Щастливците Лъвове няма веднага да забележат прехода от 2016 към 2017 г., защото Маймуната цяла година е толерирала капризите на представителите на огнената стихия, а и Червеният Огнен Петел е решил да ви вземе под своя опека. Така че, мили Лъвове, въоръжете се с търпение и издръжливост – съдбата ще ви следва по петите и понякога дори ще ви се иска да избягате, толкова всичко ще бъде чудесно и розово.

luv

През февруари Лъвовете ще бъдат изпълнени с оригинални и много интересни идеи – вие буквално ще затрупате своите любими началници с предложения за подобряване на качеството на работата. Покровителят на тази година ще подкрепи тези, които ще ви чуят, затова очаквайте нова длъжност и повишение на заплатата. Разбира се, ще ви се наложи да работите, а не само да споделяте своите грандиозни и фантастични планове.

Личният живот за подопечните на Слънцето обещава да бъде интересен, Петелът вече е измислил сценарий. Семейните Лъвове ще се радват на тиха и уютна атмосфера у дома, а ергените няма да успеят да се наслаждават на тишината.

Вас ще ви атакуват тълпи поклонници,

така че срешете гривата и тичайте към срещите. Свободата на очарователните Лъвове ще бъде под заплаха, започвайте да учите как се танцува сватбения валс.

В началото на пролетта Червеният Огнен Петел ще подари на Лъвовете възможности да изявят своите таланти във финансовата сфера. Макар че вашето отношение към парите ще бъде доста лекомислено, все пак няма да успеете да похарчите всички капитали, независимо колко се стараете, ще имате средства и за сериозни покупки, и за развлечения. Финансовата ситуация ще радва дълго време Лъвовете, замислете се за почивка.

Отпуската е най-добре да планирате за май или за началото на юни. Ласкавият домакин на 2017 г. с радост ще полети с вас за Африка или за Северния полюс – просто завъртете глобуса и сложете пръст – навсякъде ще ви бъде добре. Не е важно и с какво ще тръгнете да пътувате – с влак, самолет или автомобил – навсякъде ви

очакват удивителни и интересни срещи.

Някои от новите ви познати ще се окажат доста влиятелни хора в сферата на политиката, очаровайте ги с умението си да общувате и можете да считате, че сте си осигурили защита за дълги години напред.

През юли Лъвовете смело могат да търсят себе си в творчеството. Всички съвременни художници и поети ще се усъмнят в своя талант, ако сравнят своите шедьоври с неповторимите творения на Лъвовете. Червеният Петел ще помогне на Лъвовете и в бизнеса. Занимаващите се с ресторантьорски бизнес например ще сразят всички гурме ценители в града и онези, които искат просто да хапнат във вашия ресторант ще трябва да си запазват ред цяла седмица предварително, а пред вратата на вашето заведение ще има постоянна опашка от желаещи да опитат изисканите блюда.

Лъвовете през август могат да се съмняват в правилността на избора – не чакайте умората и апатия да ви свалят на легло, а се обърнете за съвет към членовете на семейството си. На домашните вече им е скучно, защото през цялото време са били под вашата опека и грижи, а това е доста уморително. Дайте на близките си хора възможност да се изразят, ще се учудите, когато разберете, колко талантливи хора има сред вашите скъпи роднини.

През цялата есен Лъвовете могат да не свалят розовите си очила, така или иначе нищо няма да се промени, животът само ще ви радва с безкрайните си изненади. Септември и октомври са подходящи за експериментиране с външността, разбира се, на вас не ви е нужно да си удължавате носа или да ви издуват бузите, просто се замислете за това, че посещението при добър стилист няма да ви навреди. Кръгът ви на общуване през тези месеци ще се измени, така е ще ви се наложи да сразите модните експерти с шикарния си и елегантен вид.

През ноември Петелът ще изкукурига с известие, че ви очакват нови, изгодни командировки. Не е необходимо да си купувате куфар, защото всичко, което ви е нужно ще си го купите на място. Ще ви предоставят и жилище, и командировъчните ще се окажат много повече от сегашната ви заплата.

В декември ситуацията леко ще се измени, защото семейството ще започне да скучае без вас. Не мислете, че като купите подаръци, нещата ще се оправят. По-добре поговорете с началството. Новото ръководство вече не си представя офиса без вас и ще ви помогне да вземете и семейството. Половинката ви няма да е против преместването, защото Петелът вече я е уговорил, а и децата ще се чувстват щастливи да сменят местожителството си и да срещнат нови приятели в друг град.

Любовен хороскоп 

В годината на Огнения Петел ви очакват много срещи, бъдете внимателни и се вслушвайте в гласа на сърцето си.
Лъвовете, които са родени през юли ще преуспеят в романтичните отношения. Петелът ви е намерил влюбени обожатели, които чакат пред вашата врата. През 2017 г. може да се доверите за избора си на любим/а, без да го/я проверявате, ако почувствате, че това е „вашият човек“, без съмнение влезте в брачен съюз, очаква си семеен живот изпълнен с щастие и хармония.

Лъвовете, които са родени между 3 и 13 август, в годината на Огнения Петел трябва да се постараят да забравят за комплексите си, вие сте великолепни и пленителни, очакват ви много, незабравими романи. Неочаквано в живота ви могат да се появят предишни обожатели, които да ви убедят, че с възрастта сте станали още по-красиви и привлекателни, повярвайте им, това е чистата истина, достатъчно е просто да се погледнете в огледалото.

Лъвовете, родени между 14 и 23 август, е желателно да се отърват от чувството си ревност. Новият ви избраник няма да бъде в състояние да се справи с вас и може да изчезне. Дайте на половинката си повече свобода и се доверете на партньора/ката си, тогава отношенията ще бъдат идеални. Червеният Петел вече е поговорил със счетоводството на вашата фирма, ще ви продължат договора без да се бавят.

Бизнес хороскоп 

В годината на Петела Лъвовете трябва по-често да се вслушват в интуицията си, вътрешният ви глас често ще ви нашепва за изгодните сделки.

Петелът съветва Лъвовете, които са родени през юли, да опитат силите си в рекламния бизнес. Много ваши гениални идеи чакат осъществяване! Всички рекламни агенции ви заливат с писма, покани, а някои направо ще ви досадят с настойчивостта си. Дерзайте, звездите очакват рекламния ви филм, най-добре е да бъде с ваше участие.

Лъвовете, родени между 3 и 13 август, ще влязат в административните кръгове. Петелът е поговорил с някои политици и червеното килимче вече е постлано. Приготвен е новият стол, специално за вас. Осигурете си подкрепата на стари познати, макар че ситуацията ще се подреди добре.

В годината Петела, Лъвовете, родили се между 14 и 23 август, ще бъдат най-високият показател за успех. Всички изгодни сделки вече са във вашия джоб, остава само да направите първата крачка. Не се страхувайте да се хвалите и да заявявате своите таланти на всички делови хора. Настойчивостта и вярата в победата през 2017 година ще станат най-добрите помощници по пътя към финансово благополучие.

Хороскоп за 2017 – годината на Огнения Петел

Здравен хороскоп 

През новата година трябва да се погрижите за душевното си равновесие. Заобиколете се с приятни хора, замислете се за почивка и нервната ви система ще ви благодари.

Петелът е активно същество и Лъвовете родени през юли трябва да се постараят през тази година да не мързелуват, да спортуват активно! Започнете да тренирате тенис, няма да ви навредят и сутрешните кросове, няма да забележите как ще се стегнете и вече няма да можете да живеете без да спортувате. През 2017 година е желателно да избягвате употребата на алкохол. Черният ви дроб ще оцени усилията ви и няма да ви притеснява.

Ако през миналата година, Лъвовете, родени между 3 и 13 август, са тичали като хамстери в колело, то в годината на Петела е дошло време да се отпуснат. Важното за Лъвовете е здравословната диета и добрия сън, не пет-шест часа, както сте свикнали, а цели осем. Душевното спокойствие ще бъде много важно: отглеждайте цветя, медитирайте, намерете си някакво хоби, което да ви е по душа…

На стопанина на тази година се харесва жизнената устойчивост и доброто здраве на Лъвовете, които са родени между 14 и 23 август. Не огорчавайте гордата птица и за всеки случай си направете изследвания. Запишете се за преглед още днес, работата ще почака, а вие ще успокоите и себе си, и близките си, а и господаря на годината. Все още ли вредните навици ви пречат в живота? Петелът е намерил начин да ви помогне да се отървете от тях.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова в личния й САЙТ 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара