2017, по източния календар, е година на Червения Огнен Петел. Огнената стихия и буйният нрав на символа на 2017 г. ще донесат доста изненади на всички знаци.

ognenpetelНа 28 януари 2017 г. Огнената Маймуна радостно ще ни помаха за довиждане и ще предаде правата на Червения Огнен Петел. Промяната на властта ние няма да усетим веднага, защото и цветът, и стихията на господарите на 2016 и 2017 са еднакви. Ако в началото на годината Петелът се държи относително спокойно, оглежда и присвоява собствеността след закачливата Маймуна, то през пролетта стопанинът ще се развихри и ще започне да ни учудва със своята непредсказуемост и приятни изненади.

Важното в годината на ексцентричния Петел е да се отнасяте

философски към всички промени в живота.

На хората, които не мързелуват, Петелът ще им помогне по кариерните въпроси, буквално ще бъдат затрупани от изгодни и много съблазнителни предложения. Но през 2017 г. не трябва да бързате, по-добре е внимателно да изберете между всички примамливи и ярки предложения единственото, което ще се окаже надеждно и подходящо именно за вас.

Понеже Петелът обича да блести и винаги да бъде в центъра на вниманието, то той и от вас ще очаква подобри изяви на независимост. Променете имиджа си, експериментирайте, всички промени във външния вид ще ви бъдат само от полза. Петелът обича да импровизира и на всички, които не признават правилата и действат интуитивно, той непременно ще им помогне. Ако вие например тръгнете на почивка и непосредствено преди полета неочаквано премислите и не отпътувате за екзотичния курорт, то не го преживявайте, животът ще ви учуди и в родния ви град. Ще получите например съобщение, че сте

спечелили милиони от лотарията

или ще ви позвънят от далечна страна и ще ви зарадват с новината, че далечна леля е решила да остави всичките си капитали на вас.

Roosters-on-fire-1

В годината на Огнения Петел се приветства всяка интелектуална дейност, а ако заниманията ви са свързани с творчество, то всичко ще върви „по мед и масло“, както се казва. Признание, успех, пари – ще получите от всичко по много, но ако вие, тръгвайки по своя път, опитате нещо съвършено ново, Съдбата, заедно с Червения Петел, ще ви заобиколят с грижи и покровителство. Ако никога досега не сте хващали четка, то в началото на годината побързайте да минете през художествения магазин, защото не се знае, изведнъж може да задминете със своята креативност Салвадор Дали и да станете гений на сюрреализма.

Финансовата ситуация в годината на Огнения Петел ще ви радва със стабилност.

Едва ли ще забогатеете неприлично

и едва ли ще полетите към Луната, но за „хляб и лук“, а и за шампанско с ягоди, винаги ще има. Както Петелът намира зрънце или червейче на някакво място, така ще ви подскаже къде да намерите изгодна дейност. Петелът се отнася с уважение към всички знаци от Зодиака и няма смисъл да му се сърдите, а ако вие сте родени в неговата година, то може напълно да се отпуснете: няма да е необходимо да се борите за място под слънцето. Всичко ще постигате без особени усилия, а Петелът ще ви донесе много полезни неща.

По-добре е да не планирате почивката си през 2017 г., господарят на годината сам ще ви създаде условия за пълноценна и удивителна отпуска. Разбира се, на Петела ще му се иска спокойно да се отпусне в провинцията и да се буди от кукуригането на своите събратя, да пие прясно издоено мляко и да се храни с прясно откъснати от градината плодове и зеленчуци. Но ако ви се отваря възможност за пътуване в чужбина, не трябва да се отказвате, пътувайте и не се замисляйте!

Петелът е много чувствено същество, отличава се с преданост и искреност, но в никакъв случай не можем да кажем, че е предсказуем, с него ще ни бъде интересно. Личният живот през 2017 година ще бъде изпълнен с хиляди запознанства,

едно от които ще се окаже съдбоносно.

Така че, ако вие сте свободни, може да очаквате подарък от Амур, избранникът/цата е на път, а за вас остава да изберете правилното направление и да го/я пресрещнете и да се радвате на своето щастие.

Тези, които са семейни, също няма да се наложи да скучаят. В годината на Петела общуването с близките няма да бъде скучно, съпругът/та ще ви учудва всеки ден, в това отношение особено ще преуспеят децата. Ако все още нямате наследник, то побързайте, децата, които се родят в тази година ще имат ярък, удивителен живот. Много от хората, родени в годината на Петела, ще постигат небивал успех в политиката и деловия живот, затова по-бързичко се посъветвайте с половинката и си създайте наследник.

Ако отдавна сте семейни, вас ви

очаква втори меден месец.

Само е важно да сюрпризирате Петела с непредсказуеми постъпки и той ще направи всичко вие с вашата половинка отново да изпитате нежни чувства. И най-важното, което звездите искат да ви съобщят е: да бъдете искрени и през 2017 г. да ви води девиза на Петела:

„Петелът помага на този, който сам си помага!“.

Тогава ще постигнете всичко, което искате и ще направите живота си щастлив и цветен, а проблемите и неприятностите ще ви заобикалят отдалече.

Още статии от астроложката Мая Павлова и хороскопи за всички зодии през 2017 г. – на личния й САЙТ

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара