Дopи и най-опитните и високообразовани хора живеят в заблуда по много въпроси. И колкото и да е странно, сексът е един от тях. Редица схващания са приети за даденост и поколение след поколение се придържат към тях, без да се замислят, че те може и да не са верни.

Ето някои от най-разпространените, но за сметка на това напълно неверни сексуални митове.

Sex_fon

1. Жената не може да забременее в месечен цикъл

Наистина вероятността е много малка. Но това, което трябва да имате предвид, е, че всяка жена може да забременее през едни точно определени 24 часа в месеца. Проблемът е, че никой не знае точно кога са тези 24 часа. А тъй като сперматозоидите могат да оцелеят в утробата на жената до 5 дни, те могат да изчакат на топло да свърши месечният й цикъл и да оплодят яйцеклетката.

2. Само жените могат да имат множествен оргазъм

Въпреки че около 30% от жените са изпитвали множествен оргазъм, само на 10% от тях това им се случва редовно. А противно на общоприетото схващане, някои мъже могат да достигнат до няколко последователни оргазма, без да губят ерекцията си. Естествено вероятността за това е много по-голяма на млади години.

З. Ако той прекъсне половия акт в момента на еякулацията, тя не може да забременее

Този контрацептивен метод е най-разпространен, но и най-несигурен. Дори и преди момента на еякулация пенисът отделя капчици семенна течност, които могат да съдържат хиляди сперматозоиди. А и самото прекъсване е като игра на рулетка.

4. Мастурбацията увеличава размера на пениса

Въпреки че в това занимание няма нищо лошо, вероятността то да доведе до уголемяване на пениса е нулева. Всички обратни твърдения са в сферата на мечтите. Kamagra Bih

5. Храните влияят на вкуса на семенната течност

Вероятно това твърдение не е напълно невярно, но пък и няма научни доказателства за обратното. Освен това повечето мъже, които вярват в това, смятат, че различни храни подобряват или влошават вкуса на спермата им. Според някои преди полов акт трябва да се избягват млечни продукти, карфиол и броколи. Други пък са на мнение, че същият ефект се постига и с ограничаване на храните с остра миризма, например лук и чесън.

Цигарите и алкохолът също са в негативния списък на някои мъже. За подобряване на вкуса пък други препоръчват магданоз и канела.

6. Жените предпочитат мъже с големи пениси

Естествено има и такива, но в никой случай не става дума за универсално изискване. Повечето жени се задоволяват и със среден размер – 14-15 см (в състояние на ерекция). Както казват познавачи – и 10 см стигат, останалото е женска лакомия.

7. Няма такава измишльотина като точка G

Има!!! И колкото по-бързо я откриете, толкова по-добре за връзката ви. Според специалисти тайнственото място се намира на около 4 см навътре на предната стена на влагалището.

8. Жените мразят да правят орален секс

Статистиката сочи, че на повечето жени това им действа възбуждащо. Особено ако след това мъжът отвърне със същото.

9. Някой жени нямат клитор

Вярно е, че при някои този орган е много малък, при други пък е доста голям. Но всяка жена (освен ако не е кастрирана, както все още правят в някои страни по света) притежава това силно чувствително местенце на удоволствието.

10. Ако жената не получи оргазъм, значи не е изпитала удоволствие от секса

Колкото и да не ви се вярва, по-малко от половината жени достигат до оргазъм по време на половия акт. Повечето представителки на нежния пол имат нужда от клиторна стимулация, за да изпитат върховното удоволствие, независимо дали по време на сеанса, преди или след това. Но болшинството жени се наслаждават на секса дори и без да стигнат до оргазъм.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара