Активните, целеустремени хора ще запомнят седмицата от положителна страна, тъй като това е период на постижения в професионалната сфера, социално израстване и личностно развитие. Още от понеделник се формират благоприятни обстоятелства за постигане на добри резултати чрез съчетаване на различни методи и усилия.

Понеделник и вторник са много продуктивни дни, планетарните взаимодействия ни отварят всички пътища! Хармоничният аспект между Юпитер и Марс помага да разберете себе си, да направите планове за бъдещето и да определите векторите на своето развитие.

Пълнолунието във Водолей на 1 август в 21:31 ч. ще завърши процеса на обновяване, след което много хора ще усетят подобрения във всички области на живота. Началото на седмицата е идеално за прилагане на иновативни решения в работата, оптимизиране на разходите, стартиране на реклама в социалните мрежи и провеждане на презентации.

На 2 август опозицията на Меркурий към ретроградния Сатурн изисква предпазлив и отговорен подход към бизнес планирането, а с многостранните и сложни задачи е по-добре да се справяте през първите два дни на седмицата. Планетарните енергии предлагат възможности за разрешаване на здравословни проблеми, приключване на финансови транзакции, финализиране на проекти или разрешаване на конфликти с любими хора.

Меркурий навлиза в ретрограден цикъл в Дева от 4 август до 30 септември. По време на този транзит трябва внимателно да изразходвате силите и материалните си ресурси. В бронята на рационалността, математическите изчисления и практичния подход към делата е възможно да преодолеете всякакви трудности и дори да извлечете полза и изгода за себе си.

Овен

Седмица на спокойствие и умереност, в която може да помислите за посещение на фитнес зала за редовно зареждане с енергия. Подходящо време да започнете тренировки, да отидете в салон за красота или да уредите отношенията си с друг човек. През тази седмица с лекота поставяйте на масата задачи, свързани със здравето или парите. Заемете се с нови проекти, приключете важни работни задачи. И не забравяйте да оставите време в графика си, което да прекарате с любимите си хора!

Телец

Напрегната седмица. Бъдете внимателни зад волана и като пешеходци. Запазете плановете и тайните си за себе си, за да не се възползват другите от тях с користни цели. А дори и да имате нещо успешно и обнадеждаващо, не е необходимо да го разтръбявате пред света. Не забравяйте, че щастието обича тишината. Може да се опитате да се забъркате в неприятни ситуации. Не забравяйте да съсредоточите вниманието си върху малките неща и детайли. Не се поддавайте на провокации! Ключът към успеха е да контролирате емоциите и изявленията си.

Близнаци

Планирайте всичко важно, включително финансовите транзакции и покупки, за понеделник и вторник. Средата на седмицата може да донесе неприятни изненади и новини, както и корекции в плановете. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и да се вслушвате в това, което ви казват хората около вас. Уикендът ще бъде чудесно време за интелектуална дейност и споделяне на информация. Бихте могли да излъчвате онлайн, да пишете текстове за социалните медии или да се подготвите да говорите на конференция.

Рак

Бъдете отворени към нови запознанства и готови да промените плановете си. Може би случайно, но интересно предложение или непредвидено събитие е шанс да промените живота си към по-добро! Можете да планирате ново обучение, да се срещнете с приятели или да пътувате. Със сигурност ще извлечете нещо много полезно за себе си от това. Уикендите е по-добре да посветите на решаването на семейни и домашни въпроси, на общуването с децата. Силата ви на влияние значително се увеличава през тези дни.

Лъв

Тези, които са работили ползотворно през юли, може да получат печалба или благоприятно предложение. Пълнолунието във Водолей на 1 август, в опозиционния знак на Зодиака, може да донесе промени в настроението. Справянето с емоциите ви ще ви помогне в работата. Планирайте трудоемки задачи. Възможно е да възникнат ситуации, които трябва да бъдат решени в спешен режим. Проявете рационалност и логика в различни ситуации! Разчитайте на интуицията си и вярвайте в силите си, което ще даде желания резултат!

Дева

Началото на седмицата носи радост и удовлетворение от усилията ви. В понеделник и вторник творческата активност и всякаква интелектуална работа благоприятстват развитието на кариерата. Но в сряда прекалената самоувереност може да ви изиграе жестока шега. За да не изпаднете в неприятна ситуация и да не ви прочуят като луд, проверявайте действията си с логика. Възможно е да възникнат разногласия с по-възрастни хора или началници. Дискусиите с началниците ви или убеждаването на родителите ви в нещо е по-добре да се отложат.

Везни

Въпреки че новините и неприятностите през този период могат да ви извадят от релси, имате шанс да разрешите всичко. Ще е необходимо да проявите изобретателност и да приложите нестандартен подход към всякакви ситуации. През седмицата може да откриете необичайно интересно хоби и в бъдеще да печелите пари от него. Обърнете внимание на постъпващите идеи и на това, което казват колегите. Това е чудесно време за интелектуални и творчески дейности, изказвания и писане.

Скорпион

Ще водите битка със собствените си чувства и емоции. Чувствителността ви се увеличава, подозренията и съмненията нарастват. Това означава, че всяка неловко изречена дума по ваш адрес може да стане причина за конфликт и да доведе до разпадане на отношенията с любимия ви човек. От вас зависи дали ще се сближите с партньора си, или ще сложите край на връзката в пристъп на ревност.

Стрелец

Наблюдава се повишена склонност към ексцентрични лудории, които могат да направят нееднозначно впечатление на партньора ви. Близки и скъпи хора може да се усъмнят в богатия ви вътрешен свят и чистосърдечните ви намерения. Но се опитайте да разберете и да простите, не се дразнете до степен да ви треперят ръцете и чрез шега неутрализирайте всяко недоразумение. Ако направите обратното, скоро ще съжалявате.

Козирог

Нещата се оформят така, че хората около вас да дразнят възприятието ви за живота, да разклащат нервите ви и да увеличават импулсивността ви. Но бъдете по-разумни и не предприемайте необмислени действия, които могат да се отразят негативно на любовните или приятелските отношения. Ако изречете необмислени думи, след минута ще съжалявате за прибързаността си, но ситуацията едва ли ще бъде поправена.

Водолей

Пълнолунието във Водолей на 1 август ще ви помогне да се отървете от мрачните мисли и депресивното емоционално състояние. Концентрирайте се върху важните моменти и се потопете в работа „с главата“, може да направите отдавна планирани покупки. Планетарните аспекти са благоприятни за учене и структуриране на информация, за търсене на съвети от различни специалисти или държавни институции. За семейно време, пътуване при родителите ви, уикендът е идеален.

Риби

Ако внезапно искате да промените нещо във връзката си, не бързайте да го правите. По-добре е да пренаредите мебелите или да се съсредоточите върху научаването на нещо ново. Седмицата е подходяща за търсене на работа или за обмисляне на радикална промяна на дейността. Също така в този период е добре да си спомните за старите вещи, да им дадете нов живот, да направите ревизия в гардероба и козметиката. Или да се опитате да подновите дългогодишните си взаимоотношения. Най-важното е да прогоните притесненията и тревогите, в противен случай проблемите с наднорменото тегло са неизбежни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара