Ренесансът ли е историческото „завръщане на джедаите“? Защо е важно да си дупчим билетчето в автобуса? Има ли извънземни? Какъв е смисълът на живота? Случвало ли ви се е любознателен малък човек да ви зададе суперсложен въпрос, по който ви хваща неподготвен? Ако отговорът е „да“, то книгата на Симеон Колев „Мисия татко: Диалози“ е за вас – родителите с много ангажименти, но и с много желание да отгледат и възпитат умни и мислещи деца.

Симеон Колев се опитва да даде ориентир в безценното пътешествиe, наречено „родителство“, като води откровен диалог със специалистите д-р Никола Петров, проф. Евелина Келбечева, Христина Масалджиева, Деяна Костова, Георги Милков, проф. д-р Михаил Константинов, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Борислав Стефанов, Любка Петрова, Детелина Стаменова, д-р Пламен Масларски и Досю Амуджев.

А искрените отговори на въпроси като „Как е започнало всичко“ или „Колко важно е да знаем какво означава изборът?“ са допълнени с илюстрациите на собствения му син Момчил Колев.

Книгата е на издателство Егмонт. За да научите повече в откровен диалог за безценното пътешествие, наречено „родителство“, от автора и специалисти в различни области Симеон Колев, елате на премиерата – „Кино Култура“ ( София, ул. „Сан Стефано“ 22 ) на 20 февруари от 19 часа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара