Клуб Hacienda Beach, който наложи нов стил и класа в нощния живот край морето, официално ще посреща своите гости до края на септември.

На 3 септември в Лозенец пристига испанския DJ Дейвид Торт.

Той е един от най-влиятелните испански диджеи  завладял и световната клубна сцена. Дискографията му включва ремикси за Tiësto & Nelly Furtado, David Guetta, Bob Sinclar и Gui Boratto. Дейвид е участвал на общи партита с мегазвезди като Swedish House Mafia, Avicii и Tiesto и е единственият испански DJ, който е пускал на партито в имението Playboy в Бевърли Хилс. Партито ще бъде подгряно и от резидентите на Hacienda – DJ Dimo BG, DJ MR.K и EMMA.

На 5 септември /неделя/ ще се състои станалото вече традиция парти „Салата с Харизма“. Тя се приготвя по специална рецепта от Димитър Тодоранов и няколко доброволци, а рязането става на фона на музика, вицове, истории и случки през сезоните.

Всеки от екипа на Hacienda е обзет от различна доза носталгия, че поредното лято отминава, а леко хладният въздух напомня на идването на есента. Цялата атмосфера на тази традиция носи топлото чувство, към което всеки присъстващ рано или късно прибягва през студените дни… ей така и дори за малко. За изгревите, за танците, за залива, за емоцията и за приятелствата. Лозенец е специално място, а “Салата с Харизма” е традицията, която обхваща най-големият му чар.

Салатата ще тежи повече от 50 кг, а посетителите ще могат да дегустират от 8 вида домашна ракия, както и пресен паламуд на скара, уловен от рибарите в залива. Събитието ще бъде уважено от популярни актьори, музиканти и творци, които и това лято бяха част от магията Hacienda и фестивала „Арт Поток“. Гостите в морското заведение, ще дочакат изгрева в компанията на DJ MR.K , който ще миксира зад пулта.

На 2 септември Игор Дамянов ще зарадва меломаните със станалия традиция авторски концерт „Игор и Приятели“, а на 6 септември в Hacienda Bеach ще се забавляват всички почитатели на уникалното караоке парти край малкия плаж.

За поредна година слоуганът на Hacienda е Charizma Matter (#charizmamatter). “Ние винаги сме харесвали хората с харизма. Тези, които имат силата да бъдат себе си, да покажат това, което харесват и обичат, без да ги интересува мнението на другите. Имат стил на обличане, стил в музиката, която слушат, харесват изкуството и изгревите, искат да бъдат себе си, обичат да се веселят, танцуват и общуват истински.

Хората с харизма са тези, които създават и тях може да ги познаете по това, което са направили, а не по това, което са казали. Творците, певците, художниците…хората с харизма наистина се отличават от другите. Hacienda е създадена именно за тях. Тя е точно това, което кара един човек да се отпусне и да бъде себе си, да общува с музиката, с морето, с любимите си хора, да танцува, да бъде свободен и усмихнат“, споделя Димитър Тодоранов.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара