Тъй като дистанционната работа става все по-често срещана, пътуването – все по-популярно занимание, а приложенията за запознанства събират двойки, които живеят на по-голямо разстояние един от друг, невинаги е възможно да сте с половинката си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Връзките от разстояние или поне дългото време, през което не сте заедно, са все по-често срещано явление. Поради това може да стане по-трудно да се поддържа физическа връзка. Но точно тук трябва да проявите творчество.

Виртуална интимност

Всеки е различен, но телефонния или видео секс, писането на еротични съобщения или мастурбацията на камера с партньора може наистина да помогне за поддържане на интимността в една връзка от разстояние. Чрез въвеждането на тези елементи във връзката партньорите могат да задоволят своите нужди. Разбира се, това трябва да се прави по безопасен начин, по взаимно съгласие. В този смисъл границите и правилата трябва да бъдат ясно очертани, така че всеки партньор да знае какво да очаква.

Има много интимни неща, които можете да правите заедно, а не само сексуални действия с взаимно докосване. За по-романтични или интимни варианти можете да слушате заедно ерортични истории, да създадете секс плейлист, който да слушате, или дори просто да си отговорите на  някои интимни сексуални въпроси, за да откриете повече един за друг. Ако се уверите, че в района, в който се намирате, има романтична или секси атмосфера, това също ще допринесе за видео разговора.

Разбира се, ако физическата интимност е по-важна, тогава има някои творчески възможности. Самозадоволяването е един от тях, който може да се осъществи по различни начини чрез видео. Разбира се, за да подправите нещата, има вибратори с дистанционно управление, които позволяват на другия партньор да контролира нещата. Ролевите игри по видеоклип са друга възможност или просто можете да носите еротично бельо по време на чатовете си за допълнителна пикантност. Накрая, има много сайтове за стрийминг, където можете да гледате порно заедно.

Гледане на пикантни видеоклипове

Ако сте избрали да гледате порно или сексуални видеоклипове, тогава трябва да си зададете взаимно насоки. И е добре да изберете етичен сайт, такъв, който действително плаща на работниците и се отнася добре с тях. Сайтовете за видеокамери, като например Babestation cams, са най-добрите варианти тук. Това е така, защото тези сайтове се обитават от жени, които са дали пълното си съгласие да бъдат там. Не само това, но те могат да получават съвети от зрителите, докато изпълняват, което увеличава доходите им. Съвместното стрийминг на някои от тези видеоклипове може да бъде чудесен начин да поддържате интимност, да научите повече един за друг и дори да преминете на следващо ниво.

Безопасност при виртуалния секс

Макар че на този етап не говорим за презервативи и здравни прегледи, все пак трябва да предприемете много стъпки, за да гарантирате запазването на сексуалното си пространство.

Например, първата стъпка е да се уверите, че имате доверие на партньора си. Ако ще изпращате пикантни снимки или видеоклипове чрез услуги за съобщения, уверете се, че можете да се доверите, че той няма да ги сподели. Освен това трябва да споделяте снимки и видеоклипове само чрез криптирани услуги за съобщения. Използването на социалните медии за подобни съобщения не е препоръчително.

Струва си също така да обмислите възможността да не допускате лицето си до такива снимки. Ако някой все пак се сдобие с изпратените от вас голи снимки, не е задължително да може да ги идентифицира като вас.

Поддържането на строги граници и запазването на съгласието е от решаващо значение за всяка връзка, а не само за тази от разстояние. Виртуалният секс е свързан с допълнителен проблем, който не винаги е ясен. Съобщенията чрез секстинг могат да бъдат разбрани погрешно и затова е от съществено значение комуникацията между партньорите да бъде винаги силна по време на всяка раздяла. Добре обмисленият виртуален секс обаче може да бъде наистина полезен и дори да укрепи вече съществуваща връзка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара