Ароматите на ESCADA улавят същността както на изпълнените със забавление летни дни, така и на апетитните зимни лакомства. Сочната и ободряваща лятна лимитирана серия е запазена марка на парфюмерийната къща вече 30 години.

От 2020 г. насам ESCADA добавя и радостна „капка любов“ към този сезонен модел, като всяка зима изследва повишаващата настроението същност на пристрастяващите гурме съставки.

Сега ESCADA представя нова сладка изненада –  Party Love. Целият хедонизъм и щастието на незабравима вечер с приятели са отразени в ободряващите нотки на тази чувствена композиция – четвъртото зимно лимитирано издание на марката и най-неустоимото досега.

PARTY LOVE настроението витае във въздуха

Вдъхновена от еуфоричните моменти на забавление и фантазия, Party Love е парфюмна вода, изпълнена с енергията на дансинга, което я прави идеален завършек на всяка парти визия. Този амбров гурме аромат е повод да съберете приятелките си, да пуснете музиката и да позволите на сетивата си да поемат контрол.

Мечтите и желанията оживяват на парти, изпълнено със смях, танци и съблазнителни сладкиши.

Галактически цветове се вихрят около момичето ESCADA и нейните приятели, докато тя се потапя в хедонистична вселена на блаженство, а във въздуха се носи ароматът на Party Love.

Неустоимо лимитирано издание

Създадена от майстора парфюмерист Натали Лорсон, тази радостна композиция се разгръща като сладък превъзходен кекс, твърде вкусен, за да му устоиш.

Сертифицираният веган аромат се открива със съблазнителен акорд тъмна череша. Повдигащият настроението акцент на ванилов кекс в сърцевината, с нотки на чувствен ванилов абсолют и бадемова пудра, подчертава неустоимо съблазнителния характер на това повишаващо настроението ухание, а ефирният акцент на крем Шантили в основата внася допълнително докосване на сладост.

Потопете се в този гурме деликатес, представен в характерния флакон във формата на сърце. Този сезон то е в гланциран нюанс на лилавото – чувствен цвят, който сякаш се задълбочава с напредването на нощта. Колекционерската бутилка е опакована в кутия, украсена с вълни от люляково, розово, блестящо лилаво и пурпурно за психеделичен ефект.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара