Почти през целия януари 2017 година Девите ще се наслаждават на обществото на веселата Огнена Маймуна, но на 28-ми пред прозореца ще размаха криле Червеният Огнен Петел. Ще настъпи китайската Нова година и в този момент ще започне най-интересното. Петелът ще запомни своето царуване с изненади! Оригиналният стопанин на годината вече е опаковал подаръци в красиви кутийки и чака Девите да ги отворят.

deva

През февруари Девите могат да очакват изненади в професионалната сфера: началникът ще смени гнева си с милост и ще стане неочаквано любезен, така че е добре да се възползват от момента и смело да поискат повишаване на заплатата. Командировките и различните сделки ще бъдат ежедневни, тук от Девите нищо не зависи, само се съгласявайте и подписвайте изгодните договори.

Пакостливата Маймуна е избягала, прошепвайки на стопанина на 2017 година за какво мечтаят Девите. Така че Петелът няма да ви остави да скучаете и в личния си живот. Семейните подопечни на Меркурий ги очакват много радостни известия, някои ще научат за

скорошно попълване на семейството.

Свободните Деви също не трябва да се отпускат. Вашата харизма и невероятна привлекателност ще завърти главата на много обожатели. Очаквайте комплименти не само в социалните мрежи, но и в реалността. Входът на дома ви ще бъде изписан с признания в романтични чувства и не се учудвайте, когато съседите спрат да ви поздравяват.

Пролетта ще премине позитивно – Девите ще спечелят щастлив билет от лотарията. Съдбата ще бъде благосклонна към представителите на земната стихия. Петелът, независимо че е Огнен, ще внимава да постигнете успех и ще ви помага по всякакъв начин. През април и май Девите могат смело да се

записват за участие в различни конкурси,

непременно ще спечелите. Няма сбъркате, ако си купите няколко лотарийни билета. Желателно е през лятото да си почивате. Разбира се, че звездите няма позволят на Девите да забравят за работата или любимата си вила, но да се „гърбите“ в градината или в службата по цял ден – за нищо на света не го правете! Във всички известни курорти вече ви очакват, вие ще решите кого да ощастливите със своята визита. А любимите деца оставете на бабите. На децата ще им бъде много по-приятно да хапнат пържени картофки и кюфтенца, отколкото изисканите морски блюда. А вие самите се наслаждавайте на обществото на красиви модели, но, разбира се, не забравяйте за своята половинка – оглеждайте се в страни само когато избранникът/цата не ви гледа.

Есента ще бъде време за сериозни действия. Стопанинът на годината е дал на Девите време да се отпуснат, така че от сега натам – с песен на работа! Деловите партньори чакат, защото без Девите нищо интересно в деловия свят не се случва. Ще учудите колегите си, но не слагайте веднага всички карти на масата, приберете най-големия си коз за подходящ момент.

През октомври в живота на Девите може да се появи стар познат, който да ви направи някои интересни и доста интригуващи предложения. Ако вие се доверявате на този човек, то по-добре не мислете, дори ако в плановете ви не влизат рискови начинания. Но е добре да се въздържате от влагането на големи суми, нека засега вашият капитал да си бъде при вас, а когато дойде нужния момент,

Петелът задължително ще изкукурига.

Ноември е подходящ за подобряване на качеството на личните отношения. Ако вие до сега сте се съмнявали дали да сключите брак или не, то е време да решите. Избранникът/цата вече се е уморил/а и може чисто и просто ди се изпари от живота ви, така че, ако ви е скъп любимият човек, правете предложение, а Петелът викнете за кум на сватбата ви. А ако Менделсоновият валс отдавна е прозвучал във вашия живот, замислете се за втори меден месец. Започнете още от днес – купете на половинката си подарък, организирайте романтична вечер изпълнена със страст!

През декември някакви особени промени Девите не могат да очакват, но няколко изненади от Петела на прощаване все пак ще получите. Очакват ви приятни срещи със стари приятели. С колегите отношенията ви видимо ще се подобрят дотолкова, че ще ви се иска да поканите всички за Нова година на гости у дома си. Рискувайте, няма да съжалявате: ще отпразнувате весело, изпращайки страхотния управител на 2017 г. – Червеният Огнен Петел.

Любовен хороскоп

Веселият и палав Купидон, в годината на Петела, много пъти ще се опита да изпрати стрелата си във вашето сърце, затова бъдете внимателни – този шегаджия може просто да се весели.

Девите, които са родени през август, знаят цената на своя чар и допускат поражение. Петелът разбира това и ви помага в своята година да постигнете победа на любовния фронт. Своя/та избранник/ца вие веднага ще познаете, затова не се бавете и веднага вземете инициативата в свои ръце. Половинката ще се разтопи, поддавайки се на вашия натиск, така че още сега поръчвайте поканите за сватба.

В сърдечните дела, Девите, които са родени между 3 и 13 септември, трябва да се постараят да бъдат по-малко взискателни. Недейте да капризничите и се вслушвайте в любимия човек. Ако сте свободни, то годината на Червения Петел е подходящ период да хванете в мрежата си всеки човек, който ви хареса. Само трябва да сте готови да се разделите с ергенския живот.

В годината на Огнения Петел за Девите, които са се родили между 14 и 23 септември, ще се появят възможности да намерят своята половинка, но ще се наложи да се постараят леко. Избранникът/цата няма да се появи мигновенно в живота ви, с махането на вълшебната пръчица. Излезте сред хората! Ще успете да срещнете любовта както на модния подиум, така и в магазина на ъгъла, само гледайте към земята! Петелът ще ви подхвърли перо близо до нужния ви човек.

Бизнес хороскоп 

В годината на Червения Петел за Девите ще бъде открито широко поле за действие. Вие ще постигнете успех навсякъде: и в селското стопанство, и в астрономията… изборът е ваш!

Много от Девите, родени през август, ще проявят интерес към нещо различно. Вероятно е да преуспеят в преподаването и в творческата дейност. Лекомисленото ви отношение към парите няма да ви попречи да постигнете стабилност във финансовата сфера. Дъждът от падащи банкноти ще бъде постоянен, просто трябва да успявате да ги събирате, а Петелът вече ви е изпратил като подарък няколко чувалчета за капитали и е изработил сандъчета за златните монети.

Девите, родени между 3 и 13 септември, могат добре да се изявят в обществените дейности. Бойният ви дух и лидерските ви качества задължително ще бъдат оценени. Не се притеснявайте да проявявате своята оригиналност, през 2017 г. това ще бъде приветствано, особено в рекламата. Всякакви странни и необичайни идеи ще намерят почитатели и ще ви доведат до фантастичен успех.

Девите, които са родени между 14 и 23 септември, в годината на Червения Петел дълго ще се “люшкат“ насам – натам, но когато се хванат на работа, победите ще се сипят една след друга. Гответе се за признание и смяна на социалния си статус. Кариерният полет ще позволи на Девите за забравят за безпаричието, а всички разговори за криза ще ви бъдат непонятни. Не забравяйте да споделите успеха си с Петела – сипете му вкусни зрънца от благодарност за помощта.

Здравен хороскоп 

Старайте се през тази година да бъдете внимателни със здравето си, самолечението е категорично забранено!

Девите, родени през август, трябва да бъдат придирчиви в храненето си. Постарайте се да изключите от рациона си „вредните“ продукти. Огненият Петел ще сподели с вас своите рецепти – зърна, приготвени по различен начин и много плодове и зеленчуци. Може дори да станете вегетарианци, но не бъдете фанатици, късче месо веднъж седмично няма да навреди на стомаха ви.

В годината на Петела на Девите, които са родени между 3 и 13 септември, няма да им попречи да помислят за здравето на краката си. Редовните вани за крака са най-доброто средство за сваляте на умората. Разбира се, че ще бъде от полза и малко да потичате, бързо отидете до магазина за нови маратонки. В края на годината вие ще се включите в маратон и ще вземете медал!

Девите, родени между 14 и 23 септември, трябва повече да спят и да не се заседяват пред компютъра – да коментирате снимки не е най-доброто занимание преди лягане, по-добре се разходете навън. Петелът вече е събрал за вас успокояващи билки, трябва само да ги запарите, но не очаквайте моментален резултат, въоръжете се с търпение.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова – на личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара