Обичайно пъстър, разнообразен и дружелюбен настъпва месец септември. Прокарва пръсти през косата ти, погалва те нежно и ти прошепва в ухото, че е време за повече работа, отговорности, задачи и ангажименти. Нека е така! Нека има работа! Нека има смисъл, повече късмет, усмивки и радост.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда, ще погледнем към Слънцето.

Сайтът на астролог Венета Матева

До 21-ви септември, Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Телци, Деви и Козирози. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Раци и Скорпиони. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят родените във втора и трета декада Близнаци, Стрелци и Риби. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви септември, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Близнаци, Везни и Водолеи. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Овни, Раци и Козирози. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на себе си.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела, ще се обърнем

да видим какво ни предлага Меркурий.

Необичайно за природата си, Меркурий ще избере да прекара целия си месец в знак Везни. На 26-и септември ще стигне до 25-тия градус на знака и ретрограден ще започне обратно движение. До тази дата планетата на комуникациите ще донесе новини, информация, възможности, отворени врати и попътен вятър на всички Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. До тогава те имат шанс да напреднат в професионални дела и да започнат успешни отношения в бизнес и личен план. Ако имате идеи и планове, то се опитайте да ги стартирате в този период. След като Меркурий стане ретрограден е подходящо да довършите, поправите, анализирате и дадете нова гледна точка на всичко вече започнато.

В този период по-търпеливи и внимателни в преговорите си, трябва да бъдат родените под знаците Овен, Рак и Козирог. Ако нещо е спешно и трябва да бъде решено в този месец, бъдете отстъпчиви в разговорите си. Възможно е да усещате неразбиране и липса на подкрепа. Помислете за нови пътища, варианти и възможности. Наблюдавайте и правете собствените си изводи градивно и мъдро. Понякога трябва нещо да не се случи и това е само за наше добро. Използвайте времето за довършване на стари дела и преподреждане в личен и професионален план.

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план, нека се

обърнем към даровете на Венера.

До 10-и септември, принцесата на зодиака ще пътува през царството на знак Везни. Това ще донесе мир, спокойствие, любов и успех в бизнес план на родените във втора и трета декада Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи.

След 10-и септември, Венера ще носи любов, разбирателство и хармония на всички Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Споделете времето си с любимите си хора. Бъдете откровени и търсете подкрепа в делата си. Разногласия в отношенията могат да очакват всички Телци, Лъвове и Водолеи. Те трябва да бъдат търпеливи към околните и упорити в преследване на мечтите си.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация

трябва да погледнем към Марс.

До 14-и септември огненият младеж ще радва родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. На вихрушка от информация, заряд, амбиция, желание, страст и развитие ще се радват изброените знаци. Съобразете се със споменатите периоди и действайте. Сега е момента да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация могат да имат родените в трета декада Близнаци, Стрелци и Риби . Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.

След 14-ти септември, Марс ще дава енергия на родените през първите 15 дни на знаците Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Ако сте имали нужда от желание, сили и мотивация, сега ще я получите. Действайте до 26-ти септември и после се радвайте на постигнатото. Сложно и по-бавно ще се случват събитията при родените в първите 15 дни на знаците Овен, Рак и Козирог. Ако е възможно изчакайте и действайте след месец. Използвайте времето за анализ и изготвяне на нов план за реализация.

На 7-ми септември ще се случи тържественото новолуние, на 14 градуса в знак Дева. Събитието винаги е щедро, защото ни дава възможност да желаем истински и с подкрепата на звездите да сбъдваме мечтите си. Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените между 1 и 8 януари, май, юли, септември и ноември. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на баланс, подредба и хармония.

На 21-ви септември можем да очакваме пълнолунието в знак Риби, на 28 градуса в знака. Тази фаза на луната ще ни кара да обмислим отношението си по темите свързани с оста Дева-Риби. Това са темите свързани с емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и реалните практични теми на Девата.

Имайте попътен вятър, по-малко вълни, повече Слънце с гарнитура от малки пухкави облачета. Радвайте се на здраве, късмет, разбирателство, подкрепа и лекота.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара