През седмицата ще трябва да анализираме действията си в миналото, за да разработим по-успешна стратегия за бъдещи действия!

На 23 август Меркурий става ретрограден в Дева до 16 септември. Всеки е засегнат от ретроградния Меркурий в една или друга степен. Всеки е запознат с всевъзможни препятствия, странни ситуации, които не би трябвало да се случат според всички закони на логиката. През тези периоди работните процеси се забавят, а нивото на възприемане и разбиране един на друг значително намалява.

Периодът на ретроградната Венера продължава и в съчетание с ретроградния Меркурий двете планети създават по-труден психологически климат. Очакват ви проблеми в отношенията с колегите и партньорите, тъй като не всички от тях имат желание да правят бизнес, да изпълняват задачи. Съществува голям риск от обръщане, както го наричат, в погрешна посока.

На 27 август в 16:20 ч. войнственият Марс навлиза във Везни, знака на Венера, която сега е ретроградна и е повлияна от енергиите на Лилит. Марс във Везни има слаб статус – изгнаник, което означава, че опитите за активност могат да смутят другите хора, всяко действие е не навреме, не на място. Транзитът ще продължи до 12 октомври 2023 г. По това време много хора може да почувстват, че вече няма стимул за борба, изявленията се променят, векторът се обръща към компромиса.

Овен

Потокът от материални блага няма да е достатъчно стабилен. Стомахът, червата и черният дроб ще бъдат уязвими, затова се придържайте към здравословна диета и избягвайте алкохола. В противен случай всичко ще бъде наред. Личният живот през седмицата изглежда положителен. Влюбените двойки ще отидат на съвместно пътуване, което ще се получи много добре. Всички конфликти ще изчезнат и острите ъгли ще бъдат изгладени. Някои ще подновят стари връзки от миналото.

Телец

Значителни промени очакват онези, които се занимават с информационната сфера, търговията, логистиката. Сделките с дългогодишни партньори ще бъдат успешни. Представителите на знака, работещи под наем, ще могат да сменят работата си на място с по-добри условия на труд. В личната сфера ще настъпи объркване, и то заради многобройните предложения и новите кандидати. Може да си спомните за бивша любов, за хора, които не сте виждали от дълго време, за някои от старите си приятели.

Близнаци

Има шанс да подобрите отношенията си с роднините, възможни са срещи с роднини, живеещи в друг град или държава. Но седмицата не е подходяща за решаване на наистина сложни въпроси. Под влиянието на ретроградния Меркурий е почти невъзможно да мислите рационално и логично за случващото се. Най-доброто, което може да направите сега, е да заемете съзерцателна и изчаквателна позиция, да посветите времето си на домашните дела и ежедневните въпроси.

Рак

Сега искате да прекарвате времето си със семейството или с хобитата си, така че работата може да се превърне в бреме. Предприемачите ще се сблъскат с лек застой в бизнеса, а служителите – с нови предизвикателства в работата. Младите специалисти ще отидат на обучение, а творческите личности ще намерят удовлетворение в работата на свободна практика. Вярно е, че за това ще трябва да работите усилено. Това е добро време за пътуване до места, където вече сте били.

Лъв

Вселената иска да се увери, че сте научили уроците от юли-август, т.е. че сте се научили да поддържате вътрешния си баланс. Не тичайте да решавате всички казуси, ще има достатъчно време за това. Благоприятно е да се върнете към онези дела или проучвания, които са били започнати, но така и не са доведени до край. Добро време да се погрижите за тялото си, за физическото и психическото си здраве и да се справите с кармичните си проблеми.

Дева

Помнете, че развитието идва при онези, които не забравят да инвестират в себе си! През седмицата е ценно да направите важна покупка или да се заемете със задачата да създадете нещо, което сте искали да направите от дълго време, но сте се колебали дали да го направите. Не спирайте да правите неща, които могат да донесат дългосрочни резултати. Вселената ще ви подкрепи, ако се заемете със саморазвитие, здравословни проблеми или дори решите да промените имиджа си. Обърнете специално внимание на чувствата си и се опитайте да чуете себе си.

Везни

Опитайте се да планирате седмицата така, че да имате време да изслушате полезен курс от лекции, да направите желана покупка и да направите така, че да общувате със себе си и с близките си. Период на творческо и спонтанно мислене, странно стечение на обстоятелствата, но в крайна сметка всичко ще се разреши без негативни последици. Съществува усещане, че трябва да изберете, радикално да промените нещо. Но все още не предприемайте резки движения, изчакайте до 4 септември.

Скорпион

Въздействието на ретроградните планети върху вас е донякъде противоречиво през цялата седмица. Положителните включват желание за самоконтрол, търпение, предпазливост, желание да направите добро за близките си, организираност, амбиция. Към негативните – меланхолия, депресивно състояние, чувство за самота, усещане за ограниченост в действията и вземането на решения. В неделя може да настъпят кардинални промени в живота.

Стрелец

Планетарните енергии, които ви влияят, стимулират амбицията, желанието да направите добри дела на роднини и приятели. Сега от вас се изисква да проявявате упоритост и да довеждате до максимален резултат всички задачи. Време е да преразгледате много планове, да въведете ред в дома и в отношенията, но за това ви е необходимо пространство в мислите и действията. Не вземайте прибързани решения, действайте бавно, но уверено.

Козирог

Опитайте се да се откроите от тълпата и да покажете най-добрата си страна. Не се поддавайте на красивата опаковка! Проверете какво има вътре. Това се отнася за стоките, услугите и самите хора. Ще бъдете изпълнени с надежда, но да направите или промените нещо ще бъде доста трудно. Сега всеки има забавяне в бизнеса, така че не се разстройвайте, ако не се е получило от първия път. Можете да рекламирате себе си, своята марка, услуги и стоки. Поставяйте реклами, излизайте с идеи и предложения.

Водолей

Хора от миналото ще дадат заявка за себе си, ситуации, свързани с финанси или взаимоотношения, ще изплуват отново. Ако не ви е върнат дълг, може да напомните за него през седмицата. Периодът е подходящ за разследвания, анализи, проучвания и търсене на информация. Подходящо време е да потърсите подсказки от астрологията, психологията, духовните практики. Не задържайте негативните емоции в себе си – изкажете или излейте на хартия недоволството си към света.

Риби

Ще ви се иска да действате, но пречките в работата ви няма да ви позволят да стигнете много далеч. Пазете се от импулсивни действия и придирчивост. Наранявания и кавги може да са последиците от вашата раздразнителност и прибързаност. Време е да въведете ред и да подредите всичко. Време е да се отървете от ненужните вещи, да изхвърлите боклуците от къщата, да се откажете от вредните навици. Имате възможност да преразгледате живота си, да подобрите личните си отношения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара