Едва ли има жена, която да не се е прибирала вкъщи след тежък ден с идеята, че изобщо не иска да мисли и за приготвянето на вечеря. Какво правим като ни се хапва обаче?
Едно от решенията е да отскочим до най-близкото заведение за готова храна с надеждата, че ще има нещо, което поне да става за ядене. Или да притичаме до някой квартален ресторант. Но когато сме уморени, дори това не ни се иска. Все пак има изход от ситуацията!

По отношение на бързата доставка на храна София предлага редица лесни варианти. Повечето обаче са познатите ни пицарии и други заведения за бързо хранене. Не, че ще ги откажем, когато сме гладни, но нямаше ли да е супер, ако имахме по-голям избор? От известно време насам всъщност такъв избор има!

Много ресторанти на едно място

Напоследък все повече места предлагат доставка по домовете. Това е страхотно, но не може да се очаква да ги помним всичките. А и повечето такива ресторанти може дори да не сме ги чували. Решението на този проблем идва от една сравнително нова платформа – Foodpanda.

Най-вероятно вече знаете за тях, защото са си свършили работата от гледна точка на реклама. Ако все пак не сте запознати по някаква причина, сега ще обясним набързо цялата им идея. Платформата най-общо казано събира на едно място страшно много ресторанти и заведения за хранене. Там въпросните бизнеси си качват предложенията, а Foodpanda реално играят ролята на доставчици по домовете или офисите. Това ни спестява много време, защото не се налага да знаем кои ресторанти предлагат доставки, какви са им менютата и други такива подробности.

Още по-хубавото е, че има много разнообразие в храната. Не е нужно да се примиряваме с пица, а можем да си поръчаме бургери с картофки, риба, суши, прясна паста и куп други интересни предложения. Поръчката става изцяло онлайн през сайта или приложението им и я заплащаме при получаването. Като заговорихме за плащане…

Колко ни излиза този лукс?

В масовия случай ресторантите си имат такса за доставка, ако не им направим хубава сметка, което често отблъсква хората.

С Foodpanda нещата стоят малко по-различно. Те си имат договори с ресторантите, което не просто сваля цената, а много често такава изобщо няма! Да, наистина, можете да си изберете храна от ресторанти, където доставката е напълно безплатна. Но дори и когато се налага да платим, сумата е пренебрежимо малка. Много често даже излиза по-евтино да поръчаме, вместо да ходим направо до заведението, защото се предлагат много промоции. Затова, когато не ви се готви, просто отворете приложението или сайта и го разгледайте. Може да не си поръчате нищо, но най-вероятно все някоя вкусотия ще ви изкуши!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара