Лято е и всички ние сме сериозно зажаднели за студен коктейл, прохладен морски бриз и приятно изгарящ ходилата ни златен пясък, които след това да разхладим в кристално чистите води на любимото синьо. Без да губим време, стягаме багажа и директно се отправяме към изцяло трансформирания „Къмпинг Градина“, който съвсем уверено се доказа като най-любимото ни място за почивка по родното Черноморие.

Едно от най-силно привличащи туристите предимства на най-стария къмпинг у нас е усещането за свобода и възможност за пълно разпускане насред омайваща и чиста природа, където бетонните конструкции и масивни сгради отстъпват място на

просторната плажна ивица,

девствената природа, която за разлика от много други места у нас, тук се поддържа идеално и с вкус. Не можем да скрием, че не се сещаме за друго такова кътче от българското Черноморие, в което толкова естествено да се преплитат бохемския стил на къмпингуването, неподправеността и усещането за пълно освобождаване на съзнанието с вниманието на стопаните при създаването на всеки детайл, което осигурява на гостите луксозна почивка с всички необходими удобства, без непременно да заличава традиционния му облик.

И днес на „Къмпинг Градина“ се чуват нежните звуци на десетки китари, смехът на големите приятелски компании, които споделят най-съкровените си мечти около огъня на плажа и отпиват от любимата си напитка – почиват по старому, но в нова, много по-модернизирана и екологично съобразна обстановка. Посетителите могат да дойдат със своята каравана и да я превърнат в своя летен дом. Или пък да наемат едно от луксозните бунгала и да се отдадат на луксозно къмпингуване.

В северната част на залива на плажа на къмпинга почитателите на водните спортове могат да направят своите първи уроци по кайт сърф и ветроходство, а по-опитните имат възможността да наемат екипировка и оборудване, с които да „покорят“ върховете на морските вълни. Онези, които предпочитат да се излежават и изпичат под жаркото слънце ще открият примамливи плажни барове, на които чести гости са популярни DJ-и, които се грижат за доброто настроение на почиващите.

Еко купон на къмпинга събра родния елит зад каузата за чисто море

Съвсем наскоро ние самите бяхме гости на едно такова парти, което „Къмпинг Градина“ организира, заставайки зад каузата за опазване на природата и родното Черноморие чисти, красиви и поддържани. На 17 юли стотици хора се събраха на плажа на „Градина“ и се включиха в еко фестивала, провеждайки символично чистене на плажа. Много популярни личности също подкрепиха инициативата и се включиха в нея, давайки добър пример, докато се забавляват под звуците на лятна музика и много освежаващи коктейли, смях и усмивки. „Ние обичаме цялата „Градина“ и подкрепяме с две ръце това, което „Къмпинг Градина“ правят за насърчаване на опазването на Черноморието ни чисто и красиво. Затова днес дойдохме тук – да пазиш чисто не е трудно, дори може да бъде супер забавно“, споделиха с нас майка и дъщеря, които екипът ни откри на плажа на „Градина“ на 17 юли.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара