Клиника Estetics and Dermatology е специализирана частна клиника по естетична дерматология. В нея се извършва пълен набор от процедури за лице и тяло: лазерна епилация, премахване на целулит, мезотерапия, поставяне на ботулинов токсин, хиалуронова киселина, филъри, премахване на бръчки, масажи, пилинги. Клиниката разполага с огромно разнообразие от апарати и лазери от най-ново поколение и обучен, приветлив персонал. Професионалното и лично отношение към всеки един пациент ви гарантира отлични резултати.

Стареенето на кожата е свързано с намаляване на еластичността, поява на бръчки,

загуба на обем

Тези промени могат да бъдат контрирани чрез приложението на хиалуронови филъри. Филърите се прилагат за запълване на загубени обеми в областта на лицето, за корекция на асиметрия. В клиника Estetics and Dermatology се работи с висококачествени резорбируеми филъри на базата на хиалуронова киселина и биостимулиращи филъри. Зоните, които се коригират, са скули, устни, нос, шия и деколте. Материалът се нанася с канюла, което прави процедурата безболезнена и рискът от образуване на хематоми се минимализира.

От дълги години ботулиновият токсин е познат на медицината за широк спектър от показания (мускулна спастичност, невропатична болка и др.) Понастоящем е една от най-прилаганите процедури не само в естетиката, но и в клиника Estetics and Dermatology. Ботоксът намира своето място благодарение на функцията си да възпрепятства нервно-мускулното предаване на мястото на апликация. В резултат на това настъпва мускулна релаксация и изглаждане на мимическите бръчки. Процедурата е безболезнена и отнема около 15 минути. Продължителността на действието е строго индивидуално с вариации между 4 и 8 месеца.

В клиника Estetics and Dermatology можете да се подложите и на

микронийдълинг

Това е процедура, при която с помощта на определен брой изключително фини иглички се образуват множество каналчета в кожата. Така генерираните микротравми водят до стимулиране на таргетни клетки и каскада от процеси, в резултат на които се постига активиране на естествените растежни фактори в тялото и колагеновия синтез, реорганизация и реконструкция на кожата, което води до заличаване на белези от акне и травми, оперативни белези, стрии. Използва се различен набор от накрайници в зависимост от показанията, което прави процедурата прецизна, със сведен до минимум дискомфорт.

Дойде ред да ви представим и най-новата процедура. Estetics and Dermatology се гордее, че е една от малкото клиники в страната, която може да ви предложи нещо толкова иновативно и различно –

FaceTite & NeckTite

Това е алтернативна апаратна процедура на оперативния фейслифтинг, без травми и с кратък възстановителен период. Както и при класическия долен фейслифт, така и при FaceTite резултатът е с продължителност 5-7 години. Приложена подкожно, радиочестотата термично свива тъканите и стимулира естествените процеси на синтез на колаген и еластини в кожата. Резултатът е стегната кожа и повдигнат контур, които могат да се видят веднага, но са най-забележими след 6-12 седмици.

FaceTite и NeckTite са идеални за малки площи, които изискват стягане, като: шия, бузи, ръце, вътрешната част на бедрата, гърди и колене. „Загряването на кожата до 40 градуса и подкожието до 70 градуса стимулира образуването на колаген и еластин и предизвиква стягане и лифтинг на отпуснатите зони“, споделя д-р Етугов от клиника Estetics and Dermatology.

FaceTite използва канюла с два накрайника – вътрешен и външен, снабдени с термодатчици за контрол на работната температура, което позволява да се работи безопасно и без риск от изгаряне. Това е добро решение при отпусната кожа, която изисква стягане и

отстраняване на подкожни мазнини

Вместо традиционния оперативен лифтинг на лицето пациентите на FaceTite се възползват от процедура без рязане, без престой за възстановяване, наличие на по-малък оток и травматизъм. Манипулацията се извършва с местна упойка и е абсолютно безболезнена. Първите 4-5 дни е препоръчително да се носи ластична превръзка (бандаж), която помага за по-бързото възстановяване на кожата и прилепването й към подлежащите тъкани. Възможно е около една седмица да има умерено изразен оток, но той не пречи на ежедневните дейности. Реален резултат се вижда към края на третия месец. „Още на 6-7-ия ден, след като премине травмата от процедурата, започва подобряването на отпуснатата кожа. Резултат е изключителен“категоричен е д-р Етугов, който е един от първите, подложили се на FaceTite.

С NeckTite пациентите виждат по-добри резултати, в сравнение с класическа липосукция, която само изважда излишната мастна тъкан, а с FaceTite и NeckTite се отстранява мастната тъкан и

термично се стяга кожата

Освен че отпуснатата кожа е лифтирана вследствие на новосинтезирания колаген, качеството е значително подобрено.

Да не забравяме, че след качествената процедура, трябва да използваме и точната козметика. Предлагаме ви системата Universkin – върхът на персонализираната козметика. При кремовете и серумите се отчитат не само индивидуалните особености на кожата на всеки пациент, но е възможно и да се променят съставките на индивидуалните формули, изготвени от лекаря, в съответствие с промените на кожата, стила на живот на пациентите и факторите на околната среда.

Не на последно място, клиника Estetics and Dermatology разполага с най-добрия лазер GentleLase за лазерна епилация. Към момента това е единственият ефикасен метод за дифинитивно отстраняване на нежеланите косми. Освен със своята ефективност, той се отличава и с безопасност, краткотрайност и достъпност на процедурите.

Клиника Estetics and Dermatology ви очаква в София, ул. „Балша“ № 5, тел. +359 885 566 650

Facebook Twitter Google+

0 Коментара