Везните в началото на 2017 година ще се наслаждават на живота и ще се веселят на макс, отбелязвайки зимния бал, посветен на изпращането на игривата Маймуна. Стопанката на 2016 година не иска да се разделя с очарователните Везни и всеки ден през януари тя ще организира за тях забави и развлечения. Но на 28 януари 2017 година на вратата силно ще почука Червеният Огнен Петел и ще напомни на Маймуната, че е време за раздяла.

horoscope-1505427_960_720

Милите Везни не трябва да преживяват и да тъгуват затова, че Маймуната ще си отиде и ще останат беззащитни. Тръгвайки, тя е оставила на Петела огромна бележка с препоръки за това: какво обичат и какво не Везните и какво точно е необходимо за подопечните на Венера, за да бъдат щастливи.

Огненият Червен Петел ще започне работа още от първия ден на своето управление и още в началото на февруари Везните ще се убедят, че са под надеждната защита на великодушната и благородна птица.

Финансовата ситуация и в предишната година не е била лоша, но през 2017 година проблем с капиталите изобщо няма да имате. Може да се занимавате с благотворителност, подобни разходи ще се окажат незабележими за вас. Само не раздавайте парите си наляво и надясно, помогнете на тези, които действително се нуждаят от вашата подкрепа.

В началото на пролетта неспокойните Везни ще се открият в творческата дейност. Рутината и седящата работа ще останат в миналото, а вие ще зарадвате околните със своите шедьоври. Всеки човек, който малко разбира от култура, ще вложи във вашите творби добра сума. Така че дерзайте, покорявайте света със своя талант и трупайте пари в тайното ковчеже.

Личният живот на представителите на стихията въздух през пролетта ще зарадва Петела, който вече е подписал договор с Купидон. Той ви очаква, скрит в засада. Ще имате много срещи, но своята половинка ще разпознаете веднага. Не се бавете със сключването на брак – годината на Петела е изключително подходяща за създаване на семейство.

Линда Гудман за зодия ВЕЗНИ 

На Везните, които се гордеят, че са семейни, Червеният Петел е устроил много сюрпризи: от март до май ви очакват гостувания на далечни роднини и срещи със стари приятели. През пролетта на 2017 година децата също ще ви зарадват – техните успехи и постижения ще ви учудят приятно.

Ако Везните вече са планирали почивката си за лятото, то бъдете сигурни, че ви очаква незабравимо пътуване. Няма значение за къде са купените билети – вие навсякъде ще си изкарате чудесно и ще се отпуснете. Истината е, че шефовете няма да са съгласни да ви пуснат да пътувате, но вие все пак ще го направите. Донесете на началника си сувенири от мястото на почивката, той ще бъде във възторг и непременно ще го отрази като повишение.

Есента Везните ще бъдат добри във всичко, което засяга културата или политиката – доверете се на интуицията си и направете избор. Петелът ще ви подскаже във всички случаи и повярвайте на хороскопа, всички врати отдавна са отворени за вас!

През ноември са възможни някои неразбирателства в общуването с ръководството. Това не е чудно, защото началникът е изгубил съня си от страх, че ще заемете неговото място. Успокойте шефа си и му обяснете, че, ако вие поискате да заемете директорското кресло, ще го направите с лекота, но не на тази работа.

През декември 2017 година може да направите обобщение и ще ви зарадват резултатите, които сте постигнали през годината. Ще имате добри спестявания и дори може да празнувате Нова година на екзотично място, само не забравяйте да си вземете елха с вас!

В личния живот всичко ще бъде прекрасно! Домочадието ще бъде във възторг от нещата, които говорите и правите, дори съседите ще се съветват с вас по всякакъв повод и ще ви правят комплименти, ще отправят добри пожелание след вас.

Може да изпратите Червеният Огнен Петел по оригинален начин – украсете двора, изнесете маса на улицата и заедно със семейството и любимите си съседи празнувайте в чест на отиващия си господар на годината.

Любовен хороскоп 

В годината на Петела вие ще бъдете най-чаровният знак в Зодиака. Използвайте обаянието си смело, само не забравяйте нощем да си запушвате ушите – серенадите от обожатели ще бъдат доста чести.

Везните, които са родени през септември, ги очакват стотици удивителни срещи. Петелът не е против вашите романи и ще направи всичко, за да се чувствате комфортно. Но се постарайте да се въздържате от връзки с женени партньори, защото само ще си изхабите нервите, своите и на възлюбения/та. Ще имате повече от достатъчно обожатели ергени, така че побързайте към салоните за красота и сразете ухажорите с новия си външен вид.

В годината на Петела, Везните, родени между 4 и 13 октомври, ги очакват доста изненади. Някои ще получат предложение за брак от доста солиден обожател/ка. Не бързайте да се съгласявате, забавете се малко, вашата хладина ще накара бъдещият ви партньор да се вълнува и заради вас „ще преобърне света“, и „луната ще ви свали“ – вие само измислете по-оригинални желания!

През 2017 година, Везните, които сте родени между 14 и 23 октомври, ще ги влече към приключения, а Петелът ще им помогне да намерят разнообразие в живота. Домакинът на годината се е разбрал с някои ваши обожатели и те вече се вълнуват заради вас, и измислят романтични изненади. Само не се страхувайте, ако обожателите в отчаянието си дойдат при вас с цяла тълпа гости, импровизирайте и не създавайте неприятности.

Бизнес хороскоп 

В годината на Червения Петел Везните могат да преуспеят в сфери, където други търпят поражение. Вашият интерес към всичко необикновено ще ви помогне да постигнете финансов успех, само се научете да броите парите.

Везните, които са родени между 24 септември и 3 октомври, трябва да се пробват в ролята на ръководител – Петелът е набелязал за вас няколко солидни места. Но не забравяйте, че да си началник, това не е само престиж и уважение, но и силно главоболие, и повишена отговорност. Готови ли сте? Ако отговорът е положителен, тогава – напред! И не забравяйте да вземете и няколко приятели с вас, нека си имате група за подкрепа.

Макар че парите в годината на Петела няма да вълнуват особено Везните, които са родени между 4 и 13 октомври, те така или иначе ще бъдат много. Вие ще привлечете към себе си доста капитали, ще се чувствате като „петролни шейхове“, ще ви бъде осигурено уважението на богатите. Но не се учудвайте, когато изведнъж зад ъгъла изскочи тълпа сърдити чичковци с бухалки, лопати и плакати в ръце.

През 2017 година Везните, родили се между 14 и 23 октомври, ще се справят добре с работа, свързана с творчество. Побързайте към магазина за художествени стоки! Рисувайте, шийте, плетете… всичко, което направите, задължително ще се окаже нужно и търсено. Още сега търсете помещение под наем, а Петелът непременно ще ви изпрати огромна тълпа купувачи.

Здравен хороскоп 

В годината на Петела, самочувствието ви няма да предизвиква някакви проблеми, но понякога е добре да си спомните за старите болежки, дори и да не ви безпокоят в момента. Петелът настойчиво ви моли да не се отпускате, а да се изследвате.

Везните, които са родени през септември, е добре да не се самозаблуждават и да не се доверяват на статии от интернет относно едно или друго заболяване. Джипито ви знае повече от хилядите ви приятели в световната мрежа.

В годината на Петела, на Везните ще им бъдат от полза честите почивки сред природата – за какво са ви антидепресантни таблетки, когато можете просто да се разходите в гората или да поседите с приятели на брега на някоя река?

През 2017 година Петелът ще оцени усилията на тези от Везните, родени между 4 и 13 октомври, които се заемат сериозно с фигурата си. Всички диети се бъдат резултатни. Ако вие решите да тичате сутрин, възторгът на Петелът няма да има граници, той с удоволствие ще ви стане треньор. Само не забравяйте за мярката – не е необходимо да се претоварвате, вие дори само за седмица ще станете идеал за красота.

В годината на Червения Петел Везните, родени между 14 и 23 октомври, ще бъдат подложени на простуди – но предупреден, значи въоръжен – затова просто се обличайте според сезона и не забравяйте да пиете витамини. Тогава всеки грип и всяка тежка простуда ще ви подминат, дори няма да се налага да пиете хапчета. Спомнете за полезните добавки към чая, направете си отвара от шипки, листа от малини, боровинки и всички останали, за които сте слушали – всичко това ще ви бъде от полза.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара