bTV Новините ще имат трета двойка водещи на централната си емисия новини в 19:00 часа. Лицето на сутрешните и обедни емисии на bTV Новините Виктория Готева и старши репортерът и водещ на новини Ивайло Везенков ще влязат от 9 юли в нова роля като двойка водещи в представянето на най-важното от деня и коментарите на горещата тема след спорта и прогнозата за времето.

Виктория Готева Ивайло Везенков

„Нюзрумът на bTV винаги е бил място за качествена журналистика, където има богат избор на лица, и ние се стараем да развиваме всеки човек. Виктория и Ивайло са сред лицата на bTV Новините с богат опит в представянето на актуални събития и познават отлично динамиката на ефира на живо. В програмата на лятната схема на телевизията, актуалните предавания ще продължат без прекъсване с ексклузивни теми и гости. A зрителите ще проследяват новините с още един телевизионен тандем в лицето на доказани професионалисти“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group.

Двамата ще продължат да водят сутрешните и обедни емисии новини и се присъединяват като двойка към утвърдените водещи и любими лица на bTV Новините – Виктория Петрова и Юксел Кадриев и Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Заедно с Мария Ванкова и Полина Гергушева, те ще представят всичко най-важно и актуално в емисиите на bTV Новините през целия ден – от 7:00 сутринта до 22:00 вечерта.

bTV Новините са предпочитан източник на информация и се оценяват от зрителите с високо доверие според редица проучвания, а сайтът btvnovinite.bg наскоро беше отличен от проучването на Reuters Institute като новинарския сайт с най-многобройна аудитория, който 43% от потребителите посещават поне веднъж седмично. Репортерите и лицата на bTV Новините са носители на награди от български и международни конкурси за своите репортажи, документални филми, разследващи материали и постижения в областта на телевизионната журналистика и медиите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара