И ето, най-сетне настъпва неизбежното. Той пали свещи, вади със заучен елегантен жест бутилка вино и тръгва към спалнята. След малко оттам се разнася гръмкият призив: “Няма ме!” Той те чака. А на теб ти предстои онази ужасна “вълшебна нощ”. Вие бяхте търпеливи и дълго се настройвахте за тази стъпка. По-точно търпеливият беше той. Ти я отбягваше и отлагаше до последно. На следващия ден изобщо не си учудена, че вълшебната нощ наистина е била ужасна.

couple-278269_640

Или обратното. Всичко това се случва не на негова, а на твоя територия. Свещи няма, но за сметка на това разполагаш с романтично балконче с изглед към близкия завод. Още там решително се заемаш да му покажеш какво си имала предвид с милия намек: “Ще те изям!”

На следващия ден той изобщо не ти се обажда.

А може би е нещо друго. Вие живеете заедно вече няколко седмици и темата за качеството на секса е напълно узряла. Ами кажете си всичко без недомлъвки и лавиране. Не обвинявайте, просто си признайте.

НЕГОВИТЕ ГАФОВЕ

1. Още не сте влезли, а той някак си е успял да остане само по организъм. И на цялото чудо нещо се перчи с предимно косматата си голота. Ти даже не си успяла да си разкопчаеш палтото, пък и не си имала такова намерение.

2. Той дълго и неумело се бори със сутиена ти (последният оказва яростна съпротива и те удря или драска с металните си подробности), но не се сеща да те помоли за помощ.

3. Сваля си панталоните и остава по чорапи и бельо. При това разсъждава колко глупаво изглеждат мъжете по чорапи.

4. Ляга до теб по пижама, върху нея пуловер и мрежичка за коса на главата. Плюс чорапи. Вълнени!

5. Смотава си слиповете под възглавницата или със замах ги захвърля небрежно в неизвестна посока. На следваща сутрин дълго, изнервящо дълго ги търси из цялата стая и досажда през 10 секунди с глупаво изражение и въпрос: “Къде ли може да са?” Естествено, накрая се включваш ти и ги откриваш точно за пет секунди.

6. В леглото има трети – мобилният му телефон. Който по правило звъни в най-напрегнатите моменти.

7. Не се е обръснал. Лицето ти се изприщва от 24-часовата му четина. И това, че бясно въртиш глава ту наляво, ту надясно, не е от страст. Просто се опитваш да се спасиш от бодливата му физиономия.

8. Изневиделица много силно духва в ухото ти. Някога, в незрелите му юношески години, някой също толкова незрял му е казал, че това подлудява жените. Подлудява ги, да! Но по други причини:

а) ухото ти известно време дава заето;

б) ухото ти се покрива с противна мокрота.

в) боли;

9. Веднага се нахвърля на предполагаемите (от него) ерогенни зони, пропускайки общоприетата и очаквана фаза с целувките. Държи се така, сякаш си проститутка с претоварен график, от който му е отреден най-много час.

10. Що за войнишки маниери – най-просташки те хваща с две ръце за гърдите! За целувки по тях и дума не можело да става, било инфантилизъм.

11. Смуче, хапе, щипе гърдите ти. И не подозира, че сексуалната агресия невинаги ти допада.

12. По време на увертюрата пропуска корема, бедрата, шията и   раменете ти.

13. Бърза, прекалено избързва с всичко.

14. Бавен е, много се мотае.

15. Мълчи през цялото време в леглото.

16. Не гаси лампата и оглежда с искрено любопитство тялото ти.

17. Сърцето му е горещо, но краката – ледени. Дали все пак да не преглътнеш вълнените чорапи?!

18. По време на любовната игра хвърля по едно око и на спортните новини.

19. Никакво въображение, пълна липса на инициатива от негова страна.

20. Постоянно те настанява върху себе си, но не е това, което си мислиш. Иска да му направиш масаж.

21. Прекалено напорист е и е убеден, че фрази от рода на “боли ме главата”, “лошо ми е”, “уморена съм” всъщност изразяват безусловно съгласие и действат много възбуждащо.

22. Бездарно изпълнява акробатични етюди, описани в някой нескопосан превод на “Кама сутра”.

23. Упорито повтаря онова вбесяващо движение – натиска с длани тила ти надолу. А ти не обичаш орален секс!

24. Пита какво чувстваш в момента, за какво мислиш, а също и “какво не е в ред”.

25. Пита стигнала ли си до оргазъм и какво по-точно си почувствала.

26. Можеше и сам да отгатне.

27. След целувките му определени и изложени на показ части от тялото ти са осеяни със синини. Навярно това е начинът му да маркира територията си.

28. Хвърля използвания презерватив под леглото. Или още по-лошо – в пепелника.

29. Надява любимите ти пухени домашни чехли и излиза на балкона да пуши.

30. След като свърши, обръща към теб прекрасния си могъщ гръб.

31. Пее фалшиво във ваната.

32. Чете порносписание в тоалетната.

33. Смята, че леглото се използва само за секс и сън.

feet-684683_640

ТВОИТЕ ГАФОВЕ

1. Мислиш, че дебелото ти карирано палто ще те спаси от голото му тяло.

2. Злорадо мълчиш и не предлагаш помощта си, докато той води неравната битка с миниатюрните копченца и презрамки на сутиена.

3. Заливаш се от смях при вида му по чорапи. Понякога секс и смях са много лошо съчетание.

4. Не можеш да се разделиш с избелялата си фланелена нощница в нежносин цвят. Тя ти напомня за онова невинно и безгрижно време, когато все още беше девствена.

5. Криеш под възглавницата всички онези дреболии, които създават усещане за безпорядък – син маркер, кожено каскетче, кремаво корсажче.

6. Ако телефонът в антрето звънне, не се колебаеш да прекъснеш всичко и да се обадиш. С мама винаги има какво да си кажете.

7. Бръснеш краката си, вместо да си направиш епилация. Косъмчетата растат толкова бързо, че след два часа кожата ти вече не е идеално гладка. А пък той нежно трие буза от коляното до глезена ти и обратно.

8. Убедена си, че ушите са сред най-горещите му ерогенни зони. А всъщност за повечето мъже тези телесни детайли са свещено неприкосновени. За тях ушите са толкова чувствителни, че ги пронизва отвращение и от най-лекото докосване.

9. Излишно протакаш фазата с целувките. Държиш се като кралица, която приема дължимите й почести и нищо не дава в замяна. Той все още не е заслужил да помръднеш малкото си пръстче за него.

10. Постоянно се притесняваш от размера и формата на гърдите си.

11. В интимни моменти изобщо не можеш да се отпуснеш, защото в главата ти натрапчиво се върти въпросът: откъде да взема пари за пластична операция?

12. Предлагаш му нещо от рода на играта на майки и деца. Той е плах и неизкушен любовник, поради което веднага приема ролята на бозаещ младенец.

13. Използваш увертюрата като тайм аут. Като пауза, в която рисуваш наум диаграмата на менструалния си цикъл, пресмяташ дати, безопасни и рискови периоди и вземаш категоричното решение: сега ще правим истински, дълъг, напоителен секс, с всички подробности и както е по учебник. Иначе тутакси прекратявам това безобразие.

14. Съзнателно протакаш любовната игра.

15. Гневно го подканваш. В резултат възбудата му повяхва като неполято мушкато.

16. Много говориш.

17. Щедро намазваш интимни части от тялото си с етерично масло, което вони силно и противно. Някой ти е казал, че е мощен афродизиак.

18. Само при мисълта за секс ту те втриса, ту те обливат горещи вълни.

19. Вместо да участваш в любовната игра, гледаш като зомбирана поредния епизод от “Сексът и градът”.

20. Нямаш нищо против, това не те дразни.

21. Започваш да дишаш учестено и се разстилаш отгоре му като медуза.

22. Това те вбесява.

23. Не можеш да направиш дори полушпагат, понеже се налага да пестиш и временно си замразила посещенията на курсовете по йога и стречинг.

24. За по-сигурно нека да повторим: не обичаш орален секс!

25. Точно в този момент нищо не чувстваш. Това, за което мислиш, е какво ли ще бъде времето утре.

26. Симулираш оргазъм.

27. Забиваш нокти в него, хапеш го. Сама не знаеш защо.

28. Използваш спермициден гел с остър мирис на тоалетен сапун.

29. Спретваш му гнусен скандал, защото е обул любимите ти домашни чехли.

30. Оргазмът (независимо твоят или неговият) е логичен финал. Веднага след това ставаш, отиваш в кухнята и лакомо изяждаш парче торта.

31. Изобщо не пееш, но пък прекарваш много време във ваната.

32. Разлистваш неговото порносписание без всякакъв интерес.

33. Обграждаш се в леглото с всякакви странни предмети: плюшено мече, четчици за гримиране, несесер за маникюр, ягоди, кубчета лед. Освен това обичаш нещо да си гризеш, докато се излежаваш. През остатъка от нощта неспокойно се мятате и двамата, защото ви бодат бисквитени трохички.Всички тези дреболии тровят, провалят и съсипват иначе старателно планирания секс. Но най-интересното е, че няма разговор, разправия или интелигентно обсъждане, които да ги променят. Защото истината е, че просто трябва да промените отношението си към тях.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара