Първият официален магазин на Xiaomi отваря врати в Paradise Center в София на 31-ви юли от 10:00 ч.

С първия оторизиран магазин на бранда Xiaomi бележи официалното си навлизане на българския пазар и дава сериозна заявка да разраства бизнес направленията си, в това число както смартфони, така и богатото разнообразие от смарт устройства от екосистемата на бранда.

В магазина ще са налични най-новите технологии на бранда, част от които ще бъдат представени за пръв път в на нашия пазар.

Към днешна дата Xiaomi е вторият по големина производител на смартфони в целия свят според глобалния пазарен доклад на Canalys за второто тримесечие на 2021, с 17% пазарен дял и 83% ръст спрямо предходната година.

Компанията присъства в над 100 държави и региони по света и е създател на водеща в света AloT потребителска платформа, към която са свързани повече от 351,1 милиона смарт устройства.

В деня на откриването Xiaomi и официалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите си с  промоционални цени на избрани продукти, достигащи до -50%, както и с още много изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат подарък – различен продукт на марката, а през деня са предвидени още подаръци, които ще се раздадат на томболен принцип.

Отстъпките на продуктите от екосистемата на Xiaomi ще бъдат валидни в продължение на цяла седмица след събитието.

На официалното откриване ще присъстват ключови фигури на Xiaomi от България и региона, в това число Андрей Гладки, зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics регион, Николай Нанков, Регионален мениджър на Xiaomi за България, Ли Тун, Генерален мениджър на Dphone за Европа и Бери Дун – Генерален мениджър на Dphone за Източна Европа. Те ще представят визията на бранда за разрастване на българския пазар.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара