От всички помещения в апартамента банята обикновено е мястото, където човек остава насаме и задоволява личните си нужди. Освен в случаите, в които не е сам, но пак задоволява някакви нужди. А например през лятото, когато идеята за задъхани от страст потни тела не ви изглежда много вълнуваща, банята се оказва едно чудесно място да пренесете сексуалните си занимания от традиционната спалня.

bathroom-sex

Ако дадете воля на въображението си, ще видите, че банята предлага огромни възможности да накарате партньорката си да отмалее от удоволствие и дори ще ви бъде благодарна, че все пак сте й осигурили водно охлаждане на страстта.

След като твърдо сте решили това да бъде вашата сцена за изява, погрижете се хигиената в поме­щението да е безупречна, а аро­матът – предразполагащ. И проб­вайте следните пози:

Яхнете тоалетната чиния

Пуснете капака на тоалетната чи­ния, настанете се удобно и сложе­те партньорката върху себе си. Та­зи поза дава чудесни възможности за маневриране и ако дамата на сър­цето ви има здрави крака, много бързо ще ви доведе до разтърсващ оргазъм.

Кучешка мивка

Партньорката ви се подпира с две ръце на мивката (проверете внима­телно дали тя е достатъчно ус­тойчива), а вие заставете отзад и прониквате в нея. Ако над мивката има и голямо огледало, ще можете в същото време да наблюдавате сла­дострастието, изписано на лицето й, и да се възбуждате още повече.

Уловете ритъма на центрофугата

Ако пералнята ви е в банята, се подгответе да използвате момента на центрофугиране. Когато програматорът показва, че той наближа­ва, поставете партньорката си да седне отгоре, придърпайте я максимално към себе си и… оттук насет­не знаете какво трябва да направи­те. Много е вероятно двете да свършат заедно.

Секс под душа

Едва ли ще пропуснете, след като така и така сте в банята, да усе­тите възбуждащия допир на теча­ща вода.

Само не прекалявайте с парата. Позата зависи изцяло от вашите и нейните предпочитания. Ако все пак досега не сте го правили, опи­тайте да я подпрете на стената и увийте единия й крак около кръста

Секс във ваната

bathЕстествено ваната трябва да е го­лемичка, а участниците в сеанса да са елегантни и мускулести. По-кавалерско е вие да легнете отдолу, а да­мата да се намести върху вас в удобна за нея поза. Кучешката стойка също е приложима, но тога­ва и двамата ще сте с натъртени, ако не и ожулени колене. Но пък тръпката си струва.

Ваната може да има и друго прило­жение – партньорката ви се подпи­ра на нея с разтворени ръце и кра­ка, вие заставате на колене зад нея и я докосвате с език, след което нежно прониквате в нея.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара