На 30-и август, планетата Меркурий се отправя на пътешествие в дома на знак Везни, което поради ретроградното движение в периода от 27-ми септември до 19-и октомври, ще продължи до 6-и ноември.

Домът на знак Везни е гостоприемен и уютен. Той е голям, с високи тавани и огромни прозорци. Обзавеждането е на ниво и във всеки негов ъгъл се усеща класа и аристократизъм. Там всеки гост е добре дошъл и единственото изискване е да носи добро настроение, усмивка и добронамереност.

Сайтът на астролог Венета Матева

Меркурий тук трябва да бъде внимателен, защото мебелите са скъпи, всичко блести от чистота и изискванията на домакините са високи. Посрещат го с богата и вкусна вечеря, топъл душ и постеля и нека почива, защото сутринта ще го очакват нови предизвикателства.

Меркурий е планетата, която

описва начина ни на мислене, говорене, изразяване

и свързване чрез общуване с околния свят. В следващите близо 2 месеца тя ще бъде изправена пред интересни ситуации и предизвикателства. За това ще допринесат положителните аспекти със Сатурн и Юпитер, предизвикателния с планетата Плутон и ретроградното движение в знака.

До 5-и септември се оставете в обятията на прекрасния разговор между Меркурий и Сатурн. Той е полезен и градивен. Ще ни даде време за успешни преговори, искрени разговори, честност, съпричастност и постигнати резултати.

В професионалната сфера очаквайте нови възможности и зелена светлина в плановете. В личен план дните са подходящи да бъдете откровени, да споделяте и да търсите решения. Лесно ще бъде да поставяте граници, да изисквате и в същото време да разбирате и да бъдете разбрани.

Между 16-и септември и 6-и октомври Меркурий ще има сложен разговор в компанията на ретрограден Плутон и Юпитер. Подкрепа и разбиране ще среща от Юпитер, който съзнателно и добронамерено

ще подхвърля нови идеи и ще ни провокира

да търсим нови пътища в делата си. Ще имаме усещането, че нещо ново предстои или старото има нужда от реставриране и нови краски. Това на емоционално ниво може да ни прави неспокойни и несигурни в посоката и мястото, в което се намираме.

След 26-и септември ще чувстваме и констатираме вихрушка от обстоятелства, информация и случки, които могат да подредят по нов начин плановете ни. Единственото, което е хубаво да правим в този период е да пускаме всичко, което се отдалечава от нас. Не се опитвайте да задържате навици, рутина и загубили стойността си дейности и хора.

Между 6-и и 30-и октомври довършете започнатото, отстранете ненужното, дайте живот и смисъл на онова, което ви е важно. Погрижете се за любимите ви хора, бизнес партньорите и за вас самите. В този период ще имате възможност да оцените и подредите отлично приоритетите си. Това, което остане при вас ще е истинско, добро, обичащо и красиво.

И така първите 6 дни от ноември ще ни донесат търсеното във времето спокойствие, хармония и яснота. Понякогаq за да се подреди нещо по най-добрия за нас начин, следва да има хаос, пронизващи истини, тъжни факти и крехки разочарования. Бъдете честни със себе си и избирайте онова, което избира сърцето ви.

Ценете се!

Когато се налага да простите първо проведете разговор със себе си и винаги избирайте онова, което усещате за правилно и откровено за вас самите. Учете се да забравяте, да махате с ръка и да оставяте в миналото всичко фалшиво и тъмно. Избирайте дори и сами да продължите с чисто сърце, мисли и намерения. Така очаквайте чудото на Вселената да ви донесе мир, любов и щастливи случайности.

Между 26-и септември-18-и октомври Меркурий е ретрограден. В този период избягвайте влизане в нови договорни отношения, медицински интервенции и далечни пътувания.

Представителите на въздушните знаци –

Близнаци, Везни и Водолей ще искат и ще променят с лекота

личния и професионалния си живот. Обърнете внимание на външния си вид, работата си, гардероба си, отношенията си с колегите, шефовете и партньорите. Не се страхувайте от промени, те идват за да внесат хармония в живота ви.

Лъвовете и Стрелците, ще се радват на динамичен, активен и пълен с варианти период. Бъдете разумни и мъдри в изборите си. Събитията ще се тълпят на опашка пред вратата ви и ще очакват вашите избори и решения.

По-трудна за усвояване ще е енергията за знаците – Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия свързани с любовта и кариерното развитие. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!

За всички останали знаци времето ще премине бързо и градивно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара