Зад нас отлита и се реди в броеницата на живота октомври, отстъпвайки място на мистичния, харизматичен и пъстър ноември!

С настъпването на есента и приближаващия край на годината сигурно по-често се обръщаме назад и с надежда гледаме напред.

Ноември е фабрика за превръщане на преживяванията в спомени или нов път. Той е умението на всеки да избира, създава и укрепва. Готов да приеме всяка наша усмивка, трепет, търпение, очакване, надежда, обич, мечта и план, превръщайки ги в споделена любов, професионален успех и щастие.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Оставихме зад гърба си последния коридор на затъмнения и сега е време да погледнем напред.

Ноември е лечебен и вълшебен още от първия си ден, с важния за земните жители слънчев портал наречен Самайн. Смята се, че нощта между последния ден на октомври и първия на ноември,

времето между световете се слива и границата им става тънка и невидима.

Нощта и вечерта на 31-ви октомври е подходяща за изчистване на дома с морска сол, светена вода, тъмна свещ и/или билки.

За себе си можете да направите молитва и/или практика за изчистване от страхове, токсични мисли, неувереност и зависимости.

Връзката ни с невидимия свят и отвъдното в това време е постижима. Сега най-лесно можете да потърсите помощ или съвет от вашия духовен водач, ангел хранител или починал скъп човек.

Ако е възможно, съберете семейството си на вечеря или се чуйте с тях по телефона за прошка и разбиране. Оставете през нощта на масата храна, която да зарадва идващите души.

Опитайте се сами да усетите вашата необходимост и начин да преминете през процеса. Ако ви е необходимо потърсете допълнителна информация, дайте си време и изживейте момента, така както вашето време и път на развитие позволява.

В първия ден на месеца,

Сатурн спира своето ретроградно движение и на 8-и ноември

бавно, но категорично се отправя в директно движение. Той също ни дава първата седмица на месеца за събиране на ресурсите, анализиране, подреждане, структуриране и действие.

Слънцето е сила, енергия, заряд и лично удовлетворение.

До 21-ви ноември, ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Раци, Скорпиони и Риби. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Козирози и Деви. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение.

Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят, родените във втора и трета декада Телци, Лъвове и Водолеи. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви ноември, ще радва с лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата.

Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Близнаци, Стрелци и Риби. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Меркурий е комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и развитие.

До 10-и ноември, любопитния младеж ще гостува в знак Скорпион. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на всички Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват новини, които да дадат отговори на застинали във времето дела.

До 10-и ноември, предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат всички, Телци, Лъвове и Водолеи. Те трябва да избягват спорове и конфликти.

След 10-и ноември, Меркурий ще носи късмет, лекота и успехи на всички Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Периодът ще е прекрасен за срещи и разговори в бизнес и личен план. Очаквайте нови запознанства и възможности, които скоро ще може да реализирате.

В това време липса на разбиране и трудности в общуването е възможно да изпитват Близнаците, Девите и Рибите. Тях съветвам да се занимават с любими занимания и да общуват с оптимистични и добронамерени хора.

Марс е енергия, желание, развитие, сила и живот. Нека видим на кого ще носи растеж, успех и реализация.

Воинът в зодиака, до 24-ти ноември ще пали сърцата на родените във втора и трета декада Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват развитие на бизнес дела, професионални казуси и лични отношения. Ще срещат разбиране и подкрепа от околните. Времето е подходящо за стартиране на важни дела и довършване на стари сделки.

До тогава внимателни в преговорите и търпеливи трябва да бъдат родените във втора и трета декада Телци, Лъвове и Водолеи. Ако имат неотложни дела в този период трябва да се подготвят за трудности и спънки, за които трябва да проявят упоритост и да не се отказват. Ако могат ги съветвам да изберат приятни занимания, почивка и рутинни дейности.

След 24-и ноември Марс ще започне пътуване в знак Стрелец. Това ще донесе вихрушка от новини, събития и реализирани проекти на родените в първа декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи.

Напрегнати и неразбрани е възможно да се чувстват родените в първа декада Близнаци, Деви и Риби. Делата им ще изискват повече енергия и успеха ще се бави. В това време си позволете любими занимания, приятна компания, довършване на стари задачи и почивка.

В търсене на любов, разбирателство, пари, комфорт и уют нека се обърнем към даровете на Венера.

До 8-и ноември, принцесата на зодиака ще подрежда рафтовете на чувствата ни, внасяйки ред и хармония в тях. Това време ще е градивно и полезно за родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. Те трябва да помислят в какво влагат излишна енергия, време и ресурс. Седмицата ще им донесе нови възможности за финансови блага, както и стартиране на успешни преговори с партньори и зараждане на мъдри и хармонични отношения. В това време неразбрани ще се чувстват родените в трета декада Близнаци, Стрелци и Риби. Тях съветвам да избягват изясняване на лични отношения и започване на бизнес дела.

След 8-и ноември, Венера ще раздава обич, успех и напредък на всички Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да очакват кошница от споделени чувства, уют, хармония и разбирателство в дома и на работното място.

В този период крайни решения не трябва да взимат Овните, Раците и Козирозите. От тях ще се изисква да направят компромиси, да отстъпят и да бъдат търпеливи и мъдри в изборите си.

На 13-и ноември, ни очаква преградката на Новолунието на 20 градуса в знак Скорпион.

Това събитие ще е магична пръчица за сбъднати мечти на родените между 10-и и 15-и януари, март, юли, септември и ноември.

На 27-и ноември, ще преживеем Пълнолуние на 4 градуса в знак Близнаци. Ще е време да анализираме мислите си, заниманията си, приятелите си и интересите си.

Желая ви щастлив и хармоничен месец!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара