Христо Фотев е казал: „Не е измислица морето и щастието също съществува!“ и тези красиви думи сякаш са писани за едно очарователно и спокойно кътче на Черноморското крайбрежие, което оставя само щастие и незабравими спомени на посетителите си. Това е „Къмпинг Градина“ – приказно и спокойно място, предлагащо всичките потребности за една уникална и нестандартна почивка с аромат на лято, златен пясък и морски бриз, което с атмосферата си напомня, че щастието наистина съществува.

Някои казват, че септември е късно за море, но това със сигурност не важи за Къмпинг „Градина“, защото там лятото трудно си отива, а морето винаги те приветства със солените си и топли вълни.

Всъщност краят на сезона е прекрасното време за почивка на една от най-красивите плажни ивици на българското Черноморие, защото септември носи топлината на лятото, но и ви дава възможност да се насладите на всеки един момент на плажа, без да се чувствате некомфортно от силната августовска жега. Това е месецът на ценителите, които обичат да взимат всеки детайл и да извлекат възможно най-много от преживяването си, а „Градина“ наистина има много какво да покаже на хората, които жадуват да видят.

Къмпингът съчетава в себе си красивата и дива природа с комфортния и уютен летен дом, което наистина прави почивката още по-пълноценна и нестандартна. Разположени на първа линия, бунгалата приветстват посетителите си с всичко нужно за максимално комфортна и безметежна почивка. Истинско спокойствие е да седнете вечер на терасата с чаша вино и приятна компания и да се наслаждавате на играта на вълните с лунната светлина.

Но, колкото и да е неповторима ваканцията, не трябва да забравяме, че щастието в една почивка минава и през кулинарните изживявания. Тук отправяме поглед към вкусните деликатеси и специалитети на ресторантите на Къмпинг „Градина“, които със сигурност ще ви накарат да се почувствате още по-щастливи. Почивният ден започва от ранни зори с аромата на вкусотии от баничарницата, намираща се в непосредствена близост.

Заетите хора, които планират по-късен летен отдих може да се възползват от специалните отстъпки за септемврийска почивка, които предлага къмпинга на своите гости в края на сезона. Може още днес да запазите своето морско бягство от стреса и луксозно бунгало с -30% отстъпка при настаняване след 11 септември или дори -40% в периода от 25.09 до 15.10.2023 г.

В забързаното ни ежедневие е истински лукс да разполагаш с времето си, а още по-голям лукс е да знаеш как да го прекараш пълноценно. Септември е времето за пълноценна почивка и това е месецът, който трябва да се отпива бавно като скъп ликьор, който си подхожда перфектно с морският бриз на морето.

Повече информация за дестинацията ще откриете на campinggradina.com и в страниците на „Къмпинг Градина“ в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара