На 13-и юли, в 21:37 часа, ще настъпи мъдрото Пълнолуние, на 21 градуса в знак Козирог.

Пълнолунието е мощен процес, който оказва своето въздействие на индивидуално ниво. В него Луната и Слънцето застават в точна опозиция и започват важен и ключов за своите отношения разговор.

пълнолуние венета матева

Диалогът ще засегне оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Оста Козирог-Рак е кардинална и говори за нашите корени, роднини и минало от една страна и нашия личен и професионален растеж сега.

Сайтът на астролог Венета Матева

Ако на Новолуние можем да посяваме мечти и желания сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на Пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли и действия.

При това Пълнолуние, трябва да погледнем към Слънцето в Рак, чрез грижи и внимание към родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Изчистете дома си и подарете вещите на някой, който се нуждае от тях.

Пълната Луна в Козирог, издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. До края на тази работна седмица, може да говорите за собственото си развитие там където работите. Отървете се от вредните навици на работното място, почивайте разумно и дерзайте към собствения си връх.

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата и ни учи, че това което даваме се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си.

Не бързайте! Вървете бавно и осъзнато!

Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда… Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Всичко това, обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не губете времето си в действия и с хора, които нямат нужда от това. Уважавайте собствения си свят без да пречите на никого. Бъдете скромни, но уверени в себе си. Търсете и дарявайте добро, без условия и очаквания. Просто, така!

Нептун приятелски ще подкрепя този процес и нежно ще ни носи интуиция и усещане за възможна мисия. Поправете всичко онова, което до момента сте усещали като излишно и неправилно в живота си. Рамо до рамо със Слънцето стои Меркурий, който ще ни помага да споделяме и търсим своето по-добро място. Луната в прегръдката на Плутон, ще бъде уверена да се раздели със стари модели и форми на живот. Това ще ни даде сили и кураж да бъдем хирурзи на собственото си съществуване като премахнем, всичко излишно от него.

Здравословно, периодът е добър за започване на диета и очистване на организма.

На 13 и 14 юли не се препоръчват операции.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара