На 28-ми октомври (събота), в 23:23 часа, ще настъпи Пълнолуние на 5 градуса в знак Телец, съпроводено с частично Лунно затъмнение.

Събитието затваря последната серия от затъмнения за 2023 година и завършва цикъл от кармични за Земята процеси по оста Телец-Скорпион, които започнаха своята история на 19-и ноември 2021 г.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Лунните затъмнения и пълнолунията са забавяне, спиране, равносметка, анализ, отделяне, оставяне, изкореняване и превръщане на благата в ресурс, на тъгата в надежда и на края в ново начало. Знаците Телец и Скорпион владеят и управляват материалните и нематериалните ресурси, собствените и чуждите притежания, живота и смъртта, желанието за власт, игрите на светло и тъмно, алчността и задкулисието.

В последните две години тези процеси се наместват, някои загниват завинаги, но други търсят път за нов живот. В политически план наблюдаваме желание за власт, тънки сметки и големи планове. В социален план се наблюдава разделяне на обществото на бедни и богати. Красотата все повече намира съхранение в алтернативната медицина и пластична хирургия, които се коренят в двата зодиакални знака.

Сега се доверете на това Пълнолуние в знак Телец и с обич създавайте зимнина от нови желания, чисти мисли, добри намерения, вяра и надежда. Не слагайте в нея страх, вина, колебание, несигурност и привързаност. Оставете ги на рафта си и спокойно ги изхвърлете.

Събитието ще бъде видимо от България, Азия, Австралия, Индийския океан, Европа, Африка, Атлантика, източните части на Северна и на Южна Америка.

Това затъмнение ще се усеща и преживява ключово за страната ни. Очаквайте в дните около него, изненадващи обрати в политически план. Истините с лекота ще намират сцена, а лъжите лесно ще бъдат разкрити. Не очаквайте от предстоящите избори успех и реализация на проекти.

На индивидуално ниво, всеки може удачно да използва събитието за освобождаване от вредни навици, токсични отношения, зависимости и ограничения.

В последните две години това е най-мощното космическо събитие, имащо силата и способно завинаги да ни раздели с ненужни навици, отношения и преживявания. С него имаме възможността за затворим стари и безполезни програми и да продължим по-чисти, леки, хармонични и щастливи по пътя си.  Ето темите, които можете да ревизирате, анализирате, трансформирате, реформирате и приключите.

  • Отношение към финансите. Ако ви се отдава да харчите и имате желание да спестявате сега е моментът да търсите промяна. Ако имате ограничения в това да пазарувате, може да си пожелаете спокойствие и радост от парите.
  • Професионална реализация. Тази тема по оста Телец-Скорпион, може да се разглежда като привързване към месечната си заплата и липса на инвестиционна гледна точка. Ако ви се иска да се доверите на нови инвестиции и да рискувате, може да работите върху чувствата, с които искате да се разделите.
  • Привързване към кредити. Сега може да се разделите от зависимостта да взимате пари, които не са ви необходими.
  • Нездравословно хранене. Можете да се разделите с навика да хапвате калорични храни, в неподходящо време на денонощието и в големи порции.
  • Вредни навици. Времето е чудодейно за прекратяване на тютюнопушене и други вредни навици.
  • Привързване към вещи. Ако ви тежи зависимостта от вещи и притежания, сега можете да се погрижите за спокойствие в тази сфера.
  • Привързаност към хора. Това пълнолуние има силата да изкорени способността ви да ставате зависими от други хора.
  • Прекратяване на токсични отношения. Използвайте това събитие на небето за да сложите точка на отношения, в които се чувстване неоценени, нещастни и самотни.

За подкрепа ви предлагам енергийна практика, която може да ползвате.

Изберете си едно желание, което е най-важно сега за вас. Това искане трябва да желано, осъзнато, необходимо, но трудно за справяне от вас самите. Нещо, което отдавна борите и не успявате да постигнете като воля и резултати.

Около 45 минути преди да настъпи самото Пълнолуние се настанете в тихо и спокойно място в дома си. Запалете си бяла или тъмна свещ. Свържете се със себе си и си дайте време, обич и надежда. На бял лист хартия изпишете своите три имена. След това изписвате своето желание с големи и ясни букви. Не използвайте наставката „не“ в текста. Задължително пишете в името на какво се отказвате от онова, което искате да си отиде от вас.

Например:

„Аз се отказвам от цигарите в името на своето здраве“.

„Аз прекратявам зависимостта си от алкохола, в името на моето добро здраве“.

„Аз приключвам отношенията си с…, в името на собственото си щастие и радост“.

Задължително благодарете за опита и преживяването, което сте преминали, но сега решавате да продължите без него. Не бъдете груби към онова, от което искате да се избавите. Навиците не обичат арогантност и гняв. Ако не ги пуснете с добро и онова което са ви дали, те имат силата да се връщат обратно. Изпишете вашето желание спокойно, осъзнато и го преживейте като сбогуване.

На глас прочетете написаното на листа 3 пъти. Преди това можете да изпушите последната си цигара, да изпиете последната си чаша алкохол, да напишете последното си лично послание към човека, с когото искате да се разделите с ясното осъзнаване, че това е последната ви връзка с навика, която искате да затворите в живота си.

След това изгаряте листа и изхвърляте пепелта през прозореца, в течаща вода или в канализацията на дома. Взимате си душ и забравяте за онова, върху което сте работили. Важно правило е да издържите 3 дни след ритуала да не нарушавате новите си избори. Ако става въпрос за отношения се постарайте да изключите всички форми на контакт с човека през социалните мрежи.

Най-дълбоко емоционално, това пълнолуние ще бъде усетено от родените на 28-и и 29-и януари, април, юли и октомври. На тях препоръчвам спокойствие и освобождаване от всичко ненужно.

Операции не се препоръчват около дните на събитието!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара