На 20-и август, Уран забавя ход и на 29-и  август навлиза в ретроградна фаза. Обратното движение на планетата ще се случи между 23 и 19 градуса в знак Телец и ще приключи на 27-и януари 2024 г.

Знак Телец управлява всичко под името „Мое“ – материални блага, пари, вещи, ценностна система, собственост и собственото ни тяло. Уран е планетата на революцията, промените и новостите. Пътуването му в знака предполага иновации и промяна във всички споменати теми.

Между 20-и и 29-и август, планетата няма да се движи. В тези дни избирайте любими занимания и

компанията на оптимистични хора.

Възможно е да усещате напрежение и неудовлетворение. Дайте си почивка и забавете ход. Отделете време за себе си, ценете малките неща и бъдете благодарни на всеки нов ден в живота ви.

В края на месеца, Уран започва обратна разходка, карайки ни да се върнем към стари идеи, недовършени проекти и да се вгледаме в детайлите.

Сайтът на астролог Венета Матева

Всички сме имали периоди, в които ни се струва, че нищо не се случва и движи с темпото, което искаме. И това може наистина да е така, но всъщност трябва да приемем хаоса в тези периоди като нова възможност и шанс да се сбъдне нещо по-добро. В такива ситуации имаме две възможности: да чакаме търпеливо и внимателно, да анализираме заниманията и отношенията си или да бъдем гневни и сърдити на случващото се. Винаги имаме избор, който подрежда пъзела на живота ни, бавно старателно и методично. Вярвайте, че ако нещо се забавя или пропада, то трябва

да намери своята нова форма.

Ако ви е липсвала идея какво да направите със спестените пари, сега е момента да се появи идея и възможност за инвестиция. Ако ви е трудно да спестявате сега, очаквайте да съберете воля и постоянство и да организирате спестяванията си по-добре от разходите. Ако сте изпитвали хаос в подредбата на ценностната си система, сега е момента да подредите ъгълчетата в душата и сърцето си. Сега е момента да създадете нови навици за хранене и спорт. Времето е подходящо за промяна на визията и средата на живот. Потърсете нова компания и хора със сходни интереси, с които забавно и градивно да прекарвате времето си. Ако ви е липсвала идея да изразите чувствата си и да спечелите нечие сърце, сега ще се появи ясна светлинка, която да ви даде надежда и път към другия.

От негативна гледна точка, ретроградното движение на планетата

може да внесе смут, ярост

и неочаквано поведение, поради факта, че графика ни със задачи изостава и се променя неочаквано. Ако сте започнали промени и сега имате колебания дали са правилни, се опитайте да разгледате пътя си сами и от нова гледна точка. Не обвинявайте никого за нищо. Енергията на знак Водолей е обновяваща и креативна. Използвайте я осъзнато и я приложете там, където до момента са ви липсвали смелост, импулс и желание за промяна.

Енергията на ретроградната фаза ще бъде най-силно усетена от родените между 10-и и 16-и януари, май и септември. Те трябва да се доверят на идеите, които ги връхлитат и да им отдадат  заслужено внимание.

Не се излагайте на рискови занимания и спортове.

Родените между 10-и и 16-и февруари, август и ноември, съветвам да не се ядосват на дребни недоразумения, а да се опитат да намерят различен и нов поглед върху делата си.

Ретроградното движение на планетата ще внесе по-малко объркване и хаос на родените с ретрограден Уран в собствената им карта. Те се отличават с качества като търпение, уникалност и съпричастност към проблемите на другите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара