Тъй като Близнаците са най-лекомислените от всички знаци на Зодиака, то на Червения Петел, който ще властва през 2017 година, вие ще му бъдете по душа. Домакинът на предстоящата година ще ви помогне да довършите делата, с които не сте успели да се справите в годината на веселата и енергична Маймуна. Огненият Петел ще даде на Близнаците възможност за много забавления в неговата година, това ще усетите още от първите дни на владение на ярката птица.

bliznaci

През февруари 2017 година успехите ще следват един след друг. Близнаците дори ще се притеснят от изобилието от възможности, просто главата ще ви се завърти от такова изобилие от грижи на Съдбата към вас.

В началото на пролетта вие ще минавате за победители в живота и това ще се отнася не само до служебната сфера. Личният живот ще бъде изпълнен с любовни, удивителни срещи, но за да не станете втори Дон Жуан, се постарайте да бъдете сдържани – не се страхувайте,

обожателите ви няма да се разстроят от вашата хладина.

През април и май 2017 година е желателно Близнаците по-често да си почиват, независимо по какъв начин, дали ще организирате фантастични вечери в изискан стил или тихи, на свещи. Важното е да се събирате с близките и любимите си, а за общуване с делови хора е добре да забравите поне до лятото.

През юни, подвластните на Меркурий, трябва да събирате сили, защото не трябва да се отпускате, независимо, че Петелът ви е отрупал с успех и ви е дарил с щастие. Финансовите дела в началото на месеца няма да вървят на добре, но е важно да не хукнете да гоните капиталите си, за да не се преуморите. Стойте на „педали“ и дръжте положението под свой контрол.

Юли 2017 година е подходящ за преговори и сделки – всички важни клечки вече са се събрали и дискутират кого да изберат за делови партньор. Не е чудно, че към вас проявяват интерес такива влиятелни хора – вие просто сте ги покорили със своя нестандартен подход към всичко, а

особено сте ги удивили с интуицията си,

която в средата на лятото ще бъде на висота при Близнаците.

Всички тези професионални успехи и кариерен полет ще ви разсеят от домашните ви дела, затова в края на лятото домашните могат да ви поставят условие: или отпуска с цялото семейство, или роднините ще си почиват без вас, а вие ще се „гърбите“ за любимия си началник. Не огорчавайте и себе си, и семейството – взимайте ги и тичайте към летището. Някъде, на екзотично място ви очакват вече, защото Петелът отдавна се е сприятелил с тях, заради вас, и е уговорил добра цена. По време на почивката е желателно Близнаците да не си отказват нищо, да се отпускат по пълна програма, защото през есента ви предстои много работа, която ще ви изведе до благополучие. Като цяло – събирайте сили!

Линда Гудман за зодия БЛИЗНАЦИ 

През септември Петелът, управител на 2017 г., ще реши да подложи на проверка Близнаците за съобразителност и ще ги подтикне към някои интересни и изгодни предложения. Бъдете нащрек, предупреждава хороскопът, управителят на годината няма да се шегува в началото на есента, той наистина ви е подготвил тест. Включете интуицията, обърнете се за помощ към поверени юристи – всички средства ще доведат до отлични резултати, важното е да действате

в рамките на закона и да избягвате авантюрите.

В края на есента Близнаците могат да бъдат посетени от роднини, визитата на които ще наруши, до известна степен, установения ред– не мислете да се паникьосвате и да отсядате при приятели. Ако ви смущава пралелята на половинката ви, то просто си мълчете и радостно се усмихвайте, дори, ако нейните вещи са разхвърляни из цялата къща и понякога попадат дори в яденето. Половинката ви ще оцени вашето търпение и, отивайки си, ще ви остави много подаръци, в това число и доста скъпи, ако ги цените като материални придобивки.

През декември Огненият немирник Петелът ще се умори да ви подхвърля безкрайните си изненади и просто ще подари на Близнаците добра длъжност, която няма да търпи излишен шум и суета. Вярвайте на хороскопа – пресмятайки доходите си за тази година ще останете доволни!

Жената Близнаци – цял харем! 

Любовен хороскоп 

Любовта може да ви пресрещне на всяко място, затова бъдете винаги готови да посрещнете Купидон достойно.
През 2017 г. личният живот на Близнаците, които са родени през май, ще бъде толкова ярък, колкото вие бихте искали да бъде. Ако искате да „разкарате“ всички свои верни обожатели – ваша работа, ако изявите желание да създадете щастливо и задружно семейство – Петелът ще гласува за това с всички свои разноцветни пера. Но в началото се вгледайте в себе си и се постарайте да уточните дали вече сте се „находили“?!

Близнаците, които са родени в първите дни на юни, в годината на Петела не е нужно твърде да драматизират отношенията, по-добре е да се отнесат към всичко „по-отгоре“, особено към капризите на своята скъпоценна половинка. Ако вие сте свободни, то Петелът ще ви помогне да намерите своя избранник/ца, като при избора се постарайте да се ръководите не толкова от външната характеристика, търсете равностоен партньор, с висок интелект, какъвто е вашият, за да не ви стане скучно след месец-два.

Представителите на знака Близнаци, които сте родени между 11 и 21 юни, в годината на Червения Петел ще бъдете особено привлекателни, което ще ви помогне да намерите своята дълго чакана половинка без особени усилия. Старайте се по-често да сте сред хора и не забравяйте да обличате своите нови и красиви тоалети. Въпреки че за много от вас ще бъде достатъчно да покажете своя ум и красноречие и всички обожатели веднага ще паднат в краката ви.

Мъжът Близнаци сменя капризите си с бързината на вятъра

Бизнес хороскоп 

В годината на Огнения Петел ще са малко онези, които ще решат да си съперничат с Близнаците, особено в сферата на предприемачеството – вашите умения и способности ще бъдат на висота.

Петелът ще позволи на Близнаците, родени през май, да изявят своите таланти и да се пробват в бизнеса. Не е нужно да се страхувате от страховити конкуренти, просто се доверете на инстинктите си и действайте. Добре е да не напускате основната си работа, докато парите не станат достатъчни, за да ви осигурят някаква стабилност, която да топли душата ви, а и в портмонето да има някой и друг лев. Петелът ще се погрижи за това, парите да са със зелен цвят.

През 2017 г. ще бъде просто необходима смяната на впечатления за Близнаците, родени от 1 до 10 юни. Затова опитайте различни видове дейности и не се страхувайте – Петелът няма да позволи да банкрутирате. Огненият домакин на годината неведнъж ще прояви своята грижа, вие ще се убедите в това още в началото на годината: началството ще ви предложи много интересна и разнообразна работа, а и заплащането ще бъде достойно- ще ви стига и за ежедневните разходи и за развлечения.

Близнаците, които са родени между 11 и 21 юни, още в началото на годината е добре да съберат смелост и да поискат повишение на заплатата, шефовете ще се съгласят с исканията ви. Специалисти като Близнаците не се намират “под път и над път“, така че могат да ви предложат и солидна длъжност. В свободното си време, много от Близнаците трябва да опитат нещо ново: любимото хоби вие лесно ще превърнете в допълнителна заработка, а Петелът ще ви помогне да намерите пазари за реализация.

Здравен хороскоп 

В годината на Петела е желателно да премахнете непосилното натоварване, пазете ставите си. Не пречи също да помислите и за храненето, старайте се да се храните с „правилната“ храна.

Близнаците, родени през май е желателно да се обезпокоят за своя черен дроб – съжалете го и не злоупотребявайте с алкохола. Дори и ако хиляди приятели в един глас викат в полза на алкохола – вие се пазете! Със солената и пикантна храна също трябва да бъдете внимателни – това разбира се е страшно вкусно, но минавайте с малки порцийки.

В годината на Огнения Петел, Близнаците, които са родени в началото на юни, трябва да се постараят да не неглижират своите проблеми: нервната ви система не е желязна и понякога е полезно да повикате и да тропнете с крак. Разбира се, за това е нужно да имате подходяща публика, ако споделяте с близките си приятели преживяванията си те няма да започнат да ви критикуват или да се смеят над страховете ви.

За Близнаците, родени между 11 и 21 юни, тази година ще бъде добра за да се разделят със своите вредни навици. Няколко години поред вие си обещавате да оставите пушенето, време е да действате! Червеният Петел ще ви помогне – и пепелниците от дома ви ще изхвърли, и подходящ специалист ще ви намери.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова – на личния й САЙТ. 

Хороскоп за 2017 – годината на Огнения Петел

Facebook Twitter Google+

0 Коментара