От 6 септември 2021 г. стартира новия сезон на предиобедното предаване „100% будни“.

Всяка сутрин от 9:05 до 11:00 ч. в ефира на БНТ 1 водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще посрещат зрителите на обществената телевизия в обновеното си студио.

Предаването ще запази традиционния си стил и съдържание, с които да запознава зрителите с най-важното и интересното в областта на oбществения живот, социални политики, образование, култура, здраве и развлечение. Двучасовото студио обаче ще предложи и нови рубрики, с които да даде още по-изчерпателно и интересно съдържание на аудиторията си за важните теми от ежедневието.

Всеки понеделник зрителите ще научават ценни съвети от двама интериорни дизайнери в рубриката за дома „Лично и пратактично“. Те ще дават насоки, как да подходим към дома си, за да направим всяко едно пространство удобно и в същото време да изглежда удивително. Водещ на рубриката e Харитина Агопян, която след дълги години живот в Германия, се прибира в България със семейството си.

Харитина е актриса, завършва театралния колеж „Любен Гроис”. В Германия работи за най-голямата продуцентска къща, която прави най-успешните локални риалити формати. Работи и за българското училище в Кьолн, занимавала се е с деца със специални потребности.

Всеки вторник, експертът в публичните комуникации и мода – проф. Любомир Стойков, ще води рубриката „Шоуто на политиците“. В нея той ще представя политиката под различен ъгъл, като ще анализира стила и поведението на съвременните държавници. Проф. Стойков ще търси отговорите на въпросите – къде е шоуто и къде реалната политика, и къде е намесата на сивите кардинали – PR-експертите.

Всяка сряда предаването ще разглежда медицински теми по нов, много по-интересен и научен метод заедно с учения Явор Денчев. Той е микробиолог по образование, завършил и работил в Канада, прибира се в България с мисията да покаже, че науката е наистина вълнуваща и пленителна. В рубриката си Денчев ще покаже, че науката е начин на мислене и отваря врати към непознати светове за любопитните.

Всеки четвъртък, психологът Иван Владимиров – Нав  ще „поглежда“ в душите ни. С методите на модерната психология той ще разглежда под разлчиен ъгъл един или друг проблем.

Игор Дамянов ще изненада зрителите с ново амплоа, с което ще влезе в различни социални роли, ще тества различни професии и от личен опит ще разказва за тях. Неговите „социални експерименти“ зрителите ще проследяват всяка в рубриката „Другият Аз“.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара