Пригответе се за високоадреналиново пътешествие по света с уникалната нова инженерна поредица на National Geographic. Премиерата на „Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил” с водещ британския строителен експерт ще се излъчва премиерно от 15 септември от 21 часа и ще ви запознае с изумителни строителни подвизи на ръба на възможното.

Снимки: National Geographic for Disney

„Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил” отвежда зрителите на изследователско пътешествие, в което ще видят най-изключителните и най-рискованите строежи. Поредицата от шест епизода разширява представите ни за постижимото, като ни запознава с невъобразими архитектурни чудеса. От строежа на най-големия презокеански круизен кораб „Icon of the Seas“ във Финландия до тунела рекордьор „Brenner“ в Алпите, на границата между Италия и Австрия, всеки епизод изтъква уменията, технологиите и инженерния гений, превърнали тези изумителни проекти в реалност.

Поредицата, разработена и продуцирана от Hoff Productions, ще ни отведе и в Лас Вегас, за да проследим създаването на най-голямата сферична сграда в света – „Сферата“ на MSG. В Калифорния Даниел и екипът му разглеждат спортната зала „Intuit Dome“ – бъдещия дом на отбора „Ел Ей Клипърс“. Петият епизод ни пренася в Южна Африка, където ще станем свидетели на строежа на стоманения вантов мост „Msikaba“. Поредицата приключва с пътуване до Санта Клара, Калифорния, където Даниел се присъединява към строителния екип на „Pathfinder 1“ – най-големият въздухоплавателен съд в света.

Водещ на поредицата е строителният експерт Даниел Ашвил – дебютант в телевизията, издигнал от нулата своя строителна империя. Даниел проявява заразен ентусиазъм спрямо всичко, свързано със строителството, а магнетичното му екранно присъствие пренася зрителите в света на амбицията и непреклонността. Практическият му подход води до активно сътрудничество с екипите, заели се с тези инженерни предизвикателства, и показва, че невъзможното наистина може да стане възможно.

Даниел Ашвил споделя: „Винаги съм вярвал, че в света на строителството няма граници за това, което можем да постигнем. „Да построиш невъзможното“ свидетелства за силата на човешката находчивост и постоянния стремеж за

преодоляване на граници.

Радвам се, че мога да отведа зрителите на това пътешествие и да докажа, че неуморният труд, решителността и донякъде смелостта могат да направят невъзможното възможно. Поредицата не е посветена единствено на инженерните чудеса. Тя разказва за невероятните хора зад тези новаторски проекти. Тяхната отдаденост, амбиция и непоколебим стремеж към съвършенство не спират да ме вдъхновяват.“

Пътешествието на Даниел Ашвил в света на строителството започва в детството му. У него пламва такъв интерес, че той прекъсва висшето си образование по спортна наука. Това смело решение се оказва повратна точка. Даниел залага на непоклатимата си решителност и поема на

изключително 17-годишно пътешествие –

от реновиране на къщи за продажба до основаването на „Ашвил Груп“, включваща „Ашвил Кънстръкшън“ за проектиране и строителство на жилищни сгради, „Ашвил Агрегейтс енд Конкрийт“ за доставка на агрегати и услуги за управление на отпадъците и „Ашвил Плант Хайър“ за отдаване под наем на оборудване и машини. Така той затвърждава позицията си като един от най-добрите британски експерти в строителството.

През 2020 г. Даниел Ашвил отваря вратите към интригуващия си свят чрез популярен канал в YouTube, в който предлага поглед отблизо към всекидневието си. Клиповете му събират до два милиона гледания, а магнетичната му личност и дълбоките му познания привличат вниманието на възложители от National Geographic. Те разпознават смелостта и неподправения ентусиазъм на Даниел и веднага му предлагат да води собствено предаване: „Да построиш невъзможното с Даниел Ашвил“.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара