В годината на Червения Огнен Петел Овните ги очакват доста интересни неща. Предишната година Маймуната ви е научила на много: да се справяте с трудности и с непредсказуеми ситуации, и да излизате сухи от водата. Може да се каже, че годината на Маймуната е била изпит, с който вие сте се справили блестящо.

oven

Петелът ще оцени заслугите на Овните и задължително ще го отчете при начисляване на бонусите в своята година. Постарайте се да не разочаровате ексцентричния домакин на 2017 г. и опитайте с всички сили да му угодите. Започнете с отърваване от вредните навици. Вие отлично сте се справили с много ненужни пристрастия през миналата година, а през тази с лекота ще се освободите от всичко, което ви дърпа назад и ви пречи да се развивате.

Началото на 2017 г. ще подари на енергичните Овни много възможности. Вашето очарование, още в началото на януари, ще бъде толкова силно, че много от вас ще мечтаят да променят външността си, за

да се скрият от безбройните настойчиви ухажори.

Това се отнася и до въпросите относно кариерата – ще имате твърде много предложения.

Постарайте се да се „държите в ръце“ и да си давате вид, че ви вълнува само сегашната работа, така ще раздразните партньорите, които с всички сили ще ви дърпат на своя страна.

Малко е да се каже, че пролетта ще промени наситения ви живот, че ще имате много поклонници, а и изгодните договори ще се изсипват върху вас като от рога на изобилието! Отивайки си, Маймуната е прошепнала на Петела, че вие сте прекрасен кандидат за щастие. Не забравяйте, че Петелът е изключително капризно и непредсказуемо създание и винаги може и да ви клъвне.

Вредата на тази птица ще усетите върху себе си още в началото на лятото, уж всичко е добре, но понякога партньорите могат да ви подведат,

верните приятели изведнъж да започнат да се отдръпват…

Не трябва твърде много да преживявате тези събития, вие прекрасно ще се справите с проверката на Съдбата относно вашата устойчивост. Важно е да помните за своя добър късмет и да не се оплаквате. Ако успеете да запазите спокойствието си и духът си бодър, Петелът ще ви зарадва с финансова награда – парите ще бъдат достатъчно, а вие ще опознаете странностите на господаря на годината.

Линда Гудман за зодия ОВЕН 

Хороскопът за 2017 г. обещава, че в средата на лятото Червеният Петел ще приготви на Овните няколко изненади. Вие ще трябва да изберете кое за вас е важно – наситеният и ярък личен живот или кариерният полет. Добре помислете преди да отговаряте. Макар Петелът да е семейно същество, все пак и той обича да се „покаже“, затова, ако вие изберете успеха в професията, господарят на годината няма да ви се обиди. Но членовете на семейството ви могат да се разстроят, затова се постарайте да ги подготвите за това, че ще бъдете по-рядко у дома си и цялата ви грижа ще се изразява в паричен еквивалент – все пак това не е толкова лошо. За да не си развалите отношенията, опитайте да организирате на роднините си незабравима почивка,

август е много подходящ за пътешествие.

Заведете цялото си семейство на море, изпълнете дните с културна програма, не забравяйте за развлеченията – нека семейството да си почине и през есента вие ще можете отново спокойно да работите и да не се разсейвате с капризите на близките си.

През септември Овните ще успеят да проявят талантите си в творческата сфера. От вашите идеи и планове всички ще бъдат във възторг. Докато ви възхваляват, вие трябва да успеете да рекламирате труда си, може дори да привлечете конкуренти, обещавайки им да разделите доходите с тях.

Още през октомври вие ще разберете, че сте на правилния път. През този месец е важно да не позволите на успеха да ви завърти главата, защото докато приемате почестите и се радвате на живота, някой може да се възползва от вас.

Петелът съветва: главата трябва винаги да бъде трезва

и Овните в никакъв случай не трябва да се отпускат, само тогава вие ще останете на гребена на вълната и през целия ноември и декември ще се усещате като галеници на съдбата.

Любовен хороскоп

За Овните 2017 година ще бъде отлично време, за да оправят грешките и да подобрят отношенията с любимия си човек.

За Овните родени от 21 март до 30 март Петелът е приготвил много срещи, които да разнообразят живота им и да им позволят все пак да разберат какво искат. Свободните Овни леко ще влизат в нови отношения, като всеки път ще бъдат искрено влюбени. Вие ще се наслаждавате на ергенския живот, още не ви е дошло време да създавате семейство.

Семейните Овни могат да се замислят за попълнение на семейството, годината на Петела е благоприятна за раждане на бебета. Децата родени през 2017 г. ще бъдат красиви и необичайно талантливи.

Личният живот на Овните, родени в периода 31 март – 10 април, ще бъде наситен, ще ви се струва, че нищо друго не съществува наоколо. Обожателите ще започнат да преследват както семейните Овни, така и ергените от този знак. Свободните Овни нищо не ги заплашва, а семейните представители на този знак трябва да се пазят, защото някои ухажори ще се окажат доста настойчиви, а това заплашва да разпали ревността на партньора/ката. Запазете спокойствието и не си играйте с чувствата на другите, просто се насладете на вниманието на противоположния пол.

Непосредствеността на Овните родени между 11 и 20 април ще изиграе решаваща роля при създаването на отношения. Партньорът ще бъде очарован от вашето детско възприятие на света и ще поиска да ви вземе под крилото си. Старайте се да не се увличате в ролята на дете, защото избраникът ви може да ви нашляпа за лошо поведение. Годината ще бъде добра за Овните, които решат да направят промени, очаква ги изгоден брак. Важното е да не поставят финансовата независимост на партньора си на първо място. Само тогава ще успеят да създадат здрав и много щастлив съюз.

Бизнес хороскоп  

2017 година ще бъде богата на финансови сделки и рискови начинания. Не забравяйте, че, рискувайки, променяте събития, затова смело действайте!

Много от Овните, които са родени през март, ще успеят да блеснат с интелект и да постигнат успех в науката. Вашите усилия ще бъдат възнаградени, но се постарайте с всички награди да се разпоредите умно, а не да харчите капиталите за дреболии. Не е лошо да се замислите на нещо ново. Влагайте средства и идеи в свои проекти – в годината на Петела вие задължително ще преуспеете, а тези, които са ви разубеждавали да не започвате собствен бизнес, ще „си гризат ноктите“ и ще завиждат на вашия успех.

На Овните, родени в първите десет дни на април, често няма да им достига търпение, за да довеждат делата си до край. Но дори при това положение Петелът ще ви помогне при израстването ви по кариерната стълба като ви свърже с нужните за това хора. Новите познати ще поемат част от рутинната работа, а за вас ще остане да давате указания и да споделяте идеите си, много от които ще се окажат много перспективни и скоро ще ви донесат известност и небивал успех.

Овните, чиято рожденна дата е между 11 е 20 април, ще могат да постигнат успех във всяка дейност, важното е тя да им носи удоволствие. Вашият авторитет ще се издигне „до небесата“. Постарайте се да укрепите позициите си, избягвайте разговори със завистници и клюкари, защото репутацията ви може силно да пострада. Някои от колегите ще ви подкрепят и ще осъдят недоброжелателите, но бъдете внимателни, не допускайте недообмислени изказвания, не споделяйте плановете си с всички. Петелът ще ви донесе успех във финансовата сфера, вие ще правите пари буквално от всичко, което се изпречи на пътя ви.

Здравен хороскоп

В годината на Петела трябва повече да си почивате, отделяйте повече време, за да сте по-често сред природата.

На Овните, родени през м.март, нежеланието им да следват съветите на лекарите, в годината на Петела може да им изиграе лоша шега. Не пренебрегвайте препоръките на специалистите и при най-дребните физически притеснения побързайте към болницата. Ще бъде по-добре да отделите време да отидете на лекар, отколкото да се занимавате със самолечение. Избягвайте излишествата и цялата година ще бъдете бодри и енергични.

Овните, които са родени през първите десет дни на април, трябва да се заемат със спорт. В годината на Петела при вас ще се появят много помощници в тази посока. Децата ще се заемат да тренират йога с вас, а приятелите ще ви подарят абонамент за тренировки в басейн. Основният враг на Овните е мързелът, затова се борете с него с всички методи. Поставете лични рекорди и не забравяйте да се хвалите, дори и за незначителните си успехи. Възможно е в края на годината вие толкова да сте успели, че дори да ви поканят да участвате в състезание.

На Овните, родени между 11 и 20 април, е нужен самоконтрол. Старайте се да спазвате режим, избягвайте излишествата, особено се контролирайте при употребата на алкохол. В годината на Петела за Овните ще бъде добре да подобрят фигурата си, вие разбира се сте в отлична форма, но все пак няколко излишни килограми ви пречат. Балансирайте храненето, изключете вкуснотиите и скоро ще се усмихвате от корицата на модно списание.

Още хороскопи от Мая Павлова – на личния й САЙТ.

Хороскоп за 2017 – годината на Огнения Петел

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара