Сериалът „Татковци“ тръгва на 20 септември по bTV и ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа.

Ситкомът е съвместна продукция на на bTV и Dream Team. Снима се на изградена върху близо 2 декара снимачна площадка. Декорът на сериала включва 11 различни сета (пресъздаващи домовете и работните места на героите) и е пригоден за целогодишна работа.

„С екипа на практика ще живеем тук по време на снимки,“ разказва продуцентът Евтим Милошев.

Едновременно актуален и комичен, сериалът представлява свеж прочит на идеята за бащинството и за семейството в модерния свят. Историята проследява животите на четирима бащи с различен социален, семеен и житейски статус.

В ролите на модерните татковци ще се превъплътят едни от най-добрите и актуални наши актьори Филип Буков (в ролята на Алекс), Стоян Дойчев (в ролята на Радо), Павел Иванов (в ролята на Тодор) и Христо Пъдев (в ролята на Слави), а героите им без съмнение ще се превърнат в любимци на аудиторията.

Ролите на дамите, които успешно объркват живота на четиримата приятели, са поверени на Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Кейт Никълс, Силвия Драгиева и Кристина Верославова.

Децата, за чието внимание, любов и уважение ще се борят четиримата герои ще бъдат изиграни от Филип Николов, Елис Бакалова, Емилия Рачева, Иван Николов, Мартин Митков, Калоян Илиев и Ая Алексиева. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват и много гост-звезди.

Най-новият семеен сериал разказва за четирима съвременни татковци, които се оказват в различни житейски ситуации.

Единият от героите – Слави (Христо Пъдев), има патриархално, класическо семейство, в което жената се грижи за дома и фамилията.

Радо (Стоян Дойчев) е разведен, има втори брак и постоянно се опитва да угоди на жените в живота си.

Алекс (Филип Буков) – най-успелият финансово и професионално от четиримата – е изненадан от новината, че е баща и има дете, а четвъртият член на групата на татковците е вдовецът Тодор (Павел Иванов), който трябва да изгради отново живота си и този на своето дете.

По един приятен и забавен начин в сериала са вплетени всички възможни модели на модерни семейни взаимоотношения, което прави епизодите автентични и много интересни, разкриват още от екипа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара