Ани Радкова. На 44 години. Разведена майка на 3 деца. Не звучи секси, нали? Но статистиката няма нищо общо с този конкретен случай. Ани от някогашното дамско музикално трио „Антибиотика“ изглежда страхотно и звучи като истински щастлива жена. Основната причина е режимът, който поддържа с чайовете за отслабване и детокс – личен неин бранд, наречен „Обичай себе си“.

Ани, ти знаеш, че както и да те представя сега, ти си известна първо като „Ани от Антибиотика“ и това вероятно е за цял живот.

Разбира се, и това ми помага, макар сега да се занимавам с нещо различно от музиката, но ако хората ме разпознават, това дава повече шансове на новия ми бранд. Започнах да правя чайове, които съм нарекла „Обичай себе си“ и които са събрали богатството на природата за детоксикация и отслабващ ефект. И името, което вече съм си извоювала, ми носи само позитиви. Пък и времето с „Антибиотика“ е най-осъзнатата и хубава част от живота ми заедно с моите деца, разбира се. Времето, в което с лекота правехме всичко, непрекъснато се усмихвахме, работихме здраво и създавахме музика, която харесвахме. Беше много романтичен период. В днешно време в този бизнес е различно, славата идва за два месеца, а тя е опасно нещо, ако човек не е подготвен за нея.

Как стигна от музикална кариера до здравословния начин на живот?

От малка съм научена да обичам движението, природата, живяла съм здравословно. Играла съм балет, тренирала съм гимнастика, внимавала съм какво консумирам и по колко. Всичко съм преценявала. Досега продължавам да спортувам, тренирам двуразово всеки ден. Спортът ме научи на дисциплина и отношение към организма ми, аз съм войник в женско тяло. Вкъщи готвя задължително здравословно. Издадох и книга за здравословното хранене.

Но проектът „Обичай себе си“ се случи след един йога ретрит, на който осъзнах, че искам да направя нещо хубаво за себе си и на който започнах да се харесвам в различна светлина. Купих си енциклопедия на билките и започнах да ходя в гората с децата, за да ги търся, познавам и събирам. Така, стъпка по стъпка, стигнах до новия ми бранд.

С какво твоите чайове са по-различни от останалите продукти на пазара, които помагат за детокс и отслабване?

Не искам моите продукти да се рекламират от плеймейтки или хора с различна ценностна система от моята. Чаят е ритуал, продукт, който избират любителите на природата, на гората и планината. Чаят е вековна мъдрост. Освен че хидратира, той изчиства тялото от отровите, останали от вечерта в организма. Всяка сутрин, докато приготвям закуска за децата, си правя кана с чай и така започвам деня. Чак след чая пия кафе.

Какво още включва концепцията „Обичай себе си“ освен чайовете?

Много съм щастлива, че вече има място, на което мога да сбъдна мечтите си. Направих свой детокс център в хотел „АРТЕ“ във Велинград. Можем да го наречем „дебелариум“ – място, на което да се научиш да чистиш отровите от тялото си и да се преведеш във формата, която те прави щастлив. Ходим на походи, правим йога, наслаждаваме се на СПА-процедури, ядем гурме и – разбира се – пием чай. Там са белите дробове на България, въздухът е истинско лекарство.

Изпробвала ли си лично ефекта от двата чая, които предлагаш?

Аз самата отслабнах 11 килограма за 3 месеца от комбинацията на Detox и  Slim чайове. Разбира се, практикувам непрекъснато спорт – джогинг, кросфит, езда, често спортувам заедно с децата и се храня внимателно, изключително гурме. Освен това от 20 години насам всеки понеделник гладувам и тогава съм само на чай и вода. След това се захранвам постепенно. Предпочитам зеленчуците пред плодовете. На мен това ми харесва. Обичам да правя ревизия на живота си, да държа тялото си под контрол, обичам да правя хубави неща за себе си. Не крия годините си. Аз съм на 44 и с радост го казвам.

Цялото интервю четете в новия ни брой.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара