, организирайте й весело изпращане, защото тя често ви е помагала, а ще оцени грижата и ще си прошепне с Петела, седейки с чаша шампанско до вашата елха.

През февруари много Стрелци могат да планират важни срещи и преговори, вие без усилия ще уговаряте и най-недоверчивия партньор и той ще подпише всеки договор, който му поднесете.

strelec

Красноречието ще помогне и в личните отношения – Стрелците ще покорят своите поклонници с остроумие, а ухажорите ще стоят в краката ви не само от възхищение, но и заради смеха помежду ви. Стрелците ще запомнят пролетта с множеството интересни срещи. Очакват ви успех и признание в любовната сфера, всичко ще зависи от вашето настроение.

Награди и почести ще се сипят от всички страни, вие с лекота ще завоювате званието: „най-добър учител“, или „най-честният политик“. Но не мислете, че всички ваши победи са заслуга на стопанина на 2017 година, Петелът просто е направил така, че да сте на точното място.

През април подопечните на Юпитер могат да разчитат на благосклонността на началството. Само убедете любимото си ръководство, че предпочитате паричните поощрения, а всевъзможните грамоти и медали, шефа, нека поставя в кабинета си.

При ергените Стрелци, в средата на пролетта,

ще има много романтични срещи,

но Купидон и неговите стрели заплашват свободният ви живот, а и Петелът е замислил план, как вие да минете под венчило.

През май на Стрелците ще им се иска много простор, да седят в задушния град, за тях ще бъде скучно и тясно. Тръгвайте в отпуска, желателно е да е по-далеч от дома, някъде в планината, на високо.

Лятото не е лошо да се понапрегнете и да се заемете с изпълнението на старите си планове. Бизнесът ще потръгне, а Стрелците само трябва да съберат около себе си надеждни хора – приятелите ви с радост и ентусиазъм ще ви подкрепят, а вашата половинка с удоволствие ще поеме ролята на финансов директор.

В края на лятото е полезно по-често да си почивате,

кой е казал, че отпуската трябва да бъде веднъж годишно. Сега ви очакват уютни вечери на вилата с магнолията и барбекюто – вече е време да хванете златната рибка.

Личният живот, през август, ще прилича на приказка, а за да не се промъкне във вашата история зъл магьосник или коварен вълшебник, трябва да се постараете да бъдете търпелив към домашните си. Отделете повече внимание към по-далечните си роднини, дори и роднините да ви се струват провинциалисти, опитайте да бъдете деликатни. Може да се окаже, че ваша леля, от далечното село, свири гениално на пиано, а племенникът ви пише страхотно, почти като Дебелянов.

Линда Гудман за зодия Стрелец

Есента на Стрелците ще им иска да живеят в разкош, Петелът ще ви помогне в това, ако вие обещаете да го приютите и да споделите с птицата най-уютната стая. Жилищните условия ще ви позволят да приемате много гости, ще имате място не само за Петела, но и за всички останали създания от китайската астрология. Финансовата ситуация ще бъде превъзходна, така че Стрелците

ще могат да си построят дори пететажна сграда,

стига да искат. Роднините с радост ще се заемат с благоустройството на новото жилище, само се постарайте да сложите указателни табели на всички светофари, за да не се изгубят. Вие сами никога няма да се занимавате с ремонт – служебните въпроси ще ви отвлекат от домашната суета.
В средата на ноември началникът ще поиска да се пенсионира, а по-добра от вашата кандидатура не може да бъде намерена. Още сега можете тихичко да благоустроите кабинета по свой вкус – започнете със сейфа, направете го по-надежден.

Декември 2017 година за Стрелците ще премине спокойно. Подаръци да домашните може да не търсите, ваши бивши ученици отдавна са купили всичко и само чакат вашия знак, за да връчат изненадите. Не забравяйте да се отблагодарите на Огнения Петел за всичко, което той е направил за вас, лично сложете под елхата торба с вкусни зърна.

Любовен хороскоп 

Вашето желание за свободен и независим живот е по душата на Петела, но се постарайте понякога да помислите за тези, чиито сърца вече сте разбили, може би трябва да бъдете по-внимателни към чувствата на поклонниците си?
Импулсивността и чувствеността на Стрелците, родени през ноември, ще им помогнат да очароват всеки, затова, ако в плановете ви не влизат сериозните отношения, старайте се да бъдете по-сдържани. Не давайте на своите ухажори обещания – най-добре е веднага да изясните, че вие търсите само развлечения, без задължения и се наслаждавате на живота, без да мислите за бъдещето.

Стрелците, родени между 2 и 12 декември, по-добре от останалите знаят как да удържат партньора, близо до себе си, а в годината на Петела вашите способности да прелъстявате ще нараснат неколкократно. Да бъдете Казанова не е лошо, но се замислете – за какво ви е нужно това, лично на вас. Още повече, че Купидон се е уморил да прелита от един избранник на друг и през 2017 година може да направи така, че да се влюбите веднъж завинаги.

В годината на Петела, Стрелците, родени между 13 и 21 декември, ще станат необичайно романтични и сантиментални. Петелът може да ви помогне в търсенето на идеалната любов, но в началото убедете стопанина на годината, че и вие сте готови да станете по-добри. Започнете със себе си: начинът на живот, обкръжението – всичко отдавна е време да смените. А след това, срещата с дългоочакваната половинка ще бъде само на една ръка разстояние.

Бизнес хороскоп 

В годината на Петела, Стрелец и пари – това са синоними. Вие ще бъдете неразделни и капиталите ще ви преследват, дори и ако вие решите да се скриете от тях на края на света.
Стрелците, родени през ноември, се харесват на Петела и той няма да ги остави без работа. Дали сте в пустинята или сред ледовете, срещу Стрелците отнякъде непременно ще изскочи хитър бизнесмен и ще им предложи изгодна сделка. Юристите също винаги ще бъдат на близо, така че купете повече химикалки, за да може да сте готови, по всяко време, да подписвате договори.

Стрелците, които са родени между 2 и 12 декември, трябва да проверят колко истински приятели имат наистина: кажете на всички, че сте банкрутирали. Половината ви приятели веднага ще се изпарят, но не съжалявайте, защото количеството не е най-важното. Още повече, че оставащите приятели ще ви помогнат многократно в трудна ситуация, а в годината на Петела вие смело може да ги вземете за служители в новото си предприятие.

Стрелците, родени между 13 и 21 декември, не трябва да чакат, околните да решат за вас, с какво искате да се занимавате. Спомнете си за какво сте мечтали преди две години и осъществете желанията си в живота, още повече, че верният Петел ще стои на стража. Вие ще станете отличен специалист в своето дело. От Стрелците ще излязат прекрасни управители на магазини, барове и др. А ако вие изберете творческа професия – бъдете уверени, че равни на вас няма да се намерят!

Здравен хороскоп 

В годината на Петела може да ви свали умората, затова се вслушвайте в съвета на звездите и се старайте по-често да почивате. Предпочитайте активния отдих, например каране на колело или дълги разходки.

Диетите и други, различни ограничения не са за Стрелците, родени през ноември. Вие и така сте в отлична форма и нито една излишна калория няма да ви се „лепне“. Продължавайте в този дух – не бягайте от физкултурата, но в годината на Петела може да се отпускате понякога. Вие няма да натрупате тлъстини, ако един прекрасен ден решите просто да се потъркаляте на дивана.

Стрелците, родени между 2 и 12 декември, трябва да се научат да се отпускат, защото в годината на Петела може често да ви спохожда безсънието. Петелът вече е записал за вас няколко рецепти с успокояващи чайове, а с медитация и йога ще ви запознаят домашните ви. Как мислите, защо вашата баба е така бодра и енергична? Отидете неочаквано в стаята й, само не припадайте, когато видите баба си застанала на главата си или в друга поза.

През 2017 година чистият въздух ще бъде най-добрият приятел на Стрелците, родени между 13 и 21декември. Не е важно какво е отвън – дали падат камъни, лавина или наводнение, ако по план трябва да се разходите, то излезте на улицата. Водните процедури също няма да ви навредят – река, басейн – каквото си изберете. Не забравяйте и за роднините си – домашните отдавна са си купили плувни шапки и с нетърпение чакат поканата ви.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова – на личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара