Месец август ни посреща с Пълнолуние в знак Водолей. Събитието ще се случи на 1-и август в 21:31 часа, на 9 градуса в знак Водолей.

Слънцето и Луната застават в точна опозиция и започват своя градивен разговор. Време е за истини, откровения и нови решения. Този диалог винаги протича по един дълбок и трансформиращ разговор и в самите нас, защото „каквото е горе, такова е и долу“. Предстои да застанем открито пред темите на знаците и да се чуем, да се огледаме и да извадим ненужното от раничката на гърба си. Тежи ли ни? Имаме ли нужда от нея? Това ли е онова, което искаме? Вървим ли в правилната посока? Имаме ли компания? Какво търсим? Какво ни радва?

Сайтът на астролог Венета Матева

Тези въпроси сега ще търсят отговори по оста Лъв – Водолей. Лъвът се свързва с егото, доказването, любовната авантюра, драмата, децата, фокуса върху „Аза“, забавленията, удоволствията и играта. Водолеят от своя страна в голяма степен се опира на споменатите теми, но неговата роля е да пренасочи прожекторите от мен към нас.

В конфликт със събитието е добродушния Юпитер, който ще ни носи усещане за трудни решения.

Планетата на любовта и емоциите Венера е ретроградна и допълнително ще ни обърква и бави във взимането на важни решения. Съветвам Ви да обърнете внимание на теми и проблеми, които отдавна търсят вашето внимание и решения. Сега живота ще ви срещне с всичко, което до момента сте се опитвали да отлагате и загърбвате. Не бъдете импулсивни и внимателно подбирайте думите и действията си.

Пълнолунието е свързано с баланса вътре в нас и от там в природата, вселената и заобикалящия ни свят. Време е да го направим сега! Всичко започва с мисълта, разбирането, осъзнаването и действие във времето, без бързане, съмнение и критикуване. Топло и с обич към вас самите, осъзнавайте и избирайте да променяте, онова което усещате за необходимо. Знайте, че няма по-важно нещо от собственото ви здраве и щастие. Ако ги имате ще имате възможността да давате на любимите си хора и приятели много повече отколкото предоставяте сега. Сега е момента да си помислите къде разпилявате сили, енергия и часове в излишна работа, ненужни разговори по телефона, скучни срещи и празни разговори. На кого отделяте време и внимание?

Време е да премерите гордостта и егото си, като се опитате да ги превърнете в достойнство и спазване на здравословни граници в съхранението си. Пазете се без да наранявате. Заобикаляйте вътрешното си желание винаги да бъдете прави и подминавайте капаните на егото, което винаги крещи за внимание. Споделяйте идеите, които имате без ревност за тяхната цялост. Спрете да се гледате в огледалото и обърнете поглед към света. Няма нужда да сте перфектни, защото тази дума има собствено измерение във всеки човек и винаги ще има някой, който да има забележки към вас. Това е съвсем нормално и единствено доказва собствената ви уникалност и неповторимост. Дайте шанс на лекотата и играта да влизат по-често в живота ви. Животът е приключение! Изживявайте всеки нов ден с радост и благодарност. Свалете очакванията си към хората и ситуациите. Когато имате какво и на кого да дадете се радвайте, че тук и сега не сте сами. Прегръщайте искрено и оценявайте човека до вас. Бъдете искрени, честни и добри. Чистите мисли привличат като магнит повече добри хора, ясни ситуации, светлина и любов. Имайте ги. Ценете ги.

Периодът на намаляващата луна е подходящ за пречистване на организма. Диетите в следващите две седмици ще дават добър резултат.

На емоционално ниво Пълнолунието ще се усеща като напрежение, нервност, тревожност и възбудимост. Не действайте прибързано и се опитайте да овладеете напрежението, мислите и емоциите си. Изчистете от душата си всяко безпокойство, защото то не ни носи нищо, освен тъга.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените на 1-ви и 2-ри февруари, май, август и ноември. Те могат да очакват неочаквани обрати в личен или професионален план.

На 9-и и 1-ви август не се препоръчват операции.

Желая от сърце успех на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара