Новият масажор Gingko Gua Sha на SISLEY е вдъхновен от изящната форма на листата на гинко билоба – основна съставка в много от продуктите на марката. Благодарение на уникалната си форма, този луксозен масажор увеличава ефикасността на козметичните продукти и третира признаците на стареене.

Gingko Gua Sha е идеалното допълнение на вашия сутрешен и вечерен ритуал за красота. Разработен да се адаптира перфектно към контурите и линиите на лицето и шията, той осигурява ефективни изглаждащи, повдигащи, оформящи и стимулиращи движения.

Покритието на масажора е от “замак” – сплав на базата на цинк, алуминий, магнезий и мед с естествено охлаждащо действие.

Как да го използвате

Използвайте Ginkgo Gua Sha върху лицето и шията сутрин след нанасяне на дневна грижа и вечер след нанасяне на вечерна грижа, със специалната масажна техника:

Изглаждащи движения

Използвайки гладкия ръб на Gingko Gua Sha, нежно масажирайте цялото лице и шия. Чертите на лицето изглеждат изгладени и кожата е видимо по-сияйна.

Повдигащи движения

Гладкият ръб е проектиран да се адаптира към линиите на лицето за постигане на масаж с лифтинг ефект. Кожата изглежда по-стегната, а чертите на лицето видимо повдигнати.

Скулптиращи движения

Извитият ръб следва контурите на лицето за скулптурен масаж, който видимо преоформя скулите и линията на челюстта. Контурите на лицето изглеждат ремоделирани.

Изглаждащи движения срещу бръчки

Назъбеният ръб масажира бръчките и фините линии, за да намали видимостта им.

Стимулиращи движения

Вдъхновен от традиционната китайска техника, сферичният връх стимулира определени точки на лицето. Чертите на лицето изглеждат релаксирани и изгладени, докато енергийните точки се стимулират.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара