Усъвършенствана система от камери, невероятна технология на дисплея, свръхбърз процесор, феноменално издръжлива батерия и скорост от следващо поколение 5G на достъпна цена – новата серия Motorola edge 20 pro, edge 20 и edge 20 lite съдържа в себе си цялата тази колекция от иновации.

Motorola edge предлага по-мощни процесори, основна камера с по-големи пиксели и първото в историята на Motorola перископно увеличение, което приближава потребителите 50 пъти по-близо до обекта на снимане. Да не забравяме и за по-бързата честота на опресняване на дисплея, по-бързото зареждане на батерията и разширените потребителски изживявания на софтуерната платформа Ready For. Всички тези невероятни нови функции се предлагат на по-достъпни цени, така че повече потребители да могат да разгърнат своята креативност.

Не спирай да твориш с  Motorola edge 20 pro

Функциите на камерата  са основен фокус в цялата серия.  Motorola edge 20 pro предоставя нова 108MP основна камера за изключително качество на кадрите, а един от най-големите сензори на камерата, създаван досега, е с оптичен формат 1/1,5. Той разполага с технологията UltraPixel, при която всеки девет пиксела се обединяват в един голям ултра пиксел – това подобрява светлочувствителността 9 пъти и води до много по-добро заснемане при слаба светлина.

Ултраширокоъгълният обектив с вградена функция Macro Vision помага на потребителите да уловят повече и по-детайлни кадри, независимо колко далеч или близо са до обекта.  Макрообективът  позволява 5 пъти по-близо доближаване до обекта за изключително близки планове на само 3 см за заснемане на кадри на храна, природа и хора.

Иновативният edge 20 pro разполага и с първият в историята на Motorola телефото обектив в стил перископ – рядко срещана функция с този клас смартфони, която огъва светлината на 90 градуса за превъзходна яснота от 5 пъти по-голямо разстояние. Този обектив въвежда и 50-кратно супер увеличение, като улавя детайли от невероятни разстояния с невероятна яснота. Иновациите съвсем не спират дотук – смартфонът може да записва видео в невероятна 8K резолюция за кинематографично качество.

Motorola edge 20 pro идва с голям 6,7-инчов Max Vision дисплей с OLED технология за кристално ясно зрително изживяване – перфектно за гледане на телевизионни предавания и филми. Дисплеят предлага 10-битов цвят, като постига цветовото пространство DCI-P3 и стандартите HDR10+. Това означава, че можете да видите над един милиард нюанса на цветовете – ярки и реалистични.

За първи път Motorola предлага 144Hz честота на опресняване – най-високата, налична в масовите смартфони. Тя е 140% по-бърза от 60HZ индустриален стандарт, навлязъл преди няколко години и 60% по-бърза от първото поколение Motorola edge. Всичко това ще подобри драстично потребителското изживяване, когато участвате в динамично съдържание с висока скорост на движение, като например екстремна игра или екшън видео.

Motorola edge 20 pro e най-новото устройство, предоставящо 5G на повече хора по света, както и скоростта от следващо поколение на WI-Fi на достъпна цена. Ултрабързият процесор Qualcomm® Snapdragon™ 870 предоставя цялата мощност, от която се нуждаете и същевременно дава достатъчно място за снимки, филми, игри и музика с 256 GB вградена памет, както и 12 GB памет от последно поколение, така че всичко да работи гладко, докато приложенията и информацията ви са във фонов режим.

Едно от най-големите предимства е, че можете да работите над 30 часа с 5G без да се налага да презареждате. А в случай на спешна нужда от батерия преди да излезете например, TurboPower™ 30 ви осигурява 9 часа енергия за 10 минути зареждане.

Не спирай да бъдеш стилен с Motorola edge 20

 

Новият Motorola Edge 20 е един от най-тънките смартфони на пазара с дебелина само 6,99 мм, идеален за всички ценители на дизайна. Това устройство разполага със същия невероятен 108MP основен сензор, ултраширокоъгълен и макрообектив като Motorola edge 20 pro, плюс 30-кратен телеобектив със супер увеличение за изключителни изображения всеки път. На големия 6,7-инчов дисплей и водещата в индустрията 144Hz честота на опресняване. Смартфонът също е снабден със свръхбързия и мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™, който предлага до 55% по-бърза графика и обработка в сравнение с първото поколение Motorola edge, поддържа Wi-Fi и е разработен специално за 5G телефони. С до 256 GB вградена памет, смартфонът има предостатъчно място за снимки, игри и музика, а с до 8 GB вградена памет, вашите приложения и информация остават във фонов режим. Motorola edge 20 също съдържа невероятно издръжлива батерия с капацитет 4000 mAh, а ако все пак имате нужда от бързо зареждане, TurboPower™ 30 идва на помощ, осигурявайки 9 часа захранване само за 10 минути.

Не спирай да откриваш нови преживявания с Motorola Edge 20 Lite 

Motorola edge 20 lite е третият от премиум серията. Той предлага изключително бързи 5G скорости с усъвършенствана система от камери на най-конкурентната цена на Motorola. Третият смартфон от новата серия дава възможност за заснемане на невероятни снимки с основния 108MP сензор, а потребителите могат да разгърнат креативността си с ултраширокоъгълна и макро визия. Устройството предлага енергийно ефективен чипсет MediaTek, който захранва игри, снимки, както и потребителски преживявания с високо ниво на движение. Превключвайте между приложенията без усилие и поддържайте информацията и приложенията си във фонов режим с до 8GB памет от последно поколение. Батерията с капацитет 5000 mAh е една от най-издръжливите сред всички 5G смартфони и предлага два дни енергия само с едно зареждане. TurboPower™ 30 също ви осигурява енергия за цял ден само за 10 минути, така че да може да презаредите бързо смартфона си и да се върнете към важните неща в ежедневието.

Силата зад обектива 

Камерите на смартфоните от новата серия Motorola edge разполагат с интегрирани нови инструменти за по-лесно, по-бързо и по-красиво създаване на визуално съдържание. Режимът за двойно заснемане ви позволява да записвате видео или да правите снимки с произволни две камери едновременно като заснемате и самите вас, и обекта си, така че да уловите всички значими реакции и действия. Motorola edge 20 pro и Motorola edge 20 разполагат и с функция за аудио увеличение и ново супер забавено движение. Audio Zoom използва усъвършенствани микрофони, за да улови изцяло звука на обекта, като същевременно филтрира околните гласове и шум, така че видеоклиповете да включват само предвидения звук. Новата функция Super Slow motion записва 960 кадъра с ултрависока разделителна способност в секунда, 4 пъти по-бавно от функцията на останалите телефони Motorola. Това ви позволява да видите и най-малките детайли, които очите биха пропуснали при нормална скорост. Специалната функция Low Light AI е предвидена за любителите на селфита – тя автоматично анализира селфито за потенциални подобрения в яркостта и качеството.

Разгърни пълния потенциал на смартфона си  

Софтуерната платформа Ready For усилва всичко, на което е способен смартфонът ви. С новите възможности за безжична връзка, сега е по-лесно от всякога да пренесете игрите от телефона си на голям екран, да преместите приложенията си на настолен дисплей и да се чувствате сякаш сте в стаята с любимите си хора по време на видеоразговор с тях.  Новата функция Ready For PC ви дава страхотната възможност да получите на един екран  достъп до приложенията на телефона си и файловете на компютъра си, като просто се свържете безжично и отворите Ready For.

Работата по два файла едновременно или дори преместването на файлове напред и назад между устройствата ви се превръща в бързо и лесно.

Софтуерни иновации, създадени с мисъл за теб

Motorola се ангажира с чиста версия на операционната система Android 11™ – без тромави софтуерни скинове и без дублиращи се приложения. Вместо да повтаря страхотните неща, които Google прави с Android™, Motorola ги надгражда с уникални начини за подобряване на мобилното изживяване чрез My UX.

My UX съдържа всички страхотни moto изживявания, специфични приложения и персонализации, които потребителите познават и обичат.Това включва уникални жестове като Quick Capture (бързо заснемане), Three Finger Screenshot (снимка на екрана с три пръста) и Pick Up to Silence (вдигане на устройството нагоре, за да се заглуши). Можете и да избирате между 20 000 персонализации за форми на икони, цветови схеми и шрифт на дисплея, които да отговарят на вашия стил.

Всички устройства Motorola edge са оптимизирани за използване с една ръка. Функцията Power е интегрирана в свръхбързия и надежден сензор за пръстови отпечатъци на клавиша за включване за лесен достъп до преките пътища на приложенията. Необходимо е само да докоснете два пъти странично монтирания четец за пръстови отпечатъци, за да отворите например директен маршрут до дома в Maps, бързо сканиране на QR код в ресторанти и много други опции, улесняващи ежедневието.

Наличност и цени 

Motorola edge 20 pro ще се предлага скоро след премиерата в 2 цвята: среднощно синьо и синя веган кожа с начална препоръчителна цена от 1399 лв.; motorola edge 20 в 2 цвята: матово сиво и матирано бяло с начална цена от 999 лв.; motorola edge 20 lite в 2 цвята: електрически графит и зелена лагунас начална препоръчителна цена от 699 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара