В денят, когато Маймуната помага на Раците и ласкаво ги прегърне за сбогуване, подвластните на Луната могат да усетят тъга. Звездите бързат да успокоят представителите на най-чувствителния знак от Зодиака – Червеният Петел е обещал да ви помага във всичко и е дал клетва пред стопанката на 2016 година: през цялата 2017 година Раците ще бъдат под защита!

rak

Тъй като Раците се нуждаят от време, за да размислят, Огненият Петел няма да ви притиска и в началото на годината всички проблеми ще решава сам. Служебните дела ще ви радват със стабилност, началството ще бъде благосклонно – Петелът е заплашил ръководството, че не трябва да обижда Раците, така че може да се отпуснете и спокойно да поразмислите за живота,

да помечтаете за цветно бъдеще.

През февруари Огненият стопанин на годината ще прошепне на Раците, че достатъчно са се развявали и е време да включат на скорост – всички добри длъжности вече аха-аха да бъдат раздадени. Отидете при шефа и подайте молба – Червеният Петел е запазил за вас място при началника.

В личния си живот Раците също ще наложи да побързат – вашата половинка може да мине покрай вас, но да не ви забележи, така че тичайте в магазина за нови дрехи, на фризьор също отидете!

Нека смяната на имиджа да бъде първата крачка по пътя ви към любовта и щастието.

Началото на пролетта ще подари на Раците възможност да проявят талантите си в сферата на бизнеса – ежедневно ще идват при вас много пари, ако спрете да се съмнявате в своите таланти. Раците ще очароват деловите си партньори със своите фантазии – постоянно ще бълвате креативни идеи. Старайте се да записвате всички мисли, които възникват по време на работата, тези записки скоро ще ви потрябват, много е вероятно да ви цитират, като Конфуций напр., и да издадат сборник с мъдрите ви изказвания.

През май няма да бъде лошо Раците да си починат, а и покровителят на годината ще ви помогне в последната минута. Без да пилеете много, ще успеете страхотно да си починете! Оставете децата на бабите и тръгвайте за незабравимата ваканция заедно с ненагледната си половинка.

В годината на Червения Петел месеците юни и юли ще донесат на Раците много възможности и всички ваши начинания ще доведат до страхотни резултати. Огледайте своето обкръжение – сред познатите ви ще се намерят доста PR агенти и отлични специалисти в областта на юриспруденцията, които ще ви помогнат при установяване на бизнеса и ще ви дадат идеи, ако се налага.

През август планетите съветват Раците

да се замислят сериозно за здравето си.

Не се оправдавайте с мързела си, Червеният Петел не приема през годината си никакви уговорки, така че побързайте и отидете да се изследвате.

Септември ще се окаже най-наситеният месец: запознанства, срещи … денонощието ви трябва да е от 50 часа, тогава има вероятност да успеете. Любовните преживявания могат да отвлекат впечатлителните Раци от работата – не се учудвайте, ако видите своя омърлушен началник да държи в ръце плакат: „Върни се, всичко ще ти простя!“.

През октомври и ноември Петелът е приготвил на Раците много командировки, така че купувайте нов куфар и подгответе половинката си за чести раздели. Избранникът/цата може да скучае, а може и да не скучае без вас, но вие няма да имате такава възможност. Грижливото ръководство буквално ще ви отрупа с трудни задачи и преговори. Вашата активност през есента непременно ще се хареса на висшестоящите и през декември Раците могат да получат удобен, солиден стол, а костюм и вратовръзка могат сами да си купят. За да не възмущават вашите близки относно безкрайните ви оставания в службата, измислете някакви задачи за тях. Нека се заемат с ремонт, макар че парите няма да са много. Но през декември това вече няма да е така. Роднините ви с радост ще командват бригада от художници и водопроводчици, само не се учудвайте, ако веднъж се приберете у дома и просто не можете да го познаете и решите, че случайно сте попаднали на гости на някой приказен, богат господар.

Любовен хороскоп  

В годината на Петела ще има много любовни и романтични срещи, така че Раците трябва да бъдат готови за безсънни нощи и чести посещения на ресторанти.

Раците, които са родени през юни, ще ги привличат приключенията. Ако все пак предпочетете да не пътувате, то звездите ще ви помогнат в любовните дела. А тези от представителите на знака, които отдавна са семейни, хороскопът ги съветва да ограничат флиртовете – разбира се, че е приятно да очаровате обожателите си, но не е нужно да градите отношения, още повече, че вашата половинка е твърде мнителна и ревнива.

Вътрешната натура на Раците, които са родени от 2 до 11 юли, ще бъде по душа на господаря на 2017 г. Той ще ви помогне да се ориентирате в многобройните си романи. Старайте се да не давате обещания на ухажорите си, иначе рискувате една сутрин да видите под балкона си безброй поклонници, пожалете влюбените и бъдете внимателни. Ако половинката ви вече е заела място във вашето сърце, то в годината на Петела няма да бъде лошо да узаконите отношенията си.

Раците, родени между 12 и 23 юли ще станат господари на положението, самият Купидон ще дойде при вас за съвет. Старайте се да се отнасяте внимателно към чувствата на своя избранник/ца и внимавайте за поведението си. Невнимателна дума или действие може да огорчи сериозно любимия човек. Добре ще бъде по-често да организирате романтични пътувания за двамата, независимо от колко време сте заедно, вие ще се повеселите чудесно по време на пътешествията.

Бизнес хороскоп  

Рутината и посредствеността в годината на Огнения Петел не е за вас. Раците ще играят важна роля и ще успеят във всяко дело, което изберат.

Всички конкуренти на Раците, родени през юни, ще се разбягат панически, защото вашите способности ще плашат и най-добрите специалисти. Летейки по „гребена на вълната“ не забравяйте за тези, които са ви помагали, те отново ще са ви нужни. С началството също е желателно да бъдете внимателни, разбира се, че сте незаменими, но все още никой не е отменил подчинението.

От всички хора, в годината на Червения Петел, Раците, които са родени от 2 до 11 юли, ще се отличават с изобилие от идеи и импровизации – това страшно много ще ви помогне по пътя към заветната длъжност. Финансовите сделки обещават да бъдат успешни, само се постарайте по-малко да рискувате и не слушайте съветите на „грамотните“ си приятели. Действайте интуитивно и вярвайте на вътрешния си глас, той ще стане най-добрия ви съветник, дори и в най-заплетените ситуации.

Раците, родени между 12 и 23 юли, ги очакват отлични взаимоотношения с деловите партньори, които често ще казват добри думи за вас, възможно е кариерно израстване. Петелът ще способства вие да се задържите на върха на властта. Възможно е успехът да ви завърти главата и да бъде трудно да поддържате с всички свои познати приятелски отношения. Пари Раците ще имат много, затова се постарайте да ги поделите и да се радвате на победите си с тези, които са ви подкрепяли.

Здравен хороскоп 

В годината на Огнения Петел е желателно Раците да добавят към ежедневието си спортни занимания. Стига сте мързелували и отлагали, започнете занимания с йога или сутрешно бягане.

Раците, които са родени през юни, могат да бъдат обезпокоени от болки в ставите. Това няма да бъде повод за силни притеснения, но е важно да не се занимавате със самолечение. Петелът ви съветва да отидете на санаториум, за да се лекувате както е редно, като в същото време ще успеете и да си починете. Всички ще ви изпратят лично – и шефовете и домашните, за да се убедят, че няма да избягате.

Многото работа и постоянната заетост на Раците, които са родени между 2 и 11 юли, ще започнат да дават плодове – не позволявайте на умората да ви срине, а помислете за хубава почивка. За вас е важно да смените обстановката. Червеният Петел отдавна е съобщил на роднините на село за вашето идване. Те са ви издоили мляко и са ви приготвили място за почивка. А може и да се „скатаете“ на някой екзотичен курорт, да поплувате в морето също никак няма да е лошо.

Раците, родени между 12 и 23 юли, трябва да се постараят да избягват излишествата. Вместо алкохол, пийте натурален сок, а вместо пържоли – пригответе си нещо по-леко. Заниманията със спорт също само могат да бъдат приветствани, но представителите на знака Рак трябва задължително да помнят, че има мярка във всичко. Не е нужно да тичате в стадиона цяла седмица, без да спирате, и чакате аплодисментите на домашните си.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова – на личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара