Защо да чакаме пролетта, за да разцъфнем? APIVITA попълва своето дръвче с плодове с два нови продукта – шампоан и балсам от обновената гама COLOR SEAL.

Запечатваме цвета на косата с киноа и мед и новата гама за боядисана коса, съдържаща:

Шампоан за боядисана коса

С протеини от киноа и мед

Този безсулфатен шампоан нежно почиства косата и скалпа, благодарение на деликатни агенти и сапонария. Съдържащите се във формулата протеини от киноа, мед от мащерка, арганово масло, етерично масло от жасмин и комплекс APISHIELD HS запазват и удължават блясъка и жизнеността на боядисаната коса. Хидратира, възстановява изтощената коса и я предпазва от външни агресивни влияния: UV радиация, замърсяване, стилистична обработка. Подходящ за коса, третирана с кератин.

Балсам за боядисана коса

С протеини от киноа и мед

Кремообразната текстура на този богат балсам за коса хидратира и поддържа цвета наситен и блестящ. Съдържащите се във формулата протеини от киноа, мед от мащерка, арганово масло, етерично масло от жасмин и комплекс APISHIELD HS запечатват цвета и го защитават от избледняване. Косата е реструктурирана и копринено мека.

Нанесете по краищата на предварително измита с шампоан коса. Оставете да действа за 2-3 минути и изплакнете обилно с вода.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара