Samsung и Just Cavalli представиха първото по рода си съвместно шоу пред Националния дворец на културата.

В бляскаво дефиле на огледален подиум с дължина близо 40 метра гостите и жителите на София имаха възможност да видят най-новите модели смарт устройства на Samsung – представените глобално в същия ден мобилни телефони Samsung Galaxy Z Fold5, Z Flip5, смарт часовниците от серията Galaxy Watch6 и серията таблети Galaxy Tab S9.

Световният моден бранд Just Cavalli презентира ексклузивно за България новите колекциии на марката – „Есен/Зима 2023/24“ и „Пролет/Лято 2024“.

А специален гост на събитието бе Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на модната къща. Най-новите смарт устройства на Samsung бяха перфектен технологичен аксесоар към модните шедьоври на Just Cavalli.

В рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите „вървяха“ заедно и буквално. Samsung България, съвместно със Столична община, избраха фонтаните пред НДК, емблематично за София място, което е лесно достъпно пеша, за да могат гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот „Ходенето е модерно“.

Каузата е в съзвучие и с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече.

Samsung България инициира Samsung Fashion Day именно на 26 юли, деня на глобалната премиера на новите устройства на компанията, и така за първи път в България представянето се превърна в своеобразен спектакъл за широката общественост на живо.

На фонтаните пред НДК, освен дефилето – микс от мода и технологии, публиката се наслади на изпълнение на звездите Васил Найденов и Михаела Филева, както и на грандиозно светлинно шоу. Сред официалните гостите на спектакъла бяха още Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, и Джулия Ким, президент на Samsung Electronics Руминия и България. Водещ бе Александра Богданска.

Just Cavalli определят моделите от колекцията „Пролет/Лято 2024“ като „език, който перфектно пресъздава потребностите на младите хора“. Стилът е „еклектичен, прецизен баланс между максимализъм и най-необходимото, между спорт и блясък, свят, видян през калейдоскоп от цветове“.

Според италианския бранд „модата е средство за комуникация“. Съвсем естествено идва и партньорството със Samsung България: „В рамките на спектакъла пред НДК станахме свидетели на невероятна колаборация между моден и технологичен бранд. За нас е чест, че Just Cavalli представиха непоказвани досега в България колекции именно в партньорство с нас. За първи път, заедно с партньорите ни, още в деня на глобалната премиера на нови мобилни устройства Samsung Unpacked, успяхме да ги покажем на широката публика на живо и да празнуваме заедно Samsung Fashion Day – своеобразен апотеоз на модата и технологиите“, коментираха от Samsung България.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара