Жените чакат вълшебния момент, когато мъжът падне на колене и изрече заветните думи. Много дами понякога дори не предполагат, че това ще се случи. Ето на кои знаци трябва да обърнете внимание.

Той казва „ние“

Мъж, който не е склонен да се обвърже за цял живот с една жена, определено няма да казва постоянно „ще отидем“, „нашите неща“, „нашите планове“. Това е един от най-ярките знаци, че е сериозен и готов за брак.

Той публикува ваши общи снимки в социалните мрежи

Обикновено е много трудно да накараш мъж да публикува такива снимки. Обикновено намира милиони извинения да не го прави. Затова, ако сам е решил да сподели със света, че сте заедно, може да очаквате скорошно предложение. Най-малкото вече е влюбен до уши.

Обича да прави подаръци и изненади

Мъж, който постоянно иска да направи нещо хубаво за жената до себе си, определено не е безразличен към нея. Дори и да няма много пари, все ще измисли нещо интересно, оригинална изненада или подарък. Това означава, че има сериозни намерения.

Той е романтичен

Мъжете рядко ценят романтиката. Те стават романтични само когато са влюбени до уши, когато сърцето им е изпълнено с положителни емоции от близостта с някоя жена. Този знак е много важен, така че не го пренебрегвайте.

Той крои планове за вас като двойка

Разбира се, влюбеният мъж, който вече обмисля в главата си предложение за брак, прави планове за двама. И тук говорим не само за планове за уикенда, но и за съвместни ваканции, приключения, рождени дни и празници. Мъж, който се кани да предложи брак, пита любимата си как гледа на евентуалното преместване в друг град или държава, какъв вижда живота си след няколко години. Това е сигурен знак, че скоро ще изрече заветните думи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара