Водолеите добре са поработили в предишната година и са заслужили уважението на стопанина на 2017 г., той е във възторг. С Огнената Маймуна ще се наложи да се разделите, защото на 28 януари 2017 г. на смяна застъпва Червеният Огнен Петел и животът ще тръгне по неговите правила.

Водолеите няма нужда да съжаляват, макар че Петелът е консервативна птица, ако мислят за някакви промени, то всички те ще се сбъднат.

vodolei

През февруари на хората, подвластни на Уран, ще им се предостави възможност да сменят професията си, не трябва да я изпускат. Ще получите интересни и изгодни предложения, някои от тях ще бъдат от стари приятели, защо да не се възползвате от възможността?! Приятелите, заедно с Петела, ще ви помогнат да се ориентирате в тънкостите на новата дейност.

В личния живот нещата също ще се подредят добре, семейните представители на въздушния знак ще се къпят в любовта и обожанието на своите близки, а

ергените Водолеи ще се запознаят с Купидон.

През пролетта Водолеите ще станат най-оптимистичните сред всички знаци на Зодиака. Даже ако на улицата няма никой и дори синоптиците се крият в домовете си, ако началникът минава с недоволна физиономия и колегите треперят от притеснение по кабинетите си – на вас ще ви бъде забавно. Няма нищо чудно в това, защото сега вие сте любимци на съдбата и на Петела, а те ще направят всичко, за да се чувствате щастливи.

Материални проблеми Водолеите няма да имат – просто няма причина да съществуват, защото дори самите банкови служители ще идват в дома ви с документи, за да бъдете техни клиенти. Не забравяйте и за лотарията – щом късметът е станал ваш неизменен спътник, то трябва да се

възползвате от всички възможности за забогатяване.

През май Водолеите могат да изберат за себе си почивка в най-луксозният курорт. Може да се отправите накъдето си поискате, навсякъде ще имате незабравими срещи. Успехът няма да остави Водолеите и през лятото – Петелът ще се раздаде напълно. На него му харесва вашето жизнелюбие и той ще се постарае да направи така, че усмивката да не слиза от лицето ви.

През август на Водолеите ще им се иска да се пробват в творческата дейност – множество изненади от Огнения Петел ще ви бъдат в услуга. Господарят на 2017 г. вече е купил всичко необходимо, може да пишете поеми, да рисувате пейзажи и като цяло, да правите всичко, което ви харесва, във всички случаи ще се прославите. Може да се пробвате в ролята на скулптор – Петелът с удоволствие ще ви позира.

Желателно е през есента на 2017 година Водолеите да направят усилия за подобряване на жилищните условия – побързайте! Пари ще имате достатъчно, ще стигнат и за майстори, но им позволете да свършат само „черната“ работа. А дизайнерските изпълнения и всякакви фантазии оставете за себе си, вие великолепно ще се справите със задачата.

Бизнесът на Водолеите ще започне да се развива стремително и вече през ноември ще ви бъде трудно да се справяте сами с всички задължения, време е да разширите бройката на сътрудниците си. Разбира се, не е лошо да сте директор, счетоводител и техническо лице, но, съгласете се, че това не е рентабилно. Вие няма да се разорите, ако платите на охранителите си двойно повече от обещаното по договор.

През декември Петелът ще ви предложи да се отпуснете – не огорчавайте птицата, съгласете се с господаря на годината. Всички скъпи ресторанти вече ще са променили менюто си, за да може във всяко блюдо да присъстват различни зърна за взискателния Петел, така че вие се отпуснете и се хвърлете в развлеченията. Само не пропускайте Новата година, задължително изпратете Червения Огнен Петел и не забравяйте да му благодарите.

Любовен хороскоп 

В годината на Петела гледането на маргаритка не е за Водолеите. И да гадаете, и да не гадаете, всички обожатели, така или иначе, ще бъдат в краката ви, така че внимавайте да не се спънете.

Думата „скука“ на Водолеите, които са родени през януари, няма да им бъде позната. Ще имате изобилие от любовни приключения, само не забравяйте да се оглеждате встрани. Купидон, ако е сам, няма да се справи със задачата.

Огненият Петел вече е направил списък с всичко, което е необходимо на Водолеите, които са родени между 1 и 9 февруари, за да могат да съблазняват – ще отидете в салон за красота и модни магазини, така няма да оставите никакъв шанс на бъдещия избраник да се спаси. Само трябва да внимавате в поредицата романи да не пропуснете срещата с единствената и дългоочаквана половинка, следващата възможна среща може да се отложи с цяла година.

Свободните Водолеи, родени между 10 и 19 февруари, могат да забележат на хоризонта бъдещия си избраник/ца, подгответе се за среща, всичко трябва да бъде на висота. Вие може да покорите партньора със своя интелект, няма да се намери равен на Водолеите по въпросите на съблазняването, но няма да попречи да се застраховате.

Бизнес хороскоп 

В годината на Петела губещи дела по принцип няма да има, може да се захващате с всичко, което ви харесва. Дали ще усвоите някаква професия или ще станете директор на ресторант – навсякъде ще постигнете небивал успех.

Нестандартният подход към всяко дело на Водолеите, родени през януари, може да бъде от полза. Докато всички действат по правилата, Водолеите вече ще бъдат далеч напред. За сътрудници е добре да наемете такива стремителни хора, каквито сте вие, защото няма да ви бъде интересно да работите с тези, които половин час си спомнят таблицата за умножение, а след това още час им е необходим, за да наберат няколко реда на компютъра.

Желанието за власт на Водолеите, родени между 1 и 9 февруари, може да се осъществи, очакват ви престижни длъжности и солидни кожени кресла. Но не забравяйте, че зад тази блестяща поредица от красиви кабинети и дългокраки секретарки се крие упорит труд, безсънни нощи и безкрайни машинации на съперници. Ако сте готови за трудности, то – напред! Петелът вече е заложил пътеката.

Водолеите, родени между 10 и 19 февруари, ще имат изключително развито чувство за отговорност, на вас ще доверяват най-трудните дела на фирмата. Но не позволявайте на твърде хитрите ви колеги да ви седнат на врата, запазете личното си пространство. Паричната ситуация в годината на Петела ще бъде великолепна, златните кюлчета вече няма къде да се сложат в старата ви чанта, затова побързайте към банката.

Здравен хороскоп 

Вашият девиз на годината в Петела е: „Спокойствие, само спокойствие!“. Научете се да се отпускате, ходете на масаж, в краен случай помолете Петела за съдействие – той ще помаха с крила и вие ще забравите за нервния срив.

Чистият въздух и витамините ще бъдат най-добрите приятели на Водолеите, родени през януари. А най-полезното място за обитаване ще бъде вилата – там и плодовете, и зеленчуците, и природата винаги са на вашите услуги. Но от прекаленото физическо натоварване е по-добре да се откажете, никой не ви кара да копаете градината от пет сутринта до късна нощ.

За Водолеите, родени между 31.01 и 09.02, злият враг в годината на Петела ще бъде студът, затова се старайте да се обличате според сезона. Когато е топло не е нужно да слагате шал, но през зимата е задължително да слагате шапка и да обувате топли чорапи. Няма да бъде лошо да повишите имунитета си, забравете за сутрешната цигара със силно кафе, най-добре да преминете на прясно изцеден сок, Петелът ви изпраща, от своята градина, пълна торба с плодове.

Водолеите, родени между 10 и 19 февруари, ако искат да доживеят до дълбока старост и да запазят ума си ясен, то трябва да се замислят за образа си още сега. Петелът ви е осигурил отстъпки във всички спортни магазини – за уреди, анцузи, спортни обувки и др. Постарайте се да съчетаете физическите упражнения с интелектуално натоварване, само така и на 90 години никой няма да се осмели да ви нарече старик/ца.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова – на личния й САЙТ

Facebook Twitter Google+

0 Коментара