Да си известен не е непременно приятно. Популярността изисква работа, всеотдайност към кариерата, ангажименти… Как да намериш време за семейството си? Затова и татковците, които успяват да сеят сексапил от екрана и същевременно да бъдат любящи бащи, са дефицитни и ценни примери.

Крис Хемсуърт, австралийски актьор, известен най-вече с ролята си на култовия комикс герой Тор, е баща на 3 деца и както разказва съпругата му Елза Патаки – обича да им прави закуска.

Ако се съди по снимките на Дейвид Бекъм в Инстаграм, той обожава децата си – трима сина и дъщеря.

Дуейн Джонсън е татко на две момичета – едно вече – истинска жена. Малката му дъщеричка обаче обича да се катери по него. Все пак татко й е Скалата.

Марк Уолбърг е актьор, музикант, филантроп  и многодетен татко. Със съпругата си отглеждат четири деца.

Орландо Блум не обича да се отделя от сина си.

Дженсън Екълс – актьор, режисьор, певец и баща на три деца, който редовно пуска снимки със семейството си в Инстаграм.

Актьорът Марк Ръфало е горд татко на две момичета и едно момче.

Нийл Патрик Харис е актьор, певец, илюзионист, режисьор, продуцент, но най-вече баща. Помните го от сериала „Как се запознах с майка ви“. Той е гей и заедно с партньора му отглеждат близнаци, родени от сурогатна майка.

Крис Прат е влюбен в сина си.

Матю Макконъхи рядко пуска снимки на децата си, предпочита семейството му да бъде защитено от чужди очи.

Раян Рейнолдс е татко на две момиченца и е обявен за Крал на Туитър със смешните си постове за родителството. Като например: „Тази сутрин гледах „Замръзналото кралство“ без дъщеря си. Отчаянието разкрива себе си в много форми.“

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара