През 2017 г. Телците могат смело да претендират за званието „най-успешния“ знак на Зодиака. Това не е случайно, защото веселата Маймунка, предавайки правата си на Огнения Петел, му е оставила бележка с молба да ви обърне специално внимание. Грижата на Петела ще се прояви още от първите дни на Новата година – предстоят ви множество изгодни и съблазнителни служебни предложения, но изкачването по кариерната стълбица ще е тежко, защото стъпалата ще бъдат много. С отдаденост и храброст вие ще успеете да очаровате Петела и в сферата на личните отношения – в любовта ексцентричният стопанин също ще реши да поднесе на Телците няколко изненади.

telec
Например от февруари множеството от обожатели ще се увеличи чувствително, затова се въоръжете с търпение и се научете да ги отблъсквате. Ще ви бъде много трудно да се борите с ухажорите, защото вашето обаяние ще бъде изключително голямо. През март вашите поклонници леко ще се успокоят, още повече, че ще им бъде трудно да разберат Телците – защото вие по-голямата част от времето си ще прекарвате в службата.

Успехите в кариерата могат да се отразят негативно на отношенията с близките ви хора, затова се научете да игнорирате ласкателните думи на началниците и

тичайте у дома по-рано.

В средата на пролетта очаквайте посещение на роднини, които живеят далеч, така че побързайте да се запасите с различни вкусотии. Близкият ви човек ще ви помогне с ремонта на дома, който е по-добре да не бавите. Ако съберете повече от близките и приятелите си, те ще успеят бързо да направят от дома ви приказен дворец.

През юни Телците ще почувстват желание да изпробват силите си в нова дейност.

Дерзайте! Петелът вече е размахал крила и ви е изпратил успех.

Във вашия живот ще се появят богати и солидни покровители – не се притеснявайте да се възползвате от тяхното благоразположение.

В края на лятото ще ви се удаде възможност да проявите талантите си, но много е важно да се обърнете към грамотен рекламен агент от чиито усилия и способности ще зависи бъдещия ви успех. Личният ви живот през август ще засияе с нови цветове, семейните Телци ще изпитват удоволствие от общуването с избранника/цата си, а на ергените Венера обещава любов. Затова още сега може да обиколите модните сватбени салони и да си изберете шикозно, скъпо облекло за сватбата.

Линда Гудман за зодия ТЕЛЕЦ 

През есента на 2017 г. ще усетите лека умора, с която ще се справите само ако си вземете отпуск. Именно пълноценна почивка, а не един уикенд, през който сте свикнали да вършите куп домашни задължения. Ако отидете в някой курорт, то може да сте сигурни, че няма да настане всемирен потоп и офисът ви ще си остане цял. Грижливият Петел ще се постарае да запази стабилността на делата ви.

В средата на октомври ще се активират конкурентите, но вие може да не го преживявате, а отново да се обърнете за помощ към своите богати покровители – те бързо ще се оправят със завистливите неприятели и ще можете спокойно да работите.

През ноември ще получите сериозно предложение от чужбина, не мислете дълго, защото такъв шанс не се дава на всеки. Успехът ще зависи само от вашата активност. Сътрудничеството ви ще се окаже дълго.

През декември Телците ще имат за това много възможности, дори няма да им се прибира, пък и кой ще пусне такъв страхотен специалист. Вашите успехи в службата значително ще подобрят отношенията с любимите ви хора, вашите близки ще бъдат щастливи от факта, че имат такъв издигнат и умен роднина. Няма да ви се наложи да скучаете по време на деловите си командировки, защото ще имате достатъчно работа, при това дейността ще ви носи душевно удовлетворение, а и заплащането ще ви зарадва приятно.

Любовен хороскоп

Годината на Петела е подходящ период, в който да осъзнаете своите чувства и да разберете дали ви устройват отношенията с избранника/цата.

На Телците, които са родени през април ще им върви в любовните дела, като това е меко казано. Вие просто ще се къпете в любов и страсти, важното е понякога да поглеждате встрани. За Телците всеки ден от 2017 г. ще прилича на приказка. Вашата половинка просто ще ви затрупа с подаръци и изненади. Няма да бъде лошо и вие да сложите маската на добър вълшебник, от фантазиите ви ще зависи много.

Колкото и да е странно, но в любовните дела на Телците, които са родени между 1 и 10 май, ще им помогнат сантименталността и детинщините. Партньорът буквално ще бъде очарован от вашата ранимост и ще направи всичко, за да се усмихнете. Не злоупотребявайте с вниманието на избранника/цата си и понякога бъдете сериозни. Петелът ще ви помогне да поставите точка на старите си отношения, не се страхувайте да кажете: Не!

В годината на Червения Петел Телците, родени между 11 и 20 май, ще преуспеят в любовните дела. Очакват ви победи, което ще доведе до многобройни романи. Всичко това не е лошо, но само, ако не сте семейни, а ако вие не сте свободни, то се пазете от флиртове – гневът на партньора/ката ще бъде ужасен. Ако просто ви се иска да освежите чувствата си, то съвсем не е необходимо да търсите приключения встрани, отпътувайте с възлюбения/та си по-далеч от дома и се насладете на нови впечатления.

Бизнес хороскоп

В годината на Петела се приветстват всякакви нововъведения, затова през 2017 г. е важно да не се страхувате и да въплъщавате в живота най-фантастичните си идеи.

Привързаността към спазването на правилата на Телците, родени през април, ще им помогне да постигнат успех през тази година. Всеки началник ще ви иска в екипа си. Такъв отговорен и съобразителен сътрудник като Телеца трудно може да се намери. Ще имате много предложения, но важното е да разберете кое е важно за вас – заплащането в момента или бавното, но стабилно кариерно израстване.

Телците, които са родени в началото на май, в годината на Петела ще успеят да привлекат на своя страна много полезни хора. Парите ще се сипят върху вас от всички страни, по необясним начин ще се научите да ги привличате. Не се самозабравяйте, а по-добре намерете надежден начин да ги запазите, например: съхранявайте ги във вид на златни кюлчета.

Телците, които са родени между 11 и 20 май, в годината на Петела ще станат гении или авантюристи, всичко зависи от тяхното обкръжение. Затова се постарайте да общувате с полезни хора, които не само ще ви помогнат със съвети, но и ще ви подкрепят материално. Вашата педантичност и склонността ви към анализи ще ви бъдат добри помощници. Във всички дела ще постигнете успех. Обърнете внимание на конкурентите, сред тях ще се намерят някои, които отдавна мечтаят да преминат на ваша страна.

Здравен хороскоп 

В годината на Петела не се очакват особени проблеми със здравето, но е добре често да се вслушвате в сигналите на организма и да не забравят да се изследват.

На родените през април Телци им е време да започнат да се занимават със спорт – активният господар на тази година ще се радва от такова решение от ваша страна. Само недейте да се стремите още да попаднете на Олимпийски игри, достатъчно е да поставите свои, лични рекорди. По-често организирайте разтоварващи дни и бъдете уверени, че след известно време много представители на противоположния пол ще се стремят към лично запознанство с вас.

Петелът ще приветства всички смели идеи, които ще решат да въплътят в живота си Телците, родени в първите десет дни на май. През цялата година може да се доверявате на необичайни козметични процедури, например маски от екзотични плодове и др., не се притеснявайте да експериментирате, само с диетите бъдете внимателни!

Телците, родени между 11 и 20 май, трябва по-често да намират време за активна почивка, защото в предишната година леко са се отпуснали. Очакват ви гиричките или колелото, което си изберете, важен е резултатът. Избягвайте стреса и макар че Петелът е любител на разправиите, той ще се постарае да ви предпази от всяка нервност.

Още хороскопи от астроложката Мая Павлова на личния й САЙТ 

Хороскоп за 2017 – годината на Огнения Петел

Facebook Twitter Google+

0 Коментара