Какво означава за вас да имаш неограничени модни решения?

Да бъдеш свободен, неограничен и да се наслаждаваш на модата, като имаш възможност да носиш каквото си искаш. Модата трябва да бъде забавна и тя е чудесен начин да изразиш себе си.

Как навлязохте в модата и как започна вашата успешна кариера?

И двeте сме креативни жени, които обичат да разказват истории чрез визуални средства. След колежа прокарвахме своя път все по-нагоре към списания и модни къщи и скоро открихме, че е по-забавно да се работи в екип. Използвахме нашите индивидуални силни страни – от арт режисура до проектиране, и се наслаждавахме на всички невероятни възможности, които модната индустрия ни предлагаше.

Какъв е вашият личен подход към модата и стила?

Ние обичаме да насърчаваме клиентите да изразяват своя личен стил. Независимо дали това е начинът, по който си подгъват дрехата или ръкавите, или пък навиват дънките си. Наслаждаваме се на смесване на по-елегантни дрехи с по-небрежни и ежедневни.

Какви основни елементи ще открием във вашия гардероб?

Перфектната основна дреха може да се носи с много други елементи. Лично ние обичаме полите със средна дължина – чудесни са за носене от пролетта до есента, така че това е наистина функционален елемент. Зашеметяваща, структурирана вечерна рокля за парти е задължителен елемент. Всеки има нужда да се почувства като „за един милион долара“ за една вечер. Големи фенове сме на изрязаните панталони, тъй като те отиват на  толкова много различни връхни дрехи, като например снежнобяла риза или копринена блуза. Когато искаме да се чувстваме женствени, мини полата е неизменна част от гардероба ни. Красотата й се крие в това, че тя може да бъде комбинирана както за по-специално събитие, така и с връхна дреха за по-небрежен стил. Не на последно място – ежедневна рокля, която да бъде подходяща както за офиса, така и за вечерно излизане. Тя е ключов елемент в нашите гардероби.

BRAUN #breakfree Event 01 _mg_8133

Каква основна дреха смятате, че всяка жена трябва да има в своя гардероб?

Жените трябва да имат всички споменати по-горе дрехи като основни елементи в своите гардероби. Но най-важното е, че трябва да се чувстват уверени в това, което носят. Една пола със средна дължина е много удобна за носене, без значение каква е формата на тялото. Когато става въпрос за вечерна рокля, изберете стил, който да отива на фигурата ви. Докато мини полата не е подходящ избор за всеки. В такъв случай ние казваме: ако имаш какво да покажеш, направи го!

Какъв е най-простият и най-достъпния начин да се обнови вече съществуващ тоалет?

Да се подберат правилните аксесоари. Прост колан, шапка или бижута могат да подобрят любимия тоалет и да му придадат нов образ. Едно колие може да превърне един костюм от ежедневна визия в по-вечерна. Това е един много лесен начин да преобразите вашия външен вид.

За вас какво означава да бъдеш секси, уверена и силна?

Да бъдеш секси е толкова просто – да носиш нещо, което чувстваш добре върху кожата си. Коприна, сатен, кашмир. За да се чувстваш уверена, смятаме, че един качествен чифт обувки на токчета е задължителен. Ходенето на висок ток незабавно повдига самочувствието и те кара да се чувстваш сякаш можеш да владееш целия ден. Силата и увереността се крият във външния вид. Ако се чувствате силна и смела, вие изглеждате авторитетна и силна.

Как смятате, че Braun може да помогне на жените да се развихрят с гардероба си?

Braun има голям асортимент от продукти за красота, които помагат на жените да изглеждат и да се чувстват най-добре. Когато жените изглеждат и се чувстват най-добре, те имат вътрешна увереност да прекрачат границите, да експериментират и да се забавляват с модата. Нашият любим продукт на Braun е епилаторът Silk- épil 9, тъй като ви дава ненадминато дълготрайно гладка кожа, което означава, че никога не трябва да се чувствате ограничени в това, което можете да носите. Също така вярваме, че гладката кожа е в основата на всеки ключов поглед.

Какъв съвет може да предложите за организирането на гардероба? Имате ли някакви съвети за това как да го опростим? И как се справяте с организацията на вашите гардероби?

Най-добрият ни съвет за организиране и оптимизиране на гардероба е да правите редовни прочиствания. Толкова е лесно да се придържаме към дрехите, които смятаме, че можем да носим отново. Но, ако не сте ги носили в рамките на 6 месеца – махнете ги от гардероба си!

Можете ли да споделите някои основни неща, за които трябва да се внимава при покупката на нови дрехи?

Гледайте за щампи и модели, които не ви състаряват. Леопардовата щампа или райето например никога няма да излязат от мода и могат да се комбинират с много дрехи! Също така  играйте с пропорциите на дрехите. Пуловер с по-малък размер може да изглежда нарочно смален, но модерен. Панталон в по-голям размер може да стои по-интересно, когато е навит и е съчетан с колан.

С кое мислите, че жените могат да сбъркат, когато става въпрос за техните модни решения?

Може да сгрешите само, когато изберете нещо, в което не се чувствате удобно. Ако дадена тенденцията не е за вас, просто я пропуснете. Също така, бъдете сигурни, че дрехите ви стоят идеално. Винаги можете да намерите дреха, която да пасва на фигурата ви.

Какво се надявате, че ще се завърне в модните тенденции?

Ние сме щастливи, че раниците и сандалите с равна подметка се завръщат като модни тенденции. И двете са толкова удобни и функционални!

С какво си позволявате да се поглезите?

Златни бижута!

Какво правите за външния вид на Джесика Алба?

BRAUN #breakfree Event 02_mg_8267

Избирането на стила на Джесика Алба е забавен и съвместен процес. Обичаме да съчетаваме стила й. За един повод тя е много женствена в рокля, а в друг е облечена с костюм, ушит специално за нея. Обичаме да добавяме нотка на нещо неочаквано, независимо дали това е интересна чанта с щампа или обувки в ярък цвят.

Как бихте описали нейния стил? Можете ли да коментирате как се развива той?

Можем да опишем стила на Джесика като женствен, без усилие, готин и умен. Джесика винаги е в движение – от фотосесия през снимки на филм до работа работа в офиса или с децата. Нейният стил трябва да бъде функционален за всички поводи, всеки ден.

Какво или кой е вашето модно вдъхновение, муза?

Вдъхновяваме се от увереността, уравновесеността и жените, които имат уникален личен стил. Често повече се впечатляваме от уличния стил отколкото от ревюта. Обичаме, когато хората смесват много сложни тоалети с прости неща като дънки или тениска.

Някакви прогнози за пролетно-летния сезон и есенно-зимния сезон 2015?

За пролетно-летния сезон 2015 очакваме панталони с висока талия и монохромно бяло – от глава до пети. Също така мъжки облекла, смесени с ултраженствена дантела или къдрици. За есенно-зимния сезон очакваме препратки към седемдесетте години, с топла и ръждива цветова палитра и отенъци.

Кое е най-важното нещо, което трябва да се обмисли, когато правим избор какво да облечем?

Дали тоалетът ни пасва добре и дали ни кара да се чувстваме фантастично. Когато се чувстваш добре отвътре, цялата ти личност и отношение към живота може да се промени и вътрешната ти увереност да блесне. Също така, помислете за това, с което ще съчетаете тоалета. Ако той си отива с много неща, които вече притежавате, тогава всичко е чудесно. Жените често купуват дрехи и по-късно осъзнават, че са ограничени, защото много от тях не си пасват добре.

Какви са вашите съвети за извличане на максимума от облеклото?

На практика, за да запазите дрехите в идеално състояние, използвайте химическо чистене, когато е необходимо и ги съхранявайте добре. Това ще ги накара да издържат по-дълго време. Друг голям съвет е да се подготви тоалетът в нощта преди събитието. Така наистина можете да видите с какво си пасва, да комбинирате частите и да извлечете максимума от това, което притежавате в гардероба. Ние обичаме да имаме тоалети за събития, които вече са ушити и висят на закачалката, готови да бъдат облечени в последната минута преди партито.

Има ли формула за подбиране на най-подходящите дрехи за различните форми на тялото?

Крайната формула е да познавате  тялото си. Например тялото в A-форма. Дали пола или рокля, ако знаете че формулата работи, можете да подготвите тоалети за нея. Като започнете да мислите повече за това, което изглежда добре върху вас, ще натрупате опит и това ще се превърне във ваша втора природа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара