Дори и с четири пъти на седмица строга фитнес програма и дисциплинирано хранене, тялото ни отказва да се отърве от компанията на някои упорити подкожни мазнини. От скоро в България е CoolSculpting, процедурата, предоставена от CoolSculpting Center Sofia, където подкожните ви мазнини ще се сбогуват с вас завинаги.

Виж повече за посланика на бранда в България във фейсбук страницата на CoolSculpting Bulgaria

CoolSculpting е неинвазивната алтернатива на липосукцията. Представлява апаратна процедура на базата на криолиполизата и е единствена в света, одобрена и сертифицирана от Американската служба за контрол на лекарства и медицински изделия FDA и с клас IIа в Европейския съюз.

Терапията се прилага върху конкретни зони, определени в консултация с медицинско лице от CoolSculpting Center Sofia. Резултатите са видими след 3 седмици, а постигането на търсения ефект е индивидуално в рамките на 10 седмици. Всяка процедура елиминира около 30% от подкожните мазнини в третираната област и трае час.

Дженифър Анистън и Марая Кери наскоро разкриха, че ползват метода за „пълна трансформация“ по цялото тяло – корем, паласки, гръб, бедра, ръце. Благодарение на апликатора Cool mini те са изчистили и последните упорити подкожни мазнини от шията и коленете.

Цена от 550 лв само в София на ул. „Велико Търново“ 27 (Докторски паметник), на телефон 0800 20 215 или тук

Facebook Twitter Google+

0 Коментара