Козирозите с нетърпение са чакали идването на 2017 година, защото Маймуната им е казала под секрет, че Петелът обожава земните знаци и ще направи всичко така, че Козирозите да не се нуждаят от нищо. На 28 януари 2017 година Маймуната ще изтанцува прощален валс с Петела и задълго ще остави своите владения.

Червеният Огнен Петел ще се хване веднага на работа: още в края на януари Козирозите ще усетят неговото влияние в живота си – неочаквани срещи, интересни предложения и разбира се, много удивителни неща ще се случат на подвластните на Сатурн.

kozirog

През февруари 2017 година Козирозите ще успеят, най-накрая, да се разделят с омръзналата им работа – дори вие, с вашата скромност, ще ви бъде трудно да откажете примамливите предложения, които ще ви засипят, буквално като рог на изобилието.

Петелът ще ви помогне да забравите любимата ви фраза: „При мен нищо не става!“. Напротив, Козирозите ще бъдат изпълнени с решимост и ще станат необичайно самоуверени. Също и в личния ви живот, всички, най-накрая ще разберат, че вашата студенина е само маска, а в действителност Козирозите са много мили и общителни създания и обичат удоволствията.

Купидон заедно с Венера в началото на пролетта ще започнат

„лов“ за поклонници на Козирозите.

Те ще се появяват буквално ежедневно, те ще бъдат толкова много, че ще ви се иска бързо да промените външността си или да си купите шапка невидимка.

В средата на пролетта Петелът ще приготви за очарователните Козирози няколко изненади. Особено ще ви учуди финансовата ситуация, вие ще бъдете търсени и ще имате възможност да изявите талантите си и вашият труд ще бъде оценен по достойнство.

Линда Гудман за зодия Козирог

Ако Козирозите поискат да се изявят с писателска дейност, то светът ще узнае, че се е появил новият Шекспир. Представителите на земния знак, които решат да се изявят с рисуване, може още от сега да запазят място в Лувъра – за вашите шедьоври ще започне истинска борба, без правила.

През май Козирозите ще гостуват на любимите си роднини в провинцията, които, независимо от вашите победи и почести ще ви връчат лопата и ще ви накарат да копаете в градината.

Физическият труд ще ви бъде от полза,

нали постоянно си мислите, че на мозъка му трябва почивка.
Козирозите могат да планират своята отпуска за средата на лятото. Тогава няма да има важни дела, парите приятно ще лежат в джоба, така че разглеждайте глобуса, за да изберете курорт без помощта на интернет.

Най-доброто място за почивка за земните знаци ще бъде уединен остров насред океана, но ако това за вас е прекалено, то отидете там, където има малко хора, така ще успеете да се отпуснете и е възможно да зарадвате света с още едно гениално творение.

През есента на Козирозите ще им се прииска да блестят и да се покажат в света, Петелът с удоволствие ще ви прави компания. През септември и октомври Козирозите ще бъдат изключително очарователни, ще се увеличат обожателите ви, така че флиртувайте, започвайте романи и просто се радвайте на живота. Но ако имате половинка, то тя няма да ви прости дори леките интрижки. Затова Петелът настоятелно съветва семейните Козирози да не прекарват вечерите си в модерни заведения, а на любимия

диван у дома гледайки стари филми.

През ноември 2017 година у Козирозите ще се открият организаторски способности, ще успеете да съберете екип от съмишленици. Ако имате идеи, които засягат бизнеса, то действайте без да се бавите. Партньори е желателно да избирате сред приятелите си Петли, а ако нямате такива, то направете кастинг сред приятелите си.

С всички тези приятни задачи годината ще прелети незабележимо и през декември Козирозите ще осъзнаят, че не искат да се разделят с петела, когото са заобичали. Господарят на 2017 година също се е привързал към вилите Козирози и преди Нова година е решил да ги изненада с още един сюрприз. Проверете банковата си сметка и ще се изненадате приятно от новогодишния подарък от Огнения Петел.

Любовен хороскоп 

По въпросите на любовта, Козирозите ще бъдат информирани по-добре от всеки друг – дори можете да създадете свой собствен сайт за запознанства. Изведнъж ще ви хареса да работите като сватовник и да помогне на самотните хора.

В годината на Петела, на Козирозите, родени през декември, вече няма да им харесва да бъдат сами. Ще бъдете заобиколени от тълпи от влюбени ухажори, сред които вие задължително ще отличите своя избранник. Петелът е готов да кумува на сватбата ви, но само ако му изберете симпатична кума.

Козирозите, родени между 1 и 10 януари, трябва да престанат да бъдат твърде самокритични. Вие сте прекалено придирчиви към своите недостатъци, като цяло това е твърде пресилено и плаши потенциалните ви почитатели. Точно сега се усмихнете на отражението си – виждате ли, вие сте очарователни, това е безспорно! Побързайте да излезете на улицата, най-верните ви обожатели вече са там и ви очакват с цветя в ръцете.

Дългите ухажвания, в годината на Петела, не са за Козирозите, родени между 11 и 20 януари. На някои от поклонниците ви ще им бъде по душа вашата стремително, затова не се учудвайте, когато обичайната покана за кафе, избранникът ви възприеме като предложение за съвместно съжителство. Звездите съветват Козирозите да опитат семейния живот, там няма нищо страшно, така че – давайте!

Бизнес хороскоп

Вашият знак много ще асоциират с богатство, затова не се учудвайте, ако видите името си в списъка с успешните хора, побързайте да си купите тъмни очила, защото ще се явят много желаещи да им заемете пари за неопределено време.
Козирозите, родени през декември, през 2017 година ще станете пример за много: вашият предприемачески талант ще учуди дори и най-близките ви приятели, които са смятали, че Козирозите не са способни на търговия. Продължавайте в този дух, Петелът вече е измислил няколко оригинални имена на вашия магазин и е готов да стане управител.

Козирозите, родени между 1 и 10 януари, ще се научат да правят пари от нищото, само не приемайте тази фраза буквално и не купувайте каквото ви попадне пред очите. Просто всички ваши идеи хората ще започнат да възприемат като гениални, така че повече мълчете и не споделяйте плановете си безплатно. Във вашият случай поговорката: „Мълчанието е злато“ може да не сработи, така че сами преценете ситуацията и решете колко струва една ваша дума, казана по същество.

Умственият труд, в сравнение с физическия, ще донесе на Козирозите, родени между 11 и 20 януари, повече капитали. Затова учете езици, четете повече и се пробвайте в нова дейност, вече достатъчно сте работи за чужда сметка. Помнете, че количеството прераства в качество, не се спирайте пред дребните неуспехи! Петелът винаги е готов да ви подскаже правилното решение.

Здравен хороскоп

В годината на Огнения Петел, устойчивостта ви към заболявания ще бъде голяма, но това не означава, че не трябва да се грижите за своето здраве и самочувствие. Помолете Петела за помощ и той ще ви подскаже как да се преборите с вредните си навици.

Козирозите, родени през декември, през 2017 година ще забравят за депресиите и изобщо за всяко неразположение – настроението ви ще бъде страхотно. И всичко идва от факта, че сте спрели да мързелувате и сте се заели със спорт. Активната почивка е полезна в годината на Петела, излезте на лов, а ако ви е жал за животните вместо оръжие вземете фотоапарат.

Козирозите, родени между 1 и 10 януари ще станат най-големите работници сред всички представители на знака, затова в годината на Петела е възможна честа преумора. Научете се да се отпускате, а Петелът ще ви подскаже някои работещи методи: може да повикате високо – умората все едно, че я е нямало, а и настроението видимо ще се повиши.

Родените между 11 и 20 януари ще се отнасят много внимателно към предписанията на лекарите и ще бъдат готови да изпълняват всяка препоръка на личния си лекар. Това, разбира се е похвално, но не е задължително, във всичко да следвате съветите на специалистите.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова – на личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара